![]() |
Citat:
Dar trebuia setat si un "reminder" public, probabil a vazut ca are o memorie mai subreda.. Sau poate ii parea rau ca trimitand mesaj privat, a pierdut ocazia de a incrementa cu 1 nr. postarilor :)) |
Citat:
|
Citat:
PS: colegului nostru, amabil, binevoitor si dragut ca de obicei, nu are rost sa-i mai raspund...:1: |
Citat:
|
Citat:
Te cred,insa Dumnezeu singur stie cat putem noi duce,niciodata nu ne da peste puterile noastre. Cu ceva vreme in urma ma confruntam cu stari tare urate,depresive(acum cred ca au fost atacuri de panica) si la fel ma gandesc si eu,ca nu as mai putea suporta acum,insa Dumnezeu ne ajuta sa ne ducem crucea,undeva trebuie sa suferim,ori aici,ori dincolo. |
offfffffffffff...........nu imi revin deloc...orice as face nu ma gandesc decat ca o sa mor...
|
@Domnu' AlinB: nu cred că doreati un răspuns de la mine, dar de adresat sigur v-ați adresat mie.
|
Citat:
D-zeu ne mai incearca, vrea sa vada cata rabdare avem, daca cartim imediat.. asa ca rabdare, multa rabdare si rugaciune. Nu e om care sa nu fie iubit si auzit de D-zeu. Rugati-va sa se faca voia lui D-zeu si s-o puteti accepta oricum. Doamne ajuta! |
va multumesc de sfat dna simona.......dar e tare greu,,numai cine a trecut prin asa ceva poate intelege
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 08:59:30. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.