![]() |
Citat:
|
Da, am citit, dar deabia acum am observat ca ai o viziune obiectiva asupra subiectului. Se mai intimpla sa scriu uneori fara sa dau atentie la ce am citit, dar rar de tot cum a fost si in cazul de fata.
|
[quote=Mirean]
Citat:
Intinarea femeilor a fost descoperita stiintific. Tocmai am vazut unulo dintre filmele documentare rusesti in cadrul festivalului international de film Ortodox, "Acoperamintul" care are loc anual la Kiev. Filmul acesta printre altele ii prezinta pe 4 academicieni, doctori in diverse inginerii care nu demult au revolutionat lumea cu Genetica Undelor(sau Existenta Undelor in DNA). Pe surt au dovedit, si aici vine parte infricosatoare, existenta unei fantome de ARN sau DNA provenit din spermatozoizi care lasa "mesaje" si coduri in corpul femeilor. Nu am timp sa intru in detalii, dar fetitele care se iau dupa constiinta de grup, colectiva, care vor mai intii "sa se distreze" un picut pina pe la 25 - 30 de ani ca asa, deh, se poarta in UE si in "lumea civilizata" ramin intinate cu mesaje clare IN INTERIORUL LOR, si cara aceasta colectie de "amintiri" intr-o casnicie si nasc copii anormali sau cu mari deficiente psihice (corp bulversat de mesaje fantoma din toate directiile). Chiar ei au studiat multe cazuri si au declarat ca mai toti copii din studiu erau bolnavi de ceva. |
Sorry,
Am mai adaugat citeva elemente de clarificare. Intinarea femeilor a fost descoperita stiintific. Tocmai am vazut unul dintre filmele documentare rusesti in cadrul festivalului international de film Ortodox, "Acoperamintul" care are loc anual la Kiev. Filmul acesta printre altele ii prezinta pe 4 academicieni, doctori in diverse inginerii care nu demult au revolutionat lumea cu Genetica Undelor(sau Existenta Undelor in DNA). Pe surt au dovedit, si aici vine parte infricosatoare, existenta unei fantome de ARN sau DNA provenit din spermatozoizi care lasa "mesaje" si coduri in corpul femeilor. Nu am timp sa intru in detalii, dar fetitele care se iau dupa constiinta de grup, colectiva, care vor mai intii "sa se distreze" un picut cu n numar de parteneri pina pe la 25 - 30 de ani ca asa, deh, se poarta in UE si in "lumea civilizata" ramin intinate cu mesaje clare IN INTERIORUL LOR, dupa care cara aceasta colectie de "amintiri" intr-o casnicie si nasc copii anormali sau cu mari deficiente psihice (corp bulversat de mesaje fantoma din toate directiile). Chiar ei au studiat multe cazuri si au declarat ca mai toti copii din studiu erau bolnavi de ceva. Mai spuneau ca toate mesajele lui Dumnezeu catre umanitate sunt in noi in DNA. Numai 10% din DNA este folosit pentru producerea Proteinelor iar 90% se credea ca este "junk" |
Problema pusa in discutie de cozia nu est exclusa, ci chiar poate fi adevarata. Dupa cum a dat explicatia ma facut parca sa cred si eu in demonstratia fantomelor acidodezoxiribonucleice, adica totul este logic, nu? Daca cineva isi lasa propria informatie intr-o fata e si logic ca in ea sa ramana amprenta genetica a baiatului. Cred ca daca ar intra un coleg de la mine din grupa si ar citi ce dezbatem noi aici cred ca s-ar cruci sau ar afrima ca noi aberam la puterea o doua! :):):)
|
Am gasit o sursa si pe Net, scuze pentru textul in engleza dar altul nu este...
The DNA-wave Biocomputer Peter P. Gariaev*, Boris I. Birshtein*, Alexander M. Iarochenko*, Peter J. Marcer**, George G. Tertishny*, Katherine A. Leonova*, Uwe Kaempf ***. * Institute Control of Sciences Russian Academy of Sciences, Moscow, Russia Wave Genetics Inc. 87 Scollard Street, Toronto, Ontario, Canada, M5R 1G4 **53 Old Vicarage Green, Keynsham, Bristol, BS31 2DH, UK, *** Institut f. Klinische, Diagnostische und Differentielle Psychologie- Am Falkenbrunnen - D-01062 Dresden TU, Dresden, Germany, Abstract This paper reports experimental work carried out in Moscow at the Institute of Control Sciences, Wave Genetics Inc. and theoretical work from several sources. This work changes the notion about the genetic code essentially. It asserts: - 1) That [b]the evolution of biosystems has created genetic "texts", similar to natural context dependent texts in human languages, shaping the text of these speech-like patterns. 2) That the chromosome apparatus acts simultaneously both as a source and receiver of these genetic texts, respectively decoding and encoding them, and 3) That the chromosome continuum of multicellular organisms is analogous to a static-dynamical multiplex time-space holographic grating, which comprises the space-time of an organism in a convoluted form. That is to say, the DNA action, theory predicts and which experiment confirms, i) is that of a "gene-sign" laser and its solitonic electro-acoustic fields, such that the gene-biocomputer "reads and understands" these texts in a manner similar to human thinking, but at its own genomic level of "reasoning". It asserts that natural human texts (irrespectively of the language used), and genetic "texts" have similar mathematical-linguistic and entropic-statistic characteristics, where these concern the fractality of the distribution of the character frequency density in the natural and genetic texts, and where in case of genetic "texts", the characters are identified with the nucleotides, and ii) that DNA molecules, conceived as a gene-sign continuum of any biosystem, are able to form holographic pre-images of biostructures and of the organism as a whole as a registry of dynamical "wave copies" or "matrixes”, succeeding each other. This continuum is the measuring, calibrating field for constructing its biosystem. |
[quote=cozia]
Citat:
Ideea este ca eu nu cxred ce spui tu despre "fantome de ARN sau DNA". As vrea sa vad care este sursa acestor informatii. Rar femeile care "vor mai intii "sa se distreze" un picut pina pe la 25 - 30 de ani" - dupa cum spui tu, nasc copii anormali. Iar cand acest lucru se intampla are, in general, o explicatie medicala. Referitor la afirmatia mea despre "himen elastic" pe care ai citat-o, nu vad legatura cu ce ai scris tu. |
Citat:
Referitor la afirmatia mea despre "himen elastic" pe care ai citat-o, nu vad legatura cu ce ai scris tu. [/quote] Faceam referire nu la "elasticitatea himenului" ci mai mult la PECETEA fizica. Da, si "explicatia" medicala pentru probleme psihice cum ar fi ADD/ADHD si Autism si o lista intreaga de altele... au fost pina acum genele, exact ce au descoperit "baietii grei" ai rusilor adica INCARCATURA GENETICA la care s-a expus mama in timp. Altfel cum s-ar explica explozia de psihopati si alte psihopatologii din scoli si in rindul tineretului, CARE NU A EXISTAT SAU MANIFESTAT IN PARINTII LOR, ??? De ce intr-un timp asa de scurt(de o generatie, doua salt de 300%), femeile au inceput sa nasca copii autisti cu duiumul? Nu este oare pe motiv ca nu citim cum trebuie codul lasat de Dumnezeu si mai tirziu re-afirmat de Mintuitorul nostru Iisus care ne-a mai dat o sansa sa ne revenim din decadere? |
Citat:
Da, si "explicatia" medicala pentru probleme psihice cum ar fi ADD/ADHD si Autism si o lista intreaga de altele... au fost pina acum genele, exact ce au descoperit "baietii grei" ai rusilor adica INCARCATURA GENETICA la care s-a expus mama in timp. Altfel cum s-ar explica explozia de psihopati si alte psihopatologii din scoli si in rindul tineretului, CARE NU A EXISTAT SAU MANIFESTAT IN PARINTII LOR, ??? De ce intr-un timp asa de scurt(de o generatie, doua salt de 300%), femeile au inceput sa nasca copii autisti cu duiumul? Nu este oare pe motiv ca nu citim cum trebuie codul lasat de Dumnezeu si mai tirziu re-afirmat de Mintuitorul nostru Iisus care ne-a mai dat o sansa sa ne revenim din decadere?[/quote] Parerea mea ca numarul mare de autsrti si bolnavi de genul acesta se datoreaza in primul rand schimbarii conditiilor de viata (pouare, stress, etc). Si in trecut exista desfranare si problemele nu erau atat de mari. De unde ai datele despre cresterea nr de autsti cu 300 la suta,<la ce zona se face referire si cine a efectuat studiul. Insist sa imi spui si mie care este sursa informatiilor pe care le citezi, in caz contrar discutia cade in derizoriu. Oricum informatiile mi se par "fortate" in stilul unor povesti care circula din gura in gura... |
gene-biocomputer "reads and understands" these texts in a manner similar to human thinking, but at its own genomic level of "reasoning".
In traducere: Gena-Biocomputer care citeste si INTELEGE aceste mesaje intr-o maniera similara cu gindirea omeneasca dar descifreaza acest text la nivel genomic de intelegere Corectati-ma daca ma insel, dar ce se intelege prin descoperirea acestor academicieni este faptul ca pe noi insine ne mai putem minti prin gindirea manipulata, decazuta, pacatoasa, dar genele nu le putem pacali, deoarece ele citesc DUPA LIMBAJUL SI INTELEGEREA LOR, care se pare ca este acolo implantat de Dumnezeu, si nu poate fi "convins" de noi, ca ce vrem , ce gindim, ce facem cu trupul noi, asa sa fie(ca asa vrem noi), ci vrem nu vrem, este Voia lui Dumnezeu care primeaza si deci totul duce la degringolada genetica si distrugerea DNA-ului curat. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:24:43. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.