![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Aceste persoane inverse,se cam plang că le cam "dăm în cap".Păi,fratilor!!!Să nu-mi spună mie cineva că acea fundatie "accept"nu stia de urmarile violente ale acelei nefaste parade.Au facut-o intentionat.Sunt sigur că au fost si dintre homosexuali ori lesbiene care nu au participat.Cinste acelora.Dar care-i problema?De ce nu cer domniile lor un referendum în legătură cu cererile lor.?E mai sincer asa.AAAAAA!Le e teamă că vor pierde?Îi asigur că vor pierde,cu vârf si cu îndesat...Multumesc,Doamne ajută!
|
Daca nu am inteles avertismentul cu inundatia, acum ne-a dat parjol!
Ne putem astepta la si mai rau. |
presupun ca si foametea din 47 a fost din cauza homosexualilor. lol. este un topic despre parada homosexualilor la "homosexualitate".
|
Citat:
"Apostol Iacov spune in Epistola sa soborniceasca: "Fratii mei, daca vreunul va rataci de la adevar si-l va intoarce cineva, sa stie ca cel ce a intors pe pacatos de la ratacirea caii lui isi va Mantui sufletul din moarte si va acoperi multime de pacate." (5: 20) De vreme ce, prin faptele mele, nu sunt in stare sa ma mantuiesc, neavand credinta destula, poate ma voi salva prin ajutorarea celor rataciti. " Iata, deci, ce perspectiva frumoasa se deschide celui caruia ii reuseste. |
Singura revolta carei-i foloseste omului este cea impotriva pacatului ,
spun Parintii nosti . Sa zicem Da , lui Dumnezeu si Nu, pacatului pana la moarte . Dar cum se face asta ? De ce nu putem ? De ce nu vrem ? E atat de simplu oare , sau ma apasa pacatele si nu pot zice , Da . Cum ajung sa spun Da ? maria |
Maria, tu intrebi si tot tu dai raspunsul: zicand DA lui Dumnezeu, ajungi cu putere de la El sa invingi pacatul. Dar daca te tii departe de El, cine sa te ajute?
Este atat de simplu. |
Nu-i asa anca ,
E greu sa spui Da , unii se chinuie si nu pot , altii nu vor ,ce- omai fi si "vrutul " asta ? Uite eu spui cuiva :" zi Da " , si nu reactioneaza , asta era intrebarea . De ce ? Cum ajung sa spun Da , ca nu e simplu ? maria |
Maria, verbul "a vrea" il cunoaste toata lumea,avand chiar o a doua forma, si anume cea de a voi. Si spunem ca vrem si aia, si aia si ailalta. Deci dorinta de a-ti insusi.
Cand vrei sa ii spui DA lui Dumnezeu, incepi si dai inapoi mai toate cate ai vrut pana atunci sa le ai: ti-a placut mancarea, incepi si postesti; ai agreat placerile de tot felul, renunti la ele; ai agreat minciuna, incepi prin a te spovedi si a spune adevarul; ti-a placut slava desearta, incepi sa te smeresti. Dai inapoi tot ce ti-ai insusit fara sa ti se cuvina si fara sa-ti folosesca, si primesti ceea ce ti se cuvine in acceptiunea lui Dumnezeu, si care cu siguranta iti foloseste. Pentru haina murdara de pacate, primesti haina de lumina. Oare cat de minunata trebuie sa fie aceasta? as vrea s-o vad! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 21:33:41. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.