Igor_Paslusnik |
21.10.2016 00:12:34 |
Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63
(Post 633124)
Toleranta nu inseamna sa-ti placa acel ceva, nici sa fii de acord cu el. Toleranta, in cel mai bun caz, se manifesta prin nepasare, adica prin vorba populara "ce treaba am eu cu el".
|
Serios?
Asta-i toleranța? : "Ce treabă am eu cu el?"
Ajungem peste câțiva ani să legalizăm și pedofilia sau incestului, nu? Că... "ce treabă avem noi cu ei, nu?" sau că "Anglia și Germania și... țările civilizate, dom'le, le-au legalizat, doar suntem liberi." Liberi să ce? Să ucidem conștiința și orice moralitate?
Da? Atunci intră omul în casă și îți ia orice, sau îți violează pedofilul fata de 7 anișori, și spune: suntem liberi, am întrebat-o dacă vrea să ne jucăm de-a mama și de-a tata și a zis că vrea să vadă cum e... Trebuie să-i tolerăm și pe ei, nu? (ironic)
Toleranța nu înseamnă să acceptăm, să primim și să practicăm păcatul, imoralitatea, și nicio patimă și păcătuire.
Dacă alții vor să practice orice păcat, s-o facă acasă. Așa-i tolerăm. Dar să fie ilegal ce fac ei acasă, pronunțat stricat, stricăcios, pentru educația, binele și viitorul copiilor noștrii.
|