![]() |
Citat:
Acum, pe bune, voi toti: m-am saturat de micoza care imi apare, pe vreme mai umeda, oriunde am par pe mecla. Ma rad zilnic, inclusiv din motivul ca acel fung imi da aerul caraghios ca nu m-am sters pe gura dupa halit. Adica, e vorba de acele mici bucati de piele moarta cu aspect superficial de firimituri. Matreata, pe romaneste! (Uite, Dragose, poti ride de mine pe chestia asta dupa pohta inimii). Nu tot timpul anului, nici macar o mare parte, dar cum vine toamna: hop! si acest fung inferior. Ehei, daca as avea niste nanoboti, programati sa extermine foliculii pilosi de pe fatza... |
Heloo
In ultimul timp aici apar doar tampenii scrise... In concluzie asta numa site ortodox nu este! Asta ii site de sminteala si de bataie de joc! Sunt oameni care au probleme cu adevarat si intra pe aici si citesc unele porcarii... Administratorii sa ia masuri... Ca ortodoxia nu este nici bataie de joc si nici vreun "curent" sau vreo moda ci este traire....
|
Citat:
Mila aia care vă revoltă pe voi, aia e o milă smintită, căci voi nu știți decât să cereți jertfe în deșert, adică deșarte. Mai bine ''Mergeți de învățați că Milă voiesc și nu jertfe căci n-am venit să chem pe cei drepți la pocăință... ci pe cei păcătoși și să caut pe cei pierduți.'' Cui nu-i place e liber să nu mai intre. |
Citat:
|
Citat:
''Mlădițele care se rup de Mine (nu de ziduri mamonice și instituții gLumești numite mai nou biserică sau mănăstire) se usucă și se aruncă în foc și ele ard într-un foc care nu se stinge... și focul ăla nu te mistuiește, nu te distruge, nu te topește, nu te arde ci te vei chinui în el amarnic, căci neîndoielnic Cuvântul Sfânt și Bun va avea ziua Lui de biruință și de glorie când pe cei răi și fățarnici și necredincioși plini cu viață stricată îi va judeca și se vor osândi ei dar pe cei drepți îi va binecuvânta și-i va ferici chemându-i de-adreapta Cuvântului lui Dumnezeu întru iubire curată și multă... Știe cineva de ce spunea Domnul 'Amin.Amin.' sau 'Adevărat-Adevărat zic vouă'..? De ce dubla El acestea? (Vă dau un indiciu scripturistic: e vorba de păr și de apă...) |
Citat:
Nu inteleg de ce ii deranjeaza pe barbati chelia? Din mandrie, cred. |
Citat:
Pe tine nu te-ar deranja să ai chelie sau măcar un început de chelie? |
Citat:
Nici chelia, nici vitiligo nu doare si din niciuna nu se moare. Asa ca nu fac mare caz din asta. Probabil ca am fost prea mandra de aspectul meu fizic si Dumnezeu m-a smerit. Am primit aceasta boala si am inteles de ce mi-a fost data. Doamne fereste de alte boli cu adevarat grele, dureroase si mortale.! Singura suferinta in alopacie este cea de natura estetica. Mandria doare. |
Citat:
Dumnezeu vrea ca toți să fie sănătoși și frumoși și statornici însă cel ce știe folosi boala lui spre mântuirea din păcate acela este un înțelept și se va socoti răbdarea lui mai mare ca sănătatea sau frumusețea. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:29:38. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.