![]() |
Citat:
|
Citat:
Mi-a zis cineva ca minunile celorlalte religii sunt glume ale lui Satana, care ii placaleste sa creada in religii false. I-am pus intrebarea "de unde stii ca acelasi lucru nu se aplica si in cazul religiei tale?". A tacut. |
Citat:
Dupa cum singur ai afirmat, tu ai un Dumnezu propriu (evolutionist), care are doar tangent legatura cu credinta ortodoxa (prin botez). Tu mergi la Biserica doar ca sa faci economie la bani, ca psihologul probabil ca te-ar costa cam mult. Si conform credintei tale, probabil crezi ca dracul este doar o sperietoare de fraieri ... si o "scuza populara printre crestini". Daca nu stii cine te inversuneaza si-ti da putere sa lupti impotriva "dogmelor" ortodoxe, iti spun eu, dracul sau slujitorii lui. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Măi dințosule...
Nu cumva și tu? |
Citat:
|
Citat:
Daca ar exista dracul, si ar putea sa ne influenteze gandurile, atunci nici un gand de al nostru nu este de incredere nu? Asta inseamna ca pana si crezul in Dumnezeu, toate religiile, inclusiv ortodoxia, tot ce gandim ar putea toate sa fie induse de drac. Daca exista un drac, nu ai cum sa diferentiezi intre gandurile tale si cele induse de el, si asa nu poti sa fii niciodata sigur de nimic, si nu stii daca crezul tau nu este de fapt o mare inscenare pentru a crede in drac de fapt. Suna absurd, nu? Da, pentru ca nu exista nici un drac. Tot ce faci si gandesti ti se datoreaza tie, nu altcuiva. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:00:19. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.