![]() |
Nu exista alta cale catre adevarata filosofie despre Dumnezeu decat rugaciunea. Si nu orice rugaciune, ci rugaciunea curata. Iar adevarata filosofie nu este bagajul de cunostinte pe care omul il dobandeste pe parcursul vietii sale, ci intelepciunea si sfintenia aduse de salasluirea Sfintei Treimi in inima Sa.
Astfel stand lucrurile, trebuie sa recunoastem ca filosofia noastra insemna adesea speculatie, ipoteze, pe cand cea a sfintilor consta in marturisire, rod al unei experiente vii. |
Citat:
|
Citat:
|
Eh,cam atunci am încetat să cred și am început să "filosofez"....
Dar alături de ce oameni....Pfff ....Am rămas puțini acum pe forum.....Aveam atunci cred în jur de 18-19 ani.... Însă niște interlocutori de o finețe, gândire,dialog etc.... Atunci eram eu cel care lua interviurile:)) Aveam o gândire mai jurnalistică și chiar voiam să înțeleg diferența dintre misticism și rațiune. Mai știe cineva ceva despre activitatea acestor membrii? |
Sper ca colegii de atunci sunt bine și doar s au mutat în alte rețele sociale ortodoxe.
Unde o fi CristiBoss din Germania. Țin minte ca el era tartăr pe aici:)) |
Citat:
Citat:
Parcă după plandemie au dispărut unele figuri din societate. Alții poate au fost banați/blocați și nu au mai revenit de supărare, până la urmă viața omului e scurtă. |
Iorest, nu vreau să intru într-o polemică privitoare la vaccin pentru că n-aș avea timp să o susțin și, pe de altă parte, pentru că te știu un om cu convingeri ferme. Dar țin să-ți spun că am cunoscut cel puțin trei persoane care au murit de COVID, nevaccinate, două pentru că încă nu ieșise vaccinul, a treia pentru că îl refuzase, dintr-o neîncredere cultivată și întreținută iresponsabil de propagandiștii antivaccinismului. N-am cunoscut, însă, persoane vaccinate care să o fi mierlit din pricina asta. Și e plin de ele între cunoscuții mei de toate vârstele (inclusiv cineva care a trăit 102 ani după ce fusese vaccinat la 99-100 de ani).
|
Citat:
Eu am avut un cont aici demult, in perioada cu cipurile din permise, pasapoarte si cartile de indentitate, erau dscutii aprinse aici asemanatoare cu vaccinurile. Ultima data cred ca am scris ceva prin 2011 sau 2012. Nu am mai intrat deloc, cand am facut covid prin 2020 nu am mai gasit vechiul cont, nici mail-ul vechi, mi-am facut unul nou. Eu am avut o forma grea de covid, adica oxigenul sub 90, infectie nasoala, 2 sapatamani de febra (eu nu am avut in viata mea febra. nici cand eram mic...). Eram pe duca, cum se spune, am slabit cateva kg, cred ca vre-o trei zile nu am dormit deloc, nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu. Ei bine atunci mi-am facut cont nou, din lipsa de activitate. |
Citat:
Citat:
Am reușit să fac rost de un protocol de tratament care cred că era generat de clinica Imuno Medica, la care era director Virgiliu Gheorghe, investitor Gigi Becali de care și-a bătut joc ziarul sistemist Libertatea, într-un articol extras parcă din manualele securistice de dezinformare, că ar fi vraci și că folosesc vâscul șamd Îți spunea tot ce să iei ca să reziști din primele faze ale bolii, nu ajungeai la furtuna de citokine care dădea peste cap organismul, era pe kilograme, îți spunea inclusiv cum îți cureți căile respiratorii cu nebulizator. Trebuia doar să investești și să fii atent la gramajul per kilograme, au mai fost tari pe subiect Flavia Groșan și doctorul Alexie din U.S, plus că unii am făcut rost de Ivermectină, treaba noastră cum. Doi la mână restricțiile au privat pe mulți de mișcare în aer liber, s-au îndopat cu mâncare de stres, sedentarismul și îngrășatul erau factori predominanți pt complicații, la fel diabetul. Dacă virusache a avut 0,03% mortalitate e clar că au exagerat, plus tratamentele din spitale cu Kaletra care afecta ficatul, cu presiunea aerului în plămâni, cu măștile de intubare care aveau bacterii nosocomiale care puteau omorî și oameni cu o pneumonie în afara pandemiei, cu mesaje că mori, mori, mori peste tot care fac rău psihicului, Citat:
Celine Dion se topește pe picioare după caccin. https://www.activenews.ro/stiri/Celi...de-99-6-178260 Eric Clapton povestește ce a pățit după caccinare https://www.activenews.ro/stiri/Eric...c-VIDEO-172303 Clapton a mărturisit mai târziu că a avut o experiență „dezastruoasă” cu serul Covid de la AstraZeneca, pentru care a învinuit „propaganda” că a făcut presiuni asupra lui. Muzicianul a continuat dezvăluind că suferă de „neuropatie periferică și că nu ar fi trebuit să se apropie niciodată de ac”. Într-un mesaj adresat producătorului său muzical, el a spus: „Am făcut prima injecție de la AZ [AstraZeneca] și imediat am avut reacții severe care au durat zece zile”. Eric Clapton, în vârstă de 76 de ani, a spus că „și-a revenit în cele din urmă”, dar nu s-a învățat minte, astfel încât a suferit din nou „reacții adverse dezastruoase” 6 săptămâni mai târziu, când a făcut și a doua injecție. „Mâinile și picioarele îmi erau când înghețate, când amorțite, când arzânde, și am fost aproape invalid timp de două săptămâni, m-am temut că nu voi mai cânta niciodată”, s-a destăinuit muzicianul. „Nu ar fi trebuit să mă apropii niciodată de ac. Dar propaganda spunea că vaccinul este sigur pentru toată lumea”. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 07:40:17. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.