Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   patima? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=1630)

23.04.2007 09:21:43

Citat:

În prealabil postat de cozia
Citat:

În prealabil postat de jeny
Citat:

În prealabil postat de mirelat
Citat:

este cineva care posteste si dupa post??

jeny, vrei sa zici mai mult decat miercurea si vinerea? nu prea cred ca vreun monah cu ravna in postirea continua sa scrie pe forumul asta.. :D

offfff mirela, m-ai facut sa zambesc pt asta te iubesc!!:) da ma refeream doar la: luni , miercuri si vineri mai mult dam in habotnicie nu???:D cu dragoste jenica

Jenica, tu deja dai semne ca dai in habotnicie, scoate ziua de luni ca deja te intreci cu gluma:D. Unui mirean ii ajung doua zile.:)

uite vezi tu dragul meu, asta ma doar ecel mai mult ca lumea ma vede si ma judeca din ce scriu eu aici!!!! eu nu postesc aproape deloc sunt un om tare plin de pacate, am intrat aici ca sa mai invat cate ceva!!!!! nu ca as si sti ceva...... ceea ce scriu eu este din carte, eu Nu am viata duhovniceasca nu am reusit nici acum sa pun inceput bun, deci despre habotnicie nici nu poate fi vorba... eu nu am nici rugaciunea incepatoare in minte....darmite sa mai postesc att de mult, iarta...stii de atatia ani se chiuniue duhovnicul meu ( din iubire) sa ma traga la lumina, dar, sunt doar un biet gunoi... deci te rog din inima nu ma judeca ptr ceea ce nu fac , am scris doar ce am citit in cartea bunului si Iubitului pr Cleopa ilie care recomanda mai ales celor casatoriti sa posteasca si lunea pt casa...copii..deci dac am gresit iarta-ma ai dreptate cu dragoste jeinca se vede ca tu esti mult mai intelept decat mine asa ca iarta-ma te rog si roaga-te si pt mie sa pun inceput bun

vsovi 23.04.2007 10:40:58

Domnule, la acest topic se pune problema supraalimentarii ca pacat, adica daca ai suficienta mancare in camara si frigider si mananci din ea mai mereu. Aaaaa, poi de ce ar fi pacat sa manainci? Nu e pact! Sa dormi apoi bine dispus si satul? Aaaaaa, Nu e pacat. E un trai indestulator pentru tine si de ce ar osandi cineva?! Aaaa, Bine ca ai deunde sa te ocupi si de trup. Sa-l speli, sa-l hraneshti, sa-l culci si odihneshti... dar daca incepi sa faci din asta un obicei religios atunci te bate minciuna pe care o odrasleshti si ajungi de rasul targului cam ca pe vremuri, unii, care se credeau foarte importantzi ca ei cica pastrau obiceiurile curatzeniilor imbuibate... Si apoi daca ai pastra aceste obiceiuri iar n-ar fi prea pacat, doar ca ajungi de rasul targului si-ti merge vestea ca din om sanatos si cu scaun la cap ai ajuns sa promovezi indeletnicirile zilnice ridicandu-le la mare rang de scofala... Si apoi daca esti obez, si ai burtica frumushica, cui strica? Oricum postul de la alimente este cel mai mititel dintre toate, dar si el am impresia ca este important... oricum bine zice Jenica cea batranica ca daca n-ai postit sa-tzi gaseshti rostul ce rost are sa mai si judeci sau sa dai sfaturi... n-are si am impresia ca si daca ai facut-o tot nu prea are...

vsovi 23.04.2007 12:17:43

va rog iertatzi kcofonismul din textul de mai sus... ??? neintentzionat, dar vedetzi... e campacat :(

vsovi 23.04.2007 12:19:00

mai ales daca Jenica s-o fi suparat... fireshte. :)

cozia 23.04.2007 15:22:40

Citat:

????:D:)daca o faci......da sfat ...daca nu....iarta-ma!!!!!

Jenica, eu nu judec ci doar observam ce ai scris mai sus, si iarta-ma daca te-am suparat ca am indraznit sa te citez:)

23.04.2007 16:07:23

offfffffffff ma omorati voi...oi fi eu batranica....:D:D dar suparaciasa nu sunt...asa ca TIME OUT cu iertarea..scrieti ce simti voi despre mine ma ajutati sa pun inceput bun!!!si pt asta chiar va multumesc jenica batranica...am facut si o "rima "hi-hi-hi

cozia 23.04.2007 16:21:55

:DHai mai Jenica ca esti prea de tot, daca tu te consideri o batrinica la cei 60 de ani ai tai, ce sa mai spun de babutele de 80 de ani. multe din ele pe la tara, saracutele taie lemne, si isi fac de mincare singurele, merg la Biserica si nu se vaita chiar atit:)

mirelat 23.04.2007 20:35:47

Citat:

În prealabil postat de cozia
:DHai mai Jenica ca esti prea de tot, daca tu te consideri o batrinica la cei 60 de ani ai tai,

care 60 ani frate, ca n-are nici 40!! :thumbsup:

23.04.2007 20:43:07

mirela nu desconsipraaaaaa asa puteam lucra si eu sub acoperire....si stii cum e daca esti batran ti se iarta mult..ca nu te mai ajuta mintea..:p dar sa revenim la subiect deja ma simt vedeta!!!...si nu ma simt in largul meu va rog..cu dragsote jenica

cozia 23.04.2007 21:44:07

:D:rolleyes::)

Ora este GMT +3. Ora este acum 23:16:07.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.