![]() |
Citat:
Speram la un upgrade din partea ta. Se pare ca ramanem cu exprimarea la nivel visceral. Demonizarea este mai la indemana decat curajul de a rationa. |
Citat:
|
Citat:
Cu cât este o voință mai liberă, cu atât este mai dedicată și închinată Creatorului prin fericirea sa, fiindcă știe că El este atât cauza cât și și scopul existenței. Libertatea de care pomenești mai sus este ca și concept (civil, democratic, literar, social, juridic șamd) un non-sens în Împărăția lui Dumnezeu; sau o dovadă a unui punct de vedere protestant, care aplică în credință principii juridice. |
Citat:
|
Citat:
Te rog să mă ierți, dar tu ai o logică de cel mai înalt nivel, din cauza căreia cauți texte(și parteneri) ca să contrazici; de aceea-ți zic și eu: dacă așa vrei fie ție după cum ai crezut. După logica mea era imposibil să nu cadă deoarece cunoașterea de Dumnezeu abia se înfiripa(ca și la mine/noi, cum vrei tu). |
Citat:
|
Citat:
DIn cate tin minte, tu ai ramas dator cu un raspuns. Nu am timp sa caut acum topicul, poate faci tu un efort in acest sens si iti re-improspatezi memoria. |
Citat:
Macar diavolul (prin sarpe) l-a acuzat pe Dumnezeu "doar" de minciuna (nu veti muri). |
Citat:
Dumnezeu n-a pedepsit pe nimeni; El a făcut Împărația Sa cu regulile ei de la bun început, dar Adam nu le-a cunoscut(și nici noi acum) și de aceea era imposibil să nu cadă; i-a spus Dumnezeu să nu mănânce, dar Adam era în trup, adică orb și ignorant(ca noi astăzi), n-avea cum să înțeleagă decât după experimentare. Nu-ți limita logica la cuvintele scrise în versete, ci admite tot ce mai poate fi inclus; câteodată (la Dumnezeu) și imposibilul poate fi inclus. P.S. Nu lua ad literam ultima exagerare. |
Citat:
O insiruire de cuvinte nu constituie un raspuns. Imposibilul poate fi inclus dar nu si ilogica. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 23:23:36. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.