Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Teologie si Stiinta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5039)
-   -   Teoria Evoluționistă se desființează (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=16873)

konijiro 12.12.2013 19:00:27

Citat:

Deci, conform cu pretențiile științei, evolutionismul ar trebui să prezinte niște dovezi. Și niște experimente, repetabile, of cors.
Mai mai, cat scepticism sanatos pe aici. Pacat ca il aplicati doar asupra TE, si va opriti acolo.

catalin2 12.12.2013 19:24:35

Citat:

În prealabil postat de konijiro (Post 543549)
Pe langa asta, si daca teoria evolutiei e dovedita falsa, asta nu e un "plus" pentru voi. Tot ar trebui sa dovediti ca dumnezeul vostru e responsabil de creatie. Si nu oricare dumnezeu, ci fix acel Dumnezeu la care va inchinati fiecare: ortodox, catolic, penticostal, etc. Creationistii din State se lupta cu asta de ani de zile, si in afara de argument from ignorance, nu au reusit sa vina cu absolut nimic notabil in discutie.

E interesant ce spui, faptul ca ateii cred in teoria evolutiei doar pentru ca nu cred in crestinism. Deci evolutionismul nu are legatura cu stiinta, ci cu religia. Am mai citit asta.

konijiro 12.12.2013 19:36:21

Citat:

E interesant ce spui, faptul ca ateii cred in teoria evolutiei doar pentru ca nu cred in crestinism. Deci evolutionismul nu are legatura cu stiinta, ci cu religia. Am mai citit asta.
Uhhh... what? Nu asta am scris, te rog sa recitesti.

Tot conflictul asta creationism - TE nu a fost initiat de biologi, ci de religiosi. Ei sunt cei care s-au simtit atacati de TE. Iar legatura intre TE si religie a fost facuta de aceeasi oameni, nu a stat nimeni in laborator cu misiunea de a discredita crestinismul.

De ce ar face-o? Un om care face uz de gandirea critica, chiar si daca respinge TE, tot nu ar considera povestea din Geneza ca pe o ipoteza viabila.

In plus, sunt oameni ca Ken Miller, care e evolutionist si crestin. Deci generalizarile care cele de mai sus nu-si au locul.

DragosP 12.12.2013 19:54:07

Citat:

În prealabil postat de konijiro (Post 543561)
Mai mai, cat scepticism sanatos pe aici. Pacat ca il aplicati doar asupra TE, si va opriti acolo.

Păcat că nu te limitezi doar la tine. Scepticismul meu e destul de sănătos în ceea ce privește partea materială a lumii.

konijiro 12.12.2013 20:11:14

Citat:

Scepticismul meu e destul de sănătos în ceea ce privește partea materială a lumii.
Da. Aia imateriala se inghite pe nemestecate.

DragosP 12.12.2013 21:46:55

Cum spui tu dragă, cum spui tu.

konijiro 12.12.2013 21:54:20

Citat:

Tu ai spus ca scepticismul tau se aplica partii materiale, nu eu.

DragosP 12.12.2013 23:22:31

Mandea77 13.12.2013 10:18:25

Vai, vai, vai ... ce jale mare, va invit la parastasul evolutionismului !

konijiro 13.12.2013 10:39:08

Citat:

Vai, vai, vai ... ce jale mare, va invit la parastasul evolutionismului !
Repeta asta de multe ori in oglinda, in fiecare zi. Poate devine adevarat :)

Ora este GMT +3. Ora este acum 09:12:02.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.