Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Pentru Fumatori (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15623)

osutafaraunu 10.10.2012 11:37:40

Există un așa numit "Plan de 5 zile pentru renunțare la fumat" foarte eficient care a ajutat milioane de oameni să se lase de fumat. Încercați-l, nu vă costă nimic și o să-I mulțumiți Domnului pentru ajutorul dat în sensul acesta.

Tina06 10.10.2012 11:41:59

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 475675)
Există un așa numit "Plan de 5 zile pentru renunțare la fumat" foarte eficient care a ajutat milioane de oameni să se lase de fumat. Încercați-l, nu vă costă nimic și o să-I mulțumiți Domnului pentru ajutorul dat în sensul acesta.

N-am mai auzit de acest program - acum am citit - multumesc frumos pentru ajutor. Pus pe lista ! x

Cornel Urs 10.10.2012 11:43:35

bine ca macar adventistii au predilectia asta pentru sanatatea trupului si exclud viciul fumatului, sunt in aceeasi idee ca ortodocsii care dau canon pentru fumat, fiind motiv de spovedanie; catolicii si penticostalii nu au nicio regula, la acestia se poate fuma in voie.

Tina06 10.10.2012 11:45:42

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 475674)
E greu sa scape cineva de un viciu, pentru ca devine un mod de viata. Parerea mea
e ca trebuie intarita vointa, iar postul asta face. Poate e bine sa incercam sa renuntam la ceva mai mic inainte, nu sa trecem direct la viciul cel mare. Cum zicea si preotul la biserica, daca se uita cineva la doua telenovele sa renunte numai la una. Sau un obicei marunt, de care ne putem lasa mai usor.

Foarte adevarat

osutafaraunu 10.10.2012 11:46:31

Citat:

În prealabil postat de Cornel Urs (Post 475679)
sunt in aceeasi idee ca ortodocsii care dau canon pentru fumat, fiind motiv de spovedanie

Uite că mai aflu ceva... deși mi se pare de necrezut. Eu știam că fumatul nu e păcat în Biserica Ortodoxă, ba chiar că și preoții fumează.

Tina06 10.10.2012 11:48:57

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 475682)
Uite că mai aflu ceva... deși mi se pare de necrezut. Eu știam că fumatul nu e păcat în Biserica Ortodoxă, ba chiar că și preoții fumează.

Va rog, haideti sa nu transformam asta intr-o dispute intre: x face asta, y face altfel, vai de mine!

Este un post cu solutii pentru elibarerea din robia fumatului - pentru toti oamenii. Fara referinte inutile, lovituri sub centura si asa mai departe

Cornel Urs 10.10.2012 11:49:54

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 475682)

nu-i adevarat! niciun preot ortodox nu fumeaza.

sunt preoti catolici care au acest viciu si penticostali (i-am vazut eu fumand fara rusine).

vreti sa va arat invataturile ortodoxe ce spun despre fumat?

Cornel Urs 10.10.2012 11:51:47

Citat:

În prealabil postat de Tina06 (Post 475685)
Va rog, haideti sa nu transformam asta intr-o dispute intre: x face asta, y face altfel, vai de mine!

Este un post cu solutii pentru elibarerea din robia fumatului - pentru toti oamenii. Fara referinte inutile, lovituri sub centura si asa mai departe

aveti dreptate.

MihaiG 10.10.2012 11:51:54

Citat:

În prealabil postat de Cornel Urs (Post 475679)
catolicii si penticostalii nu au nicio regula, la acestia se poate fuma in voie.

Nu știu despre penticostali, dar în ce privește catolicii afirmația dumneavoastră este eronată.

Tina06 10.10.2012 11:53:57

Citat:

În prealabil postat de MihaiG (Post 475689)
Nu știu despre penticostali, dar în ce privește catolicii afirmația dumneavoastră este eronată.

Catolicii fumeaza, ortodocsii fumeaza, musulmanii fumeaza, OAMENII fumeaza. Punct

Ora este GMT +3. Ora este acum 21:50:17.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.