![]() |
:)Jenica,hai sa iti spun cum am procedat eu ca sa aflu mai multe despre el.Am dat pe Google Web,inainte sa dau search,am tastat urmatoarele: Ostrov,Insula,film dupa care mi-a aparut asa: Recenzie la filmul Ostrov-Ier.Rafail Noica::ORTODOXMEDIA.COM si apoi am dat click pe www.arhiva-info/ si de acolo il poti descarca,ajungand la Arhiva Ortodoxa,am cautat ceva mai jos unde scrie Insula_.avi care este pt.audio si video si sub ea,mai jos,langa,este scris astfel: Insula_.sub aceasta fiind pentru subtitrare.:)
|
Eu am descarcat filmul de pe HUB-ul local,cu subtitrare cu tot,si l-am vazut,mi-a placut mult,cu toate ca in linistea si pauzele prelungi ar mai fi putut fi evidentiate multe alte fapte si lucrari care ar fi aratat fata extraordinara a acestei "nebunii dupa Hristos".
|
:)In momentul in care ajungi prima data la: index of/arhiva-ortodoxa/ dai click decat pe: 1.video si deasupra scrie File.Aceasta am omis fara sa vreau,apoi mi-am dat seama ca nu am mai scris si asta,deh.:)
|
Citat:
|
Citat:
Si apropo de cei care tot vor sa faca rost de el, vreau sa le spun o metoda foarte usoara de a obtine acest film: Downloadati de pe net kitul programului DC++, il instatlati repede in calculatorul vostru si va bagati adrese de huburi in DC++ pentru a avea resurse de download. Ca doar de aia aveti internet, nu?! :) |
Si vreau sa mai spun ca este primul film vazut de mine care a tratat realistic tema abordata, intr-un mod simplist, regizorul filmului reusind sa transpuna pe pelicula autenticitatea, adica acea traire duhovniceasca de pocainta si smerenie pe care a avut-o Anatolie, vrand sa faca din personajul principal un exemplu, urmarind sa reliefeze idealul in religia noastra...Un film cu adevarat reusit.
|
Citat:
|
Am vazut ostrovul de 3 ori dar tot nu am inteles un lucru: de ce manjeste Anatolii clanta de la usa cu funingine cand vede ca vine calugarul Iov si de ce l-a intrebat daca tine minte de ce l-a ucis Cain pe Abel?
|
Un film de exceptie cu o tema de exceptie,ai ce invata dar totusi pe locul 1 ramane cel mai reusit si cel mai bine regizat film religios facut vreodata:Patimile lui Hristos.
|
Am vazut filmul si m-a impresionat ....si eu m-am intrebat de ce Anatolii il intreaba pe calugarul Iov de Cain si Abel si singura explicatie pe care am gasit-o este ca il aseamana pe calugarul Iov cu Cain si ca sa nu ajunga la" crima " Anatolii ii manjeste clanta si ii pune mereu gunoi la usa...ca sa nu uite ca toti suntem pacatosi in fata lui Dumnezeu...
Am ajuns la concluzia asta deoarece calugarul Iov ii spune la un moment dat lui Anatolii de dorinta lui de-i ajuta pe cei din jur si la faptul ca jertfa lui nu este primita de catre Dumnezeu...daca gresesc ....corectati-ma.... |
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:54:49. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.