![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Unora le sta bine cu barba, altora nu. Pe unii parul lung ii avantajeaza, pe altii nu. Cei care nu tin seama de asta, ar fi bine sa se retina sa mai faca o poza de grup. Asa gandeste omul de astazi.
|
Eu cred ca omul are drept de creatie si ingrijire si asupra propriului trup. Dupa cum are grija de o gradina, nu o lasa salbatica cum e de la natura, curata plantele, le aranjeaza dupa bunul plac sau cand face un buchet de trandafiri taie spinii, asa poate omul sa-si ingrijeasca si trupul. Unora le place sa-l lase salbatic ca o jungla, altora le place sa-l tina ca o gradina ingrijita, iar altora le place chiar sa-l picteze artistic:4:. Daca nu e pacat sa ai o gradina de flori, adica sa prelucrezi natura (facuta de Dumnezeu), de ce sa fie pacat sa prelucrezi putin trupul tau, fara sa-i atingi sanatatea? Doar suntem creatori si noi.
|
DA, numai ca unii se vad a fi creatori atunci cand lasa in natura numai cioturi.
|
Cioturi ar fi daca si-ar scoate ochii, sau si-ar rupe membre, dar cata vreme partile prin care curge viata sunt la locul lor, e ok zic eu.
|
De ce oare este preputul considerat imperfect si trebuie taiat cind stim ca Dumnezeu a afirmat ca Adam este perfect?
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:30:42. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.