Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Umanitare (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5050)
-   -   Vindecarea cheliei. (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=16405)

Theodore_of_Mopsuestia 27.05.2013 12:47:34

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 516255)
Poate apare mucegaiul si este confundat cu firele de par..

Aoleu, nu mai pot. Ma doare burta.
Acum, pe bune, voi toti: m-am saturat de micoza care imi apare, pe vreme mai umeda, oriunde am par pe mecla. Ma rad zilnic, inclusiv din motivul ca acel fung imi da aerul caraghios ca nu m-am sters pe gura dupa halit. Adica, e vorba de acele mici bucati de piele moarta cu aspect superficial de firimituri. Matreata, pe romaneste! (Uite, Dragose, poti ride de mine pe chestia asta dupa pohta inimii). Nu tot timpul anului, nici macar o mare parte, dar cum vine toamna: hop! si acest fung inferior. Ehei, daca as avea niste nanoboti, programati sa extermine foliculii pilosi de pe fatza...

Raul90 27.05.2013 13:55:04

Heloo

In ultimul timp aici apar doar tampenii scrise... In concluzie asta numa site ortodox nu este! Asta ii site de sminteala si de bataie de joc! Sunt oameni care au probleme cu adevarat si intra pe aici si citesc unele porcarii... Administratorii sa ia masuri... Ca ortodoxia nu este nici bataie de joc si nici vreun "curent" sau vreo moda ci este traire....

vsovivivi 27.05.2013 16:47:54

Citat:

În prealabil postat de Raul90 (Post 520376)
In ultimul timp aici apar doar tampenii scrise... In concluzie asta numa site ortodox nu este! Asta ii site de sminteala si de bataie de joc! Sunt oameni care au probleme cu adevarat si intra pe aici si citesc unele porcarii... Administratorii sa ia masuri... Ca ortodoxia nu este nici bataie de joc si nici vreun "curent" sau vreo moda ci este traire....

Foarte interesant e faptul că unii niciodată nu se simt că tocmai ei sunt cei ce produc sminteală... și că tocmai ei ar trebui bannați! De ce oare unii se cred în drept să facă ei ordine invocând 'blasfemia'? Pentru că ei nu cred și atunci ca să acopere cer pedepse date altora, arătându-se scârbiți și revoltați de vrednici ce sunt.

Mila aia care vă revoltă pe voi, aia e o milă smintită, căci voi nu știți decât să cereți jertfe în deșert, adică deșarte. Mai bine ''Mergeți de învățați că Milă voiesc și nu jertfe căci n-am venit să chem pe cei drepți la pocăință... ci pe cei păcătoși și să caut pe cei pierduți.''

Cui nu-i place e liber să nu mai intre.

stefan florin 27.05.2013 19:26:16

Citat:

În prealabil postat de vsovivivi (Post 520397)
Foarte interesant e faptul că unii niciodată nu se simt că tocmai ei sunt cei ce produc sminteală... și că tocmai ei ar trebui bannați! De ce oare unii se cred în drept să facă ei ordine invocând 'blasfemia'? Pentru că ei nu cred și atunci ca să acopere cer pedepse date altora, arătându-se scârbiți și revoltați de vrednici ce sunt.

Mila aia care vă revoltă pe voi, aia e o milă smintită, căci voi nu știți decât să cereți jertfe în deșert, adică deșarte. Mai bine ''Mergeți de învățați că Milă voiesc și nu jertfe căci n-am venit să chem pe cei drepți la pocăință... ci pe cei păcătoși și să caut pe cei pierduți.''

Cui nu-i place e liber să nu mai intre.

Hristos a inviat amice! Nu te-am auzit de mult timp

vsovivivi 28.05.2013 11:19:38

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 520412)
Hristos a inviat amice! Nu te-am auzit de mult timp

Adevărat-Adevărat a înviat!.. însă noi ce mai așteptăm?.. ca să înviem și noi!

''Mlădițele care se rup de Mine (nu de ziduri mamonice și instituții gLumești numite mai nou biserică sau mănăstire) se usucă și se aruncă în foc și ele ard într-un foc care nu se stinge... și focul ăla nu te mistuiește, nu te distruge, nu te topește, nu te arde ci te vei chinui în el amarnic, căci neîndoielnic Cuvântul Sfânt și Bun va avea ziua Lui de biruință și de glorie când pe cei răi și fățarnici și necredincioși plini cu viață stricată îi va judeca și se vor osândi ei dar pe cei drepți îi va binecuvânta și-i va ferici chemându-i de-adreapta Cuvântului lui Dumnezeu întru iubire curată și multă...

Știe cineva de ce spunea Domnul 'Amin.Amin.' sau 'Adevărat-Adevărat zic vouă'..? De ce dubla El acestea? (Vă dau un indiciu scripturistic: e vorba de păr și de apă...)

Mena59 28.05.2013 20:16:28

Citat:

În prealabil postat de vsovivivi (Post 516199)
Cea mai simlă și bună cale pentru ca orice chel să-și recapete părul abundent din tinerețe și copilărie exact acolo unde acum nu-i mai crește părul, este ca el să-și țină chelia lui permanent sub apă, în ploaie... adică să stea ea la înmuiat cât mai multă vreme în fiecare zi până își recapătă firele de păr puterea.

Tratamentul se face prin udarea unei batiste sau a unei cârpe curate cu apă sfințită la prima înmuiere și apoi reînmuierea ei permanentă se poate face în orice apă curată de izvor, apă plată sau de la robinet și se plasează batista aceasta sau cârpa sau laveta pe zonele chele complet sau cu păr foarte rar și se menține acolo toată ziua și dacă este posibil și noaptea și asta se repetă timp de 3 până la 6 luni. Dacă apar probleme de frig la cap atunci se acoperă capul cu o șapcă sau bască sau căciulă. Pe cât posibil nu se va uda părul din zonele care nu sunt chele ca să nu te tragă frigul din pricina părului ud.

Dacă după 3-6 luni de tratament continuu nu se observă ameliorări evidente ale podoabei capilare, adică revenirea tuturor firelor din zona respectivă la desimea și grosimea și puterea lor din copilărie atunci se renunță la tratament timp de cel puțin o lună și apoi, după pauza respectivă, se reia pentru încă 3-6 luni exact la fel.

Hristos a Inviat!

Nu inteleg de ce ii deranjeaza pe barbati chelia? Din mandrie, cred.

Florin-Ionut 29.05.2013 00:34:46

Citat:

În prealabil postat de Mena59 (Post 520561)
Hristos a Inviat!

Nu inteleg de ce ii deranjeaza pe barbati chelia? Din mandrie, cred.

Adevărat că a înviat.

Pe tine nu te-ar deranja să ai chelie sau măcar un început de chelie?

Mena59 29.05.2013 18:52:35

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 520584)
Adevărat că a înviat.

Pe tine nu te-ar deranja să ai chelie sau măcar un început de chelie?

Nu stiu. Dar daca as fi fost pusa sa aleg intre vitiligo (pe care o am) si chelie as fi refuzat categoric vitiligo.
Nici chelia, nici vitiligo nu doare si din niciuna nu se moare. Asa ca nu fac mare caz din asta. Probabil ca am fost prea mandra de aspectul meu fizic si Dumnezeu m-a smerit. Am primit aceasta boala si am inteles de ce mi-a fost data. Doamne fereste de alte boli cu adevarat grele, dureroase si mortale.!
Singura suferinta in alopacie este cea de natura estetica. Mandria doare.

vsovivivi 30.05.2013 09:58:38

Citat:

În prealabil postat de Mena59 (Post 520666)
Nu stiu. Dar daca as fi fost pusa sa aleg intre vitiligo (pe care o am) si chelie as fi refuzat categoric vitiligo.
Nici chelia, nici vitiligo nu doare si din niciuna nu se moare. Asa ca nu fac mare caz din asta. Probabil ca am fost prea mandra de aspectul meu fizic si Dumnezeu m-a smerit. Am primit aceasta boala si am inteles de ce mi-a fost data. Doamne fereste de alte boli cu adevarat grele, dureroase si mortale.!
Singura suferinta in alopacie este cea de natura estetica. Mandria doare.

Încearcă draga mea să te dai cu rostopască sau nigelariță... care este o buruiană foarte otrăvitoare dar seva din ea curăță pielea de orice. E foarte bună pentru uz extern dacă se aplică planta proaspătă, frunza, sucul galben, dar mai înainte trebuie să te speli pe locurile bolnave cu apă, prima dată sfințită.

Dumnezeu vrea ca toți să fie sănătoși și frumoși și statornici însă cel ce știe folosi boala lui spre mântuirea din păcate acela este un înțelept și se va socoti răbdarea lui mai mare ca sănătatea sau frumusețea.

Mena59 30.05.2013 21:18:44

Citat:

În prealabil postat de vsovivivi (Post 520737)
Încearcă draga mea să te dai cu rostopască sau nigelariță... care este o buruiană foarte otrăvitoare dar seva din ea curăță pielea de orice. E foarte bună pentru uz extern dacă se aplică planta proaspătă, frunza, sucul galben, dar mai înainte trebuie să te speli pe locurile bolnave cu apă, prima dată sfințită.

Dumnezeu vrea ca toți să fie sănătoși și frumoși și statornici însă cel ce știe folosi boala lui spre mântuirea din păcate acela este un înțelept și se va socoti răbdarea lui mai mare ca sănătatea sau frumusețea.

Multumesc mult pentru ideie! Am mai incercat eu, una, alta, pentru refacerea pigmentului dar a fost zadarnic. Rostopasca sau nigelarita nu am incercat. Eu stiam ca se foloseste pentru a scapa de negi... Am in gradina rostopasca si chiar o sa incerc pe o zona mica, pe maini. Sa vedem ce iese. Daca are efect bine, daca nu, asta este...

Ora este GMT +3. Ora este acum 20:29:38.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.