![]() |
Cand am fost eu pe vremuri la Satu-Mare, stiu ca mi-am uitat in camin, in sala de mese, paltonul in care aveam actele si banii. Am revenit peste cateva ore si l-am gasit fix acolo unde il lasasem, cu tot cu bani. Altcineva isi pierduse tot acolo o vesta si un casetofon. Nu le-a gasit unde le uitase, ci le receptie (vreun coleg sau personalul de la curatenie) le adusese acolo.
Ala oras cu oameni civilizati. Din pacate (sau din fericire), e la granita cu alta tara! Imi amintesc bine, deoarece foarte rar mi-am recuperat obiectele pierdute si uitate in Bucuresti. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
.................................................. ...................................... |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Eu nu inteleg de ce oamenii se bucura asa mult la bunul altuia. Parca mancarea vecinului e mai buna decat cea de acasa, desi are aceleasi ingrediente si parca leul de pe jos e binecuvantare, desi au in portofel niste bancnote. |
se intimpla si la animale acelasi lucru,fiind un instinct primar.
|
Citat:
|
Citat:
Mi s-a întîmplat să găsesc în Mall un telefon scump uitat pe o bancă. Am mai gpsit și altădată un telefon ieftin, dar ăsta era ceva de genul 1500 - 2000 de lei la liber. Am cugetat în sinea mea așa: dacă-l las acolo și-l găsește altcineva, un copil de exemplu, omul care l-a pierdut nu-l va primi înapoi. Așa că m-am așezat și am început să sun la cele mai folosite nume din log, dar în scurt timp a apărut proprietarul care l-a recuperat fericit. Am mai văzut prin ziare cazuri de sume mari de bani găsite de binevoitori și returnate proprietarului. Evident că nu e bine să lăsăm valori pierdute în stradă dacă le găsim, ci să le luăm încercînd a le returna cui le-a pierdut. Uneori este mai complicat, dar se poate chiar și cu ajutorul poliției sau punînd anunțuri... |
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:13:46. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.