![]() |
întrebările precum cea din titlu, mi se par ne la locul lor.
de ce nu patrime?! de ce nu avem 2 sori? de ce vorbim de un singur Fiu? de ce avem o singură inima? de ce nu am un Lamborghini? |
Citat:
Dar raspunsurile cum iti par ? Le-ai citit? |
Citat:
Oricum, ne avîntăm pe un subiect care ne depășește în mod evident. |
Citat:
"perfecțiunea se realizează în trinitate" zici. ai încercat și un răspuns. sincer ... nu m-a convins. |
Citat:
|
Daca nu ai o viata si vrei sa pierzi timpul ca altceva nu ai de facut poti sa dezbati teorii si dogme despre trinitate dar eu o vad ca pe o palavrageala despre cat de mare este prostia omeneasca. Penal!
|
Citat:
|
Citat:
Viata pe care o am eu consta in aflarea cauzelor lucrurilor. Nu neaparat cauze divine. Faptul ca am ajuns si pe acest forum este o consecinta a faptului ca acord credit ( in egala masura) si ideii conform careia cauza primordiala ar fi una de tip inteligent. Nu am motive suficiente sa o neg. Acuma, intoarce-mi serviciul si spune-mi ce faci tu pe acest forum. |
Citat:
Despre religie ce sa zic... nu sunt nici pro nici contra, imi este indiferent, repet un singur adevar Iisus Hristos (Dumnezeu Intrupat) restu e apa de ploaie , asa cum vine asa si trece. |
Citat:
Crezi intr-un singur adevar Iisus Hristos, dar nu esti pro religie. Da ce esti atunci ? Sau poate iti inchipui ca Iisus a fost un personaj de film, ca Luke Skywalker. Cum adica ? Nu are nici o logica ce zici tu. Ziceai ceva de "Penal" si de "prostia omeneasca"? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:03:50. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.