Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Despre copiat (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=17667)

oaie_cugetatoare 25.01.2015 22:49:39

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 578915)
Atac sub centura. Adica tocmai dvs care vorba aia nici macar ortodox nu sunteti, vreti sa-i invatati pe altii ce e bine si ce e rau ?
Ontopic - e rau sa copiezi dar cel mai rau e cand esti prins. :)

Eu sunt ortodox, ce te face sa crezi altfel ?:106:

iuliu46 25.01.2015 22:57:30

Citat:

În prealabil postat de oaie_cugetatoare (Post 578917)
Eu sunt ortodox, ce te face sa crezi altfel ?:106:

Stiu ca tu te crezi ortodox :)

Glumesc. Eu am scris despre Mihnea, asa am descifrat eu mesajul lui crinin.

abaaaabbbb63 25.01.2015 22:58:54

Citat:

În prealabil postat de vladalexandruuhisem (Post 578820)
Cand dau vre-un test , si nu ii vede profesoara, colegii sar pe mine si ma roaga uneori brutal sa ii ajut sa copieze .Alteori, unii sunt mai defavorizati dpdv financiar, dar aia se dau șmecheri, si mai nu invata nimic, si pt ca nu au internet sau stau departe de biblioteca, ma roaga sa le fac eu proiectele si referatele. Ce sa fac cu ei? Mie mi se pare ca ii ajut sa devina proști, ii ajut sa "fure".

Cere-le bani! Asa imi faceau si mie. In momentul in care le-am cerut bani, chiar daca aveau o stare materiala buna, s-au lasat cu totii :))

oaie_cugetatoare 25.01.2015 23:03:11

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 578920)
Cere-le bani! Asa imi faceau si mie. In momentul in care le-am cerut bani, chiar daca aveau o stare materiala buna, s-au lasat cu totii :))

Adica doreau servicii gratis.Extraordinar. :71:

iuliu46 25.01.2015 23:07:52

Citat:

În prealabil postat de oaie_cugetatoare (Post 578921)
Adica doreau servicii gratis.Extraordinar. :71:

Eu copiam si luam note mai mari decat luau aia de la care am copiat. :)

oaie_cugetatoare 26.01.2015 00:29:37

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 578924)
Eu copiam si luam note mai mari decat luau aia de la care am copiat. :)

Daca stii ce sa copiezi, da se poate.

iuliu46 26.01.2015 00:48:10

Citat:

În prealabil postat de oaie_cugetatoare (Post 578939)
Daca stii ce sa copiezi, da se poate.

Pai aia copiau din caiet sau din manual asa cum scria acolo si eu foloseam cuvintele mele. E o chestie.
Bine, eu am trecut lejer prin scoala, doar cu parul lung am avut probleme ca in rest ma descurcam. Copiam pentru ca nu prea dadeam pe la ore si habar nu aveam despre ce se discutase, nu pentru ca eram greu de cap. :D

oaie_cugetatoare 26.01.2015 01:56:43

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 578942)
Pai aia copiau din caiet sau din manual asa cum scria acolo si eu foloseam cuvintele mele. E o chestie.
Bine, eu am trecut lejer prin scoala, doar cu parul lung am avut probleme ca in rest ma descurcam. Copiam pentru ca nu prea dadeam pe la ore si habar nu aveam despre ce se discutase, nu pentru ca eram greu de cap. :D

Pai daca stii ce sa copiezi, evident ca te duce capul.:105:

Yasmina 26.01.2015 04:06:57

Citat:

În prealabil postat de crinrin (Post 578884)
Crezi ca nu m-am gandit cand mi-am insirat parerea aici? Crezi ca nu stiu ca si copiatul este un pacat? Fireste ca stiu. Dar e o bagatela asta, o nimica toata comparativ cu multimea pacatelor de care ne facem cu adevarat vinovati in fata lui Dumnezeu!
Dar, cum se obisnuieste aici, multi strecoara tantarul si inghit camila fara probleme!

Asa ca, in loc sa-i incurajez egoismul, indemnandu-l sa faca totul ca la carte si sa nu "rupa" de la el nimic, mi-am permis curajul de a-l incuraja sa faca un bine cuiva, indiferent de conditii, atata timp cat nu e vorba de cine stie ce risc. Daca cineva apeleaza la tine, ajuta-l! Si nu ma luati cu riscurile "maxime" care deriva de aici ...
Vezi numai exemplul dat de Yasmina si cauta sa intelegi ce "duh" a inspirat-o pe ea atunci cand a fost vorba sa faca "binele" pe care-l promovati.

Iar daca mie, persoanele care m-au ajutat in acest fel "neortodox" mi-au nascut in suflet recunostinta - asta ma face sa cred ca persoanele respective nu au comis un pacat, in adevaratul sens al cuvantului. Parol!

Stiti ceva,ia nu ma mai dati pe mine de exemplu si vedeti-va de opiniile dvs!
Ce duh ne-duh m-a inspirat ,ma priveste!

Eu stateam sa invat pt mine nu pt alte putori care preferau sa faca altceva cu timpul ala;ce eu nu mi-as fi bagat picioarele in ea de toceala si m-as fi plimbat cu prietenii prin parc,prin oras?
Daca dvs faceti apologia persoanelor pe care le-ati manipulat in folosul dvs nu aveti de cat,eu o sa fac tot ce-mi sta in putinta sa ma mantuiesc prin alte fapte decat prin a ajuta pe cineva sa fure si sa insele!

DragosP 26.01.2015 06:46:02

Așa soro, vorba bancului (tâmpit): dă-i cu crucea, dă-i cu crucea!

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:29:40.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.