![]() |
Un cuvant deosebit de smerit si plin de responsabilitate in acelasi timp este cel al Sfantului Ioan Gura de Aur care a zis inainte de a muri:'Slava Tie Doamne pentru toate!!!' Il puteti folosi si voi in multe imprejurari.
|
Eu asa consider, ca nu-i bine ca omul sa traiasca singur. Singuratatea te face sa te privesti doar pe tine.
|
Ai dreptate ca singuratatea te face sa te privesti pe tine dar asta e ceva pozitiv.
Pe de o parte nu-ti consumi resursele spirituale/fizice, pe de alta Dumnezeu te ajuta sa te pocaiesti, sa-ti amintesti pacatele. Cred ca si într-o casnicie ideal e ca membrii familiei sa fie fiecare adunat launtric. Nu cred ca a fi casatorit înseamna ca trebuie sa acorzi mai putina atentie lui Hristos. Ceea ce simtim fata de ceilalt exista si fara manifestari trupesti ale afectiunii. |
" Mai degraba putin si cu dreptate, decat agoniseala multa cu strambatate" Pilde 16,8
|
Citat:
Dar in mod sigur rugaciunea e cea care ne poate schimba ,avem acatiste ,Paraclise ,sf.Evanghelie. Rugaciunea ne ajuta si in descoperirea unor pacate pe care le-am facut mai demult si le-am uitat ,sau nu am stiut ca sunt pacate. |
cereti si vi se va da, cautati si veti gasi,bateti si vi se va deschide-cred ca este un citat pe care toata lumea il stie si care prin simplitate te mobilizeaza la actiune(cereti,bateti,cautati) la cercetare ,la vointa si la multa multa speranta
|
Citat:
|
Citat:
|
Chiar in lume fiind, te poti izola luand distanta fata de pacat.
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 07:34:02. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.