Ioana_D |
18.06.2007 11:53:10 |
Draga Maria_Sofia,
De ce zici ca cei de pe forum nu scriu din strafundul sufletului? De unde stii tu ca ei nu cred din tot sufletul ceea ce spun? Da, tot ce zic au preluat de la Sfintii Parinti, din Biblie, din scrieri sfinte(ma bucur ca le numesti asa, pentru ca intr-adevar sunt sfinte :) ) asa cum si TU ai preluat concepte si idei de la filozofii pe care i-ai citit si din cartile pe care le-ai citit. Si tu ai facut acelasi lucru ca si noi toti, numai ca ai ales sa crezi pe altcineva, noi Il credem pe Dumnezeu, tu ai ales sa crezi niste oameni care au vazut viata in felul lor mai mult sau mai putin realist. Hai sa-ti spun ceva, eu cred ca mai limitat e cel care refuza sa creada in Dumnezeu si in viata de dincolo de moarte si se multumeste cu viata asta pentru ca nu are curajul sa priveasca mai departe de ea, eu cred ca asta se intampla din cauza fricii de a descoperi ca nu esti atat de mare si tare cum ai vrea sa te crezi...daca alegi sa crezi in Dumnezei atunci trebuie sa-ti accepti limitele si mandria nu prea te lasa...nu e gandire de ev mediu, draga mea Maria_Sofia, Dumnezeu e acelasi ieri, azi si maine, si faptul ca tu il negi nu inseamna ca ii este anulata existenta.
Si sa stii ca frumosul, arta le gasesti in minunatele icoane pictate de oameni cu ajutorul Harului Divin, acolo se vede atat materialul cat si spiritualul, dar mai mult spiritualul care bate materia oricand si e mai presus si mai vesnic decat aceasta.
Si Dumnezeu nu este niciodata raul, ca daca ar fi, ar fi vai de noi :) dar nu e asa, la Dumnezeu nu incape raul de infinita bunatate pe care o are.
Gadeste-te si analizeaza lucrurile si din perspectiva crestina, dar nu te lasa condusa de mandrie, deschide-ti inima si vei intelege cine este Dumnezeu si atunci TU insati Il vei dori in viata ta, in inima ta.
Doamne ajuta!
Ioana :)
|