Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Intrebari utilizatori (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5063)
-   -   Noile schimbari in cartile de cult ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=17047)

radu1984 24.01.2014 17:40:27

Iertati-ma si va rugati pentru mine pacatosul !

Iertati-ma si va rugati pentru mine pacatosul ! Imi pare rau sincer pentru tot ce am spus,pentru fiecare jignire !
Doamne ne ajuta pe toti !

catehumen 24.01.2014 17:57:07

Citat:

În prealabil postat de Lucian008 (Post 548548)
Corect. Asa este. Mesajul meu nu exprima decat frustrare. Dar frustrarea vine din faptul ca cineva isi permite fara acoperire si argumentare sa minta, sa jigneasca si sa acuze si nu se oboseste nici macar cand i se atrage atentia sa raspunda, sa se corecteze sau sa isi asume greseala.
I s-a explicat pe un alt topic unde a "dat cu parul" in Sf Sinod cum ca ar fi incalcat canoanele si ca ar incerca sa-i "fure" credinta prin recomandarea de a nu savarsi Molitfele Sf Vasile pe 1 ianuarie. Si pe acel topic i-am facut observatie ca IPS Bartolomeu nu a "schimbat" Sf Scriptura, dar el continua cu acelasi diversiuni. Nu a raspuns nimic acolo. Nici acum nu spune care sunt schimbarile. Dar are pretentia de a fi crezut si de a fi un aparator al ortodoxiei.

Eu nu jignesc pe nimeni ,imi exprim o parere,am acest drept ! Ca sunt jignit si aruncat cat colo,nu e problema ,sunt obisnuit cu "cateii" acestui site ! Ca ori si ce roman daca nu jignesti si arati tuturor cat de destept esti ,nu esti ...roman ,de aia e tara plina de oameni capabili ...Sau de fapt e plina de incapabili deoarece toti desteptii stau aici pe crestin -ortodox sa de-a cu tifla daca cineva cuteza sa spuna ceva contra" noii schimbari" in BOR.

catehumen 24.01.2014 18:01:49

Citat:

În prealabil postat de radu1984 (Post 548705)
Iertati-ma si va rugati pentru mine pacatosul ! Imi pare rau sincer pentru tot ce am spus,pentru fiecare jignire !
Doamne ne ajuta pe toti !

Intr-un mesaj te luase un "catel" al siteului putin la "tavalit" tu ai "schelait" putin si ai intrebat daca si tu esti "prostul" din mesaj ,iar "catelul" ti-a spus ca nu esti ,sunt eu cel prost . Oricum sa stii ca fricosii si lasii nu se mantuiesc !
As fi vrut sa-l vad in "actine" pe "catel" atunci cand acest site a fost atacat de homosexuali , dar ...liniste ,doar un mieunat si atat .

catehumen 24.01.2014 18:07:28

Citat:

În prealabil postat de Lucian008 (Post 548408)
" Intr-adins, Nila, il taiem, intelegi?Asa, ca sa se mire prostii!" Dar nu se poate considera jignire. Eu doar am dat un citat din Morometii.
Si totusi nu pot sa nu ii numesc prosti pe aia care se baga in seama fara sa stie. Mai mult pe ei nu ii intereseaza adevarul ci doar parerea lor bazata nu stiu pe ce.

Daca as intalni un astfel de prost l-as intreba ce s-a schimbat in Sf Liturghie? La fel, daca as intalni un astfel de prost l-as intreba daca stie ce s-a "schimbat" in Sf Scriptura de catre IPS Bartolomeu? L-as intreba si daca a cautat si s-a interesat cu privire la ce a declarat IPS Bartolomeu despre aceste "schimbari". Dar fiind prea prost nu ar stii sa imi raspunda.
Totusi repet, eu nu jignesc pe nimeni, doar constat niste lucruri. Si daca a-i spune prostului prost nemultumeste pe cineva sau va fi considerat un motiv suficient pentru a se sterge o astfel de postare, dar in schimb ineptiile precum a acuza BOR ca schimba Sf Liturghie sau Sf Scriptura nu... ma abtin sa continui.

...e asta depinde dupa facultati ... M-am uitat pe pagina ta de profil ,la semnatura apare acest mesaj "Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, mântuiește-ne pe noi." Cata piosenie ...dar merge si cu jigniri si prosti ? Se pare ca la tine DA ! Tu esti fariseul din evanghelie . "Doamne multumesc ca sunt asa de dastept si nu sunt ca prostul asta de catehumen ... Si ma milueste Doamne pe mine pacatosul ...Amin .

Mosh-Neagu 24.01.2014 18:25:56

Citat:

În prealabil postat de radu1984 (Post 548704)
mare dreptate aveti !

Radu, Radu... nu trebuie sa-mi dai dreptate, in timp ce modifici integral mesajul, punand printre altele inclusiv pe Dumnezeu cu litera mica! Nu-i frumos ce faci!

radu1984 24.01.2014 18:33:18

Citat:

În prealabil postat de catehumen (Post 548716)
...e asta depinde dupa facultati ... M-am uitat pe pagina ta de profil ,la semnatura apare acest mesaj "Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, mântuiește-ne pe noi." Cata piosenie ...dar merge si cu jigniri si prosti ? Se pare ca la tine DA ! Tu esti fariseul din evanghelie . "Doamne multumesc ca sunt asa de dastept si nu sunt ca prostul asta de catehumen ... Si ma milueste Doamne pe mine pacatosul ...Amin .

Ceva va deranjat si asta iseamna ca ubdeva am dreptate dar e asta este,mi-sm cerut iertare sa fiu eu fariseul si tu bunul samaritean,parerea mea este ca esti un fariseu asemeni mie ce nu stie sa ierte ce te-am jignit cu banatul asta e adevarul te-as putea face in fel si chip dar nu-mi pun mintea cu unul ca tine ce nu stie sa ierte , ori te deranjeaza ca banatul ti-a dat papa ca ati fost saraci lipiti pamantului. Esti catehumen.......vai si amar citeste Scriptura despre iertare . Tu esti Crestin si ateul e mai crestin,te-a frustrat ce am spus ! Vai de voi si de biserica ortodoxa romana. Mafia,nepotismul si simonia ne conduce,barem catolicii sant uniti,BANATUL E FRUNCEA nu uita crestinule catehumen....ma umfla rasul ! Mai bine merg la ortodocsi sarbi sau la Greco ori Romano Catolici decat sa am de-a face cu ignoranti ca Dumneavoastra domnule Fariseu ce se tine bun samaritean ! Da ati venit sus pe trenuri din moldova la banat sus pe acoperis si cand venea cablul unul striga SARMA ! si toti se lasau jos,ati distrus aici tot , multamul ca v-am dat mancare ca ati mancat doar mamaliga !

radu1984 24.01.2014 19:18:17

Am cerut inchiderea contului meu !

Am cerut sa mi se inchida contul caci n-are rost !

Lucian008 24.01.2014 19:55:57

Citat:

În prealabil postat de catehumen (Post 548711)
Eu nu jignesc pe nimeni ,imi exprim o parere,am acest drept ! Ca sunt jignit si aruncat cat colo,nu e problema ,sunt obisnuit cu "cateii" acestui site ! Ca ori si ce roman daca nu jignesti si arati tuturor cat de destept esti ,nu esti ...roman ,de aia e tara plina de oameni capabili ...Sau de fapt e plina de incapabili deoarece toti desteptii stau aici pe crestin -ortodox sa de-a cu tifla daca cineva cuteza sa spuna ceva contra" noii schimbari" in BOR.

Dreptul la parerea da. Dar nu ai dreptul in a te erija in aparator al ortodoxiei cand spui prostii.
In acelasi timp desi ai dreptul sa iti exprimi orice parere vrei, o dovada de bun simt este sa iti argumentezi parerea mai ales cand arunci cu noroi in altii.

AlinB 24.01.2014 20:00:27

Eh, BOSIV -istii mai ataca asa BOR din cand in cand...

Ca au schimbat, ca sunt ecumenisti, etc. etc.

Si cam asta e stilu, prostie dublata de agresivitate, toate sub masca "ortodoxiei".

Lucian008 24.01.2014 20:04:25

Citat:

În prealabil postat de catehumen (Post 548716)

Hristos a spus "Nebuni si orbi" si a luat biciul cand a fost cazul. Sf Nicolaie l-a luat la palme pe Arie.
Eu doar am folosit cuvantul "prost", care potrivit DEX-ului este " (Om) lipsit de inteligență, fără judecată, fără minte". Cineva care face afirmatii fara temei este fara judecata si fara minte? Un om care face afirmatii pe care nu le poate proba este lipsit de inteligenta, mai ales cand stie ca se expune unor astfel de intrebari?
Si atunci este jignire sau am folosit sensul propriu al cuvantului.
Piosenie? Smerenie? Imi cam lipsesc. Dar nu am sustinut niciodata altceva. Nu inseamna ca e bine ca stiu cum sunt si raman in starea in care sunt. Dar nici nu pot fi facut ipocrit.

Fariseu? Ce ar fi sa iti argumentezi afirmatia. Si poate imi arati unde am spus cat de destept as fi eu?

Dar inainte de a incheia poate dai dovada si de putin bun simt si raspunzi si la intrebarile puse. Alea cu schimbarile Sf Liturghii. Sau la schimbarile Sf Scripturi? Daca stii pe ce s-au bazat?
Sau poate doar ai sa confirmi ce am spus eu.

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:45:23.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.