![]() |
Citat:
|
Citat:
De unde, Doamne, atatia directori, doctori si patroni pentru toate fetele astea???? http://i55.tinypic.com/sct6v5.gif |
Degeaba spuneti d-voastra, insa conteaza statutul social , nu „contul in banca”, cat gradul de cultura si educatie al partenerilor, pentru ca ai parte de mai multe interesectari sufletesti si puncte in comun daca nu exista un decalaj mare intre ei.
p.s poate domnul respectiv nu bifa si alte asteptari de pe lista doamnei ori n-a putut dansa jongla cu compromisurile :71: |
Citat:
Si un sofer poate fi foarte cult si educat, dar cu astea nu face nimic in ziua de astazi, daca nu are bani!!! Odata casatorita, fata respectiva isi inchipuie ca banii sotului sunt, de fapt, ai ei si incepe sa-i joace cum vrea ea, se crede stapana casei, ca toate i se cuvin, incepe sa fie infumurata, priveste de sus pe fostele prietene si are impresia ca toata lumea trebuie sa i se inchine. Si toate astea de ce? ca a reusit sa se marite "bine". |
no kidding
Citat:
Ce coincidență, chiar azi noapte am avut o discuție aprinsă pe tema asta, cu al meu "soț" ... auzi dom'le, ce le mai trece prin cap bărbaților: te crezi stăpâna casei?!! Bineînțeles că suntem stăpânele casei! Și ar trebui sa fim respectate pentru asta, nu să auzim văicăreli sau injurii penibile. Cu atât mai mult când "banii soțului" sunt cam inexistenți. Mda, să muncească femeile, să se descurce! Dar stăpâne în case să nu fie! |
Citat:
Sigur fiecare cauta o persoana cu care sa se potriveasca, sa aiba aceeasi educatie, nivel cultural (cum observa Ioanna), preocupari comune etc.. Nu banii. |
Parerea mea de fata necasatorita la 35 de ani este ca trebuie sa-ti dai seama ca ceva e in neregula cu viata ta.Cu cat mai devreme cu atat mai bine.Poate pacatele tale sau a familiei tale te tin departe de omul potrivit.
Cauta un duhovnic,spovedestete ,du o viata crestina ,incearca sa faci cat mai putine pacate,lasa-l pe Dumnezeu sa lucreze in viata ta si numai lua decizii de una singura de genul "eu cred ca e bine". Rabdare si multa rugaciune .Doamne ajuta! Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
in alta ordine de idei, ce sa spuna o fata care desi se casatoreste, dupa catva timp constata ca omul de langa ea nu era cine credea? (betivan, adulterin, violent etc.) |
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:50:18. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.