![]() |
neah... nici nu era vorba de modul cum dai cu noroi in valorile altora, dar te deranjeaza sa ti se intample asta...
si mai si zici de rd ca nu citeste posturile... sau ma rog, poate tu ai citit da n-ai priceput... atunci ai avea o scuza |
Citat:
Stiti cum suna asta pentru noi?: Dar de ce nu lasati sa se extinda pacatul printre noi? Nice... |
Fie, ai dreptate...
|
Romandragut, intrebari.
Homosexualitatea a existat si exista este o realitate mentionat inclusiv in Biblie. Mai nou, legile statului roman nu incrimineaza homosexualitatea. Intrebarea este: In aceste conditii, care este scopul unei parade/mars a minoritatilor sexuale? Nu este acesta o provocare la adresa majoritatii? Pe de alta parte, de ce se declara organizatiile care reprezinta minoritati sexuale surprinse de faptul ca "Marsul Diversitatii" a fost intampinat cu ostilitate, in conditiile in care acesta este singura activitate publica a acestora? Se asteptau ca oamenii sa devina brusc "ingaduitori" in conditiile in care timp de un an (de la ultima manifestatie de acest fel) aceste organizatii nu au facut nimic? |
Imi pare rau ca nu am precizat mai clar punctul meu de vedere. Prin aceste randuri voiam sa spun ca nu se justifica ura noastra fata de cei cazuti in acest pacat. Pacatul insa ramane la fel de grav....toti avem nevoie de vindecare si asta nu inseamna ca relativizam pacatul.
|
Citat:
Crestinul trebuie sa lupte cu sinele lui pacatos pentru a merita iertarea si toleranta, nu le castiga la loz-in-plic... Asta au propus apologetii ideilor hoministe, de la cei din sec. 18 pana la comunistii de mai alaltaieri. Chef, bautura si femei moka la toata lumea. Si ca bonus: iertarea si toleranta, ca doar "oameni suntem". Liberi de Dumnezeu si egali intru desfranare si patimi. Nu trebuie sa contaminam credinta crestina de asemenea umanisme gaunoase. Sa fim buni crestini nu inseamna sa permitem la asemenea uraciuni ale firii sa-si exhibe cu trufie in mijlocul unei comunitati crestine pacatul si sa asistam cu mainile incrucisate. Il povatuim cu duhul blandetii, dar daca nu asculta, punem mana pe bici si-l dam afara din cetate. Aminteste-ti ce a facut Iisus cu negustorii din Templu. |
Adevarat exemplu, care se pare ca l-am uitat cu totii:" Aminteste-ti ce a facut Iisus cu negustorii din Templu." Nici Iisus nu a tolerat pe cei care faceau comert in templul Domnului, asa ca de ce am tolera noi pe cei care sustin ca homosexualitatea este o valoare umana? Bine, El era si Fiul Tatalui ceresc, asa ca avea tot dreptul sa-i judece...
|
Citat:
desigur, mai sunt unii care pe langa viciu au si o doza serioasa de dileala (ma refer la aia imbracati femeieste). In sens crestin sunteti o oroare trufasa, o culme a pacatului. In sens pur lumesc, sunteti penibili, ridicoli cu tenta spre monstruos. Orice om sanatos la cap, oricat ar fi de educat, oricat ar fi de materialist, se va amuza sau se va infiora la vederea unor picioare musculoase si paroase invelite in fustita minijup sau la gandul unui "te iubesc" spus in duhoare de fecale. Tot in sens lumesc, reprezentati un mediu social in care s-a dovedit pe baza unor studii stiintifice ca se manifesta o rata mai mare a criminalitatii, o speranta de viata mult mai scazuta si o mai mare predispozitie la boli. Nu uitati un lucru: fata de Satana nu exista toleranta. Toleranta nu este un drept pe care il aveti aprioric. Sa stiti ca toleranta se merita. Toleranta se castiga. Ca si respectul. Ca si mantuirea. Ca si umanitatea la urma urmei... Fiindca degeaba sunteti oameni educati, cititi, daca toate sofismele voastre si ultimele circumvolutiuni vi le stoarceti pentru a justifica "partzareala". Puteti fi vite si fara sa va justificati filosofic. La urma urmei, singura atitudine cu care va priveste un crestin adevarat este mila. Mai departe de asta devine problema voastra, fiindca nu va multumeste mila si deveniti obraznici si agresivi in a cere aprobare. Aici este problema-cheie: voi cereti agresiv APROBARE. Vreti aprobare de la Biserica si credinciosii ei? Nu o veti obtine niciodata. Cred ca nu sunteti chiar atat de prosti incat sa sperati ca puteti obtine aprobare atata timp cat homosexualitatea este explicit interzisa in Biblie. Vreti sa cenzuram Biblia si invataturile Sfintilor Parinti de pasajele in care este condamnata homosexualitatea? Cred ca nu sunteti atat de prosti astfel incat sa credeti ca se poate cenzura Dogma Bisericii, ca se poate croi credinta dupa cum vrem noi. Sau ma rog, se poate, au facut-o destui, dar aia nu ar mai fi credinta in Dumnezeu... Stiti foarte bine ca nu puteti nici cenzura Biserica si nici obtine aprobarea credinciosilor. Ce-i de facut? Pai cred ca v-a incoltit in minte ce e de facut... Va musteste scursoarea veninoasa a urii abia retinute fata de credinciosi, fata de Biserica, fata de Poporul Roman. INCA va invaluiti ura in vorbe mieroase despre libertate, egalitate, drepturile omului... etc. Fiinca INCA nu sunteti "calare pe situatie" decat in duhoarea scarbavnica a "iubirii" voastre. Atunci cand veti fi de-a binelea "calare pe situatie" la nivel social, politic, este clar ca va veti simti deplin motivati de "lupta pentru libertati si drepturile (h)omului" sa "luati atitudine" si sa ne inchideti in lagare pe toti cei care nu va acceptam, sa ne ucideti si sa ne schingiuiti pe noi si pe femeile noastre si sa ne "infiati" copii pentru a le predica "toleranta" pana cand toata lumea va deveni o "casa de toleranta". Mania fata de voi este total contra-productiva... Veti cunoaste indeajuns mania lui Dumnezeu in la Judecata de Apoi. Sa va fie clar ca NU O SA VA ACCEPTAM. Nu o sa va dam in cap, iar culmea "violentei" va fi ca vom rade de voi si de viciul vostru si ca vom cuvanta pana la moarte ca sunteti de neacceptat cu viciul vostru. Vom rade de "amorul" vostru cu duhoare de rahat, dar vom fi tristi pentru pierzania voastra si vom fugi de voi..., filozofi de closet ce sunteti... Va deranjeaza ca fugim de voi? Va deranjeaza ca nu va acceptam pacatul? Va deranjeaza ca nu suntem ca voi? Va sacaie ca vom continua sa va predicam "prejudecatile" noastre atunci cand ne veti cere parerea? Va deranjeaza ca vom rade de cat sunteti de penibili cand deveniti isterico-agresivi? Sa va fie clar ca nu aveti alta solutie decat "solutia finala": sa scapati de "povetele" noastre definitiv, fie ascunzandu-va viciul si luptand impotriva lui, fie preamarindu-va viciul si luptand impotriva noastra, pana ce ne veti lichida pe toti. Cred ca va este foarte clar ca astea sunt singurele cai posibile. Nu sunteti atat de prosti sa nu va dati seama... Doar eventual va prefaceti. Cum nu pareti deloc a adopta calea smereniei si a luptei cu viciul, ati apucat-o pe calea ridicarii sabiei. "Gay parade" nu este decat inceputul. Ok! Se pare ca "the brave new world" va sustine, vantul va sufla-n panze si poate ca pana la urma veti avea puterea sa va duceti pana la ultima consecinta "libertatea" in privinta sortii noastre, a celor care nu va acceptam. Dinspre partea noastra este OK daca ne veti ucide pentru ca nu va acceptam. Ne oferiti sansa martiriului. Avem socotelile noastre cu moartea..., pe care inca nu puteti a le intelege. DAR! Voi aveti in ordine socotelile cu moartea? Daca "the brave new world" nu va fi victorioasa? Daca paradigma "drepturilor omului" in care credeti atat de mult va fi pierzatoare? Ganditi-va bine la asta... Cateva sute de kilometri mai la rasarit se afla ogivele nucleare ale rusilor. Un popor care nici el nu va poate accepta, fiindca este ortodox. Pe ei sunteti convinsi ca "the brave new world" ii va putea lichida lejer fiindca nu va accepta pe voi? Sfatul meu: daca rusine nu aveti, smerenie nu aveti, credinta nu aveti, intelepciune nu aveti, dragoste fata de oameni nu aveti, va recomand sa aveti macar FRICA… va poate scuti de multe neplaceri. Frica de Dumnezeu. Stiu ca e un concept anacronic, bigot si cum i-oti mai spune. Ganditi-va bine inainte de a ridica sabia. S-ar putea sa nu fiti invingatori nici macar in lumea asta. S-ar putea chiar si in lumea asta sa va loveasca dur consecintele pacatului, nu numai in viata de apoi. Sa nu scheunati atunci ca sunteti "persecutati", dupa ce voi veti fi ridicat sabia... Va spun din suflet: intoarceti-va cat mai e timp cu cainta si cu frica de Dumnezeu de pe drumul razvratirii fiindca nu aveti sanse de a castiga. Fie si numai putina viziune geopolitica foarte concreta va va confirma ca prin atitudinea provocatoare nu veti face decat sa va atrageti mai devreme sau mai tarziu mari neplaceri IN VIATA ASTA LUMEASCA, de care veti fi doar voi responsabili. Ce sa mai vorbim de viata de apoi… Daca veti pati ceva, tot ce veti pati va fi doar consecinta propriilor voastre provocari, propriului vostru impuls de a pune mana pe sabie, propriei voastre uri impotriva oamenilor si a lui Dumnezeu si nimeni altcineva in afara de voi insiva nu va fi responsabil pentru ce veti pati. |
evropean, e bine ca ai tratat subiectul in mod realist, la rang de mustrare de constiinta. Intradevar, nu trebuiesc tolerati, dar apoi acceptati! Pentru ca daca ii vom accepta, in curand vom vedea pe bancile din toate parcurile bucurestene cupluri de draguti care se saruta lasciv, mnagaindu-se cu multa afectiune. Cred ca toata lumea ar fi scarbita la modul propriu de aceasta "priveliste" si ca sa pun si mot la situatie sau punctul pe i, ar fi posibil ca sa tina in brate si un copilas mic pe care il vor creste impreuna si ii vor educa in "fericita lor casnicie", nu de alta, dar ii cred in stare sa faca parade dupa aia ca sa poata infia si copii!! Pur si simplu STRIGATOR LA CER!
|
evropean te agiti degeaba Atata timp cat homosexualitatea este legala nu te intreba nimeni daca ii accepti tu/ altii sau nu. Pe de alta parte sunt zeci de pacate incriminate de Biblie si totusi fata de ele nu am intalnit asa o reactie/ lupta. Spre ex prostitutia e mult mai acceptata desi este mai putin legala.
Daca tot exista asa o cruciada impotriva pacatului cum se explica ca se limiteaza la acest pacat? Lucifer a cazut din mandrie nu din faptul ca era homo. Fiecare cu viata lui si cu pacatele lui si luptam cu pacatul din noi nu cu pacatele celor din jur. Cu pacatul nu poti lupta la modul general si imperosnal: eu Vasile lupt impotriva desfaranarii....ci doar in relatie cu tine eu, Vasile lupt cu gandurile mele de desfranare... Ai cumva o tendinta homosexuala? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:33:25. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.