Lucian008 |
24.01.2014 20:04:25 |
Citat:
În prealabil postat de catehumen
(Post 548716)
...e asta depinde dupa facultati ... M-am uitat pe pagina ta de profil ,la semnatura apare acest mesaj "Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, mântuiește-ne pe noi." Cata piosenie ...dar merge si cu jigniri si prosti ? Se pare ca la tine DA ! Tu esti fariseul din evanghelie . "Doamne multumesc ca sunt asa de dastept si nu sunt ca prostul asta de catehumen ... Si ma milueste Doamne pe mine pacatosul ...Amin .
|
Hristos a spus "Nebuni si orbi" si a luat biciul cand a fost cazul. Sf Nicolaie l-a luat la palme pe Arie.
Eu doar am folosit cuvantul "prost", care potrivit DEX-ului este " (Om) lipsit de inteligență, fără judecată, fără minte". Cineva care face afirmatii fara temei este fara judecata si fara minte? Un om care face afirmatii pe care nu le poate proba este lipsit de inteligenta, mai ales cand stie ca se expune unor astfel de intrebari?
Si atunci este jignire sau am folosit sensul propriu al cuvantului.
Piosenie? Smerenie? Imi cam lipsesc. Dar nu am sustinut niciodata altceva. Nu inseamna ca e bine ca stiu cum sunt si raman in starea in care sunt. Dar nici nu pot fi facut ipocrit.
Fariseu? Ce ar fi sa iti argumentezi afirmatia. Si poate imi arati unde am spus cat de destept as fi eu?
Dar inainte de a incheia poate dai dovada si de putin bun simt si raspunzi si la intrebarile puse. Alea cu schimbarile Sf Liturghii. Sau la schimbarile Sf Scripturi? Daca stii pe ce s-au bazat?
Sau poate doar ai sa confirmi ce am spus eu.
|