![]() |
Citat:
|
He he, fericiti de cei ce mor in chinuri, ca asa isi mai platesc pentru gramada de pacate facute pana atunci, dar stai ca pana la urma unii oameni isi provoaca singuri astfel de morti chinuitoare, un mare exemplu fiind cancerul pulmonar provocat de fumat.
|
tudor si quasar spuneti chestii care sfideaza orice logica...nu sunt mai fericiti cei care s-ar chinui pe ultima suta de metri, pt ca cea mai nesigura soarta lor, e f greu sa nu te revolti, sa nu te intrebi daca se merita sa suferi si pt ce? si chiar asa nu stiu daca au platit suficient sau a mai ramas ceva, ei mereu sunt pe nisipuri miscatoare si in nesiguranta si zbucium, nu cred ca isi doreste careva. Cu cat ai ajuns la spiritualitate mai tarziu, cu atat te chinui mai mult, ca ti se pune in carca si din urma! Nu ti le sterge nimeni te iarta la spovedanie numai daca nu mai repeti nimic din ce ai zis si oricum chiar si asa le si platesti!
In plus nimeni nu e respunzator de pacatele altuia, e total absurd sa tragi pe altii pe spinarea ta! Vorbesti de parca ar fi un fleac! veliur sunt de acord la faza cu cancerul sau alte boli de la fumat, baut sau droguri etc ; un astfel de om isi face rau cu mana lui, dupa ce ca viata asta iti da de tras si asa prea multe, isi mai dai si singur una in cap sa fie si mai rau, ca tot el trage. Dar nu e vorba de ce iti faci cu voia si stiinta ta, ca in cazul asta iti meriti soarta, problema e cand iti vin necazuri din senin desi tu ai avut f mare grija de tine insuti, fiecare avem instinct de autoconservare si o doza de egoism necesar, pana si animalele au, astfel incat sa se protejeze fiecare singur. |
iar ref la tot ce e anormal : drogati , viciati de tutun si bauturi , intorsi de la normal de gen homo si lezbi, cred ca sunt sub nivelul animalelor pe acea perioada, nu isi revin fara urme chiar sa vrea .
Si mai cred ca D-zeu a creat animalele/pasarile sa invatam de la ele...asa ca nu ar fi de mirare ca animalele si pasarile sa fie mai respectate decat unele persoane. |
Pai Consuela, nu e un fleac. Dar e foarte simplu. Si nu vorbeam de pacate. vorbeam de adus pe calea cea buna. Dar daca tie iti place sa contesti puterea divina pentru ca suferi pe pamantu asta.. asta e alegerea ta. si ti-o respect. Dar nu pot sa fiu de acord cu tine. :)
|
Citat:
|
Scuzati-ma , nu stiu foarte bine unde trebuie postat .. sper sa fie ok asa. Stie cineva despre moartea unei persoane in saptamana Mare ? Unde ajunge sufletul ? Sunt mai multe ipoteze ..am auzit cum ca ar ajunge cu siguranta in Rai sau ca e foarte mare pacat si portile sunt inchise ..nu stiu..
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:46:15. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.