![]() |
Ti-a scapat 9:
1. Noroi si rugina de pe tevile de distributie a apei. Mai ales dupa ce apa a fost oprita, chiar si pentru scurt timp. Ai castigat un pahar de apa de robinet. :) Vreau sa cumpar cat mai curand un filtru in carcasa transparenta cu filtrare mai mica de 100 microni (din ala am deja) pentru alimentarea generala si o sa-i fac poze inainte si dupa (doar) o luna adica 7-8mc de apa. Rezultatul cred ca se poate intui deja. |
|
Asta nu ne mai priveste :)
Sau poate ii priveste pe aia din Delta, Constanta, Tulcea, etc. care beau apa din Dunare (probabil).. :) |
Citat:
Nu stiu de ce, eu am mai mult incredere in apa de la robinet decat in aia care umplu bidoane de la robinet si ti-o vand in supermarket. Indiferent de cat de premiata e aia din supermarket. :1: |
Nu stiu daca o umplu de la robinet.
Apropo, a fost gasita apa de supermket cu...fecale. Dar din pacate nu doar aia ci si apa "de izvor" Apă plată cu streptococi și materii fecale comercializată în magazinele din Brașov Sunteți siguri că apa plată din comerț e curată? Inspectorii sanitar-veterinari din Brașov au descoperit streptococi și materii fecale în apa plată comercializată în magazine. Aceleași probleme au fost semnalate și în cazul a jumătate din izvoarele de apă potabilă ale județului Brașov. În ceea ce privește apa îmbuteliată, inspectorii au dispus retragerea de pe piață a loturilor cu probleme. http://www.cotidianul.ro/apa-plata-c...brasov-140956/ Microbiologic, apa de robinet poate fi curata, datorita clorului, dar clorul ramas in ea nu cred ca te ajuta la sanatate. Si probabil nu e doar clorul. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 09:09:17. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.