Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Umanitare (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5050)
-   -   are nevoie de ajutor (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=2806)

adri 02.01.2008 19:51:23

Citat:

În prealabil postat de el
De tatal meu nici sa nu aud ca daca il prind la mine in casa il omor.

Mai lasa si tu de la tine.
Mai ales ca acum esti singur.

Fii mai ingaduitor cu ceilalti ca si tu gresesti.
Nu astepta sa se schimbe ceilalti. Schimba-te mai intai tu si vei vedea o mare diferenta.

Nu sunt deloc cuvinte mari. Daca nu ma crezi incearca si vei vedea.

oni91 02.01.2008 20:10:03

"Ba este foarte adevarat ca am trecut prin asta si stiu foarte bine cum gandesc mai ales femeile din ziua de azi: "are bani? ma bag cu el gata." acum un an de zile m-am despartit de o tipa care am stat cu ea c-am 1 an de zile, ne facuse-m planuri pt nunta, copil etc, dar totul s-a destramat dupa ce am ajutat-o sa ia licenta si sa ia permisul, care pana cand m-a intalnit pe mine nu a avut nici-o sansa de a le lua.M-am rugat la Dumnezeu cand a dat ea examen ca sa-l ia si sa ne fie la amandoi bine adik sa facem ceea ce ne-am propus dar ea mi-a dat papucii dupa ce s-a vazut cu licenta luata. Drept dovada cum explicati asta? Nu inseamna INTERES? Dupa ce s-a vazut cu ele ea cica: stii nu prea mai merge relatia dintre noi. Eu pe ea am iubit-o enorm, am facut totul pt ea ca sa-i fie bine si ea a vazut asta si mi-a dat peste nas. "
Vad ca ai avut experiente f neplacute si de asta ti-ai cam pierdut increderea in oameni...banii conteaza, dar cand ai sa intalnesti persoana care sa te iubeasca cu tot sufletul ai sa vezi ca sentimentele sunt mai presus decat situatia materiala si pentru ea si ca impreuna veti reusi sa construiti un camin cald si sigur, numai sa aveti vointa si credinta in Dumnezeu.Poate cuvintele mele suna asa mai idealist(nah, la 16 ani:D), mai ales in ziua de azi cand se pune atata accent pe haine, bijuterii, masini, case etc. scumpe, dar mie chiar mi se par mai importante intelegerea dintre doi oameni, respectul si dragostea, pasiunile comune, iar banii sunt importanti cat sa te poti intretine ca sa traiesti decent...si nu cred ca-mi voi schimba vreodata aceste pareri.Oricum nu trebuie sa fii naiv si sa ai incredere oarba in cineva, dar nu-i corect sa compari de acum inainte toate femeile cu aceea care te-a ranit, pentru ca risti sa judeci gresit persoane care poate chiar o sa tina la tine;)

el 02.01.2008 22:16:59

Citat:

În prealabil postat de oni91
"Ba este foarte adevarat ca am trecut prin asta si stiu foarte bine cum gandesc mai ales femeile din ziua de azi: "are bani? ma bag cu el gata." acum un an de zile m-am despartit de o tipa care am stat cu ea c-am 1 an de zile, ne facuse-m planuri pt nunta, copil etc, dar totul s-a destramat dupa ce am ajutat-o sa ia licenta si sa ia permisul, care pana cand m-a intalnit pe mine nu a avut nici-o sansa de a le lua.M-am rugat la Dumnezeu cand a dat ea examen ca sa-l ia si sa ne fie la amandoi bine adik sa facem ceea ce ne-am propus dar ea mi-a dat papucii dupa ce s-a vazut cu licenta luata. Drept dovada cum explicati asta? Nu inseamna INTERES? Dupa ce s-a vazut cu ele ea cica: stii nu prea mai merge relatia dintre noi. Eu pe ea am iubit-o enorm, am facut totul pt ea ca sa-i fie bine si ea a vazut asta si mi-a dat peste nas. "
Vad ca ai avut experiente f neplacute si de asta ti-ai cam pierdut increderea in oameni...banii conteaza, dar cand ai sa intalnesti persoana care sa te iubeasca cu tot sufletul ai sa vezi ca sentimentele sunt mai presus decat situatia materiala si pentru ea si ca impreuna veti reusi sa construiti un camin cald si sigur, numai sa aveti vointa si credinta in Dumnezeu.Poate cuvintele mele suna asa mai idealist(nah, la 16 ani:D), mai ales in ziua de azi cand se pune atata accent pe haine, bijuterii, masini, case etc. scumpe, dar mie chiar mi se par mai importante intelegerea dintre doi oameni, respectul si dragostea, pasiunile comune, iar banii sunt importanti cat sa te poti intretine ca sa traiesti decent...si nu cred ca-mi voi schimba vreodata aceste pareri.Oricum nu trebuie sa fii naiv si sa ai incredere oarba in cineva, dar nu-i corect sa compari de acum inainte toate femeile cu aceea care te-a ranit, pentru ca risti sa judeci gresit persoane care poate chiar o sa tina la tine;)

Si care ar fi persoanele alea care sa tina la mine pt ceea ce sunt nu pt bani si interes?

el 02.01.2008 22:20:24

Citat:

În prealabil postat de adri
Citat:

În prealabil postat de el
De tatal meu nici sa nu aud ca daca il prind la mine in casa il omor.

Mai lasa si tu de la tine.
Mai ales ca acum esti singur.

Fii mai ingaduitor cu ceilalti ca si tu gresesti.
Nu astepta sa se schimbe ceilalti. Schimba-te mai intai tu si vei vedea o mare diferenta.

Nu sunt deloc cuvinte mari. Daca nu ma crezi incearca si vei vedea.

Eu cred ca glumesti, ce sa las de la mine cand el nu mi-a oferit dragostea de tata? Ce sa las de la mine cand el m-a dat in judecata?(te simti idiot cand tatal tau te da in judecata, si umblii 8 luni de zile prin tribunal ca sai demonstrezi ca de fapt eu invatam in perioada aia) Ce sa las de la mine cand el o batea pe mama si o insela? Daca tinea la mine nu ma dadea in judecata ci venea la mine acasa sa vada ce fac asa e normal din cate stiu eu.

el 02.01.2008 22:28:39

Citat:

În prealabil postat de oni91

Eu am facut totul pt femeia asta si pe ea nu a interesat-o decat sa-si atinga interesul ei nimik altceva. Sentimente? ce sentimente? Acum conteaza banul adik : "dragostea trece si prin stomac " stii cum se zice. Si la mine la munca vad cum gandesc femeile(am numai femei):"a ce lasa sa nu moara acum ca am o banca de platit ca dupa aia poate sa moara da-l incolo ma pot descurca si singura". Deci traiesc printre femei si vad cum gandesc si ce vor de la barbatio. Nu ca mi-m schimbat inclinatia dar asta e adevarul, daca nu am avea nevoie de femei eu unul as trai singur dar suntem oameni si avem si noi nevoie mai speciale, asta e.

dorinel78 02.01.2008 22:54:29

cazul lui Z.Lidia este unul fericit. sunt rare situatiile cand reusesti sa iti gasaseti n partener cu care te intelegi perfect

oni91 03.01.2008 01:20:12

"Si care ar fi persoanele alea care sa tina la mine pt ceea ce sunt nu pt bani si interes?"
chiar daca acum nu crezi, ai sa le intalnesti;)
"Eu am facut totul pt femeia asta si pe ea nu a interesat-o decat sa-si atinga interesul ei nimik altceva. Sentimente? ce sentimente? Acum conteaza banul adik : "dragostea trece si prin stomac " stii cum se zice. Si la mine la munca vad cum gandesc femeile(am numai femei):"a ce lasa sa nu moara acum ca am o banca de platit ca dupa aia poate sa moara da-l incolo ma pot descurca si singura". Deci traiesc printre femei si vad cum gandesc si ce vor de la barbatio. Nu ca mi-m schimbat inclinatia dar asta e adevarul, daca nu am avea nevoie de femei eu unul as trai singur dar suntem oameni si avem si noi nevoie mai speciale, asta e."
mda, te inteleg, dar totusi eu am multe modele(chiar din familie) care s-au ajutat reciproc si au contruit un camin bazat pe dragoste si respect si nu era nici unul dintre ei bogat, ci au muncit impreuna toata viata si s-au descurcat...nu stiu cum sa zic, e si normal intr-un fel sa capeti aceasta neincredere, dar TREBUIE sa iti deschizi sufletul fata de femei, ca altfel nu ai sa poti fi fericit niciodata, ai sa te gandesti mereu "da oare nu sta cu mine doar din interes?" cand de fapt exista o mare posibilitate sa gasesti pe cineva care sa te iubeasca sincer...parerea mea:)

Z.Lidia 03.01.2008 13:02:50

Sa-mi dau si eu cu parerea: daca fata aceea a plecat asa, fara motiv, doar ca si-a terminat studiile si nu a mai avut nevoie de tine, inseamna ca nu te iubea. Bine ca ai scapat de ea, ca oricum nu ti-ar fi fost alaturi la greu. Nu ai nevoie de asemenea persoane langa tine, oricum. Cred ca nimeni nu are nevoie de asemenea persoane alaturi.
Cand va veni timpul, va trebui sa te implici in alta relatie. Daca vei hotara sa faci ceva cursuri de exemplu, poate vei cunoaste persoane noi, poate vei gasi ceea ce cauti. Nu e imposibil.
Despre tatal tau, e ceva diferit. Ma intreb daca mama ta nu cumva te-a luat drept confident sa-ti spuna cat de greu i-a fost cu tatal tau si sa te faca sa-ti insusesti furia dansei. Se potriveste cu ideea ca si-a cerut iertare inainte sa moara. poate pentru asta si-a cerut iertare.
Orice ai face, exista legatura de sange intre tine si tatal tau. Oricat de ticalos ar fi, intuiesc ca tu esti varianta mai buna a ceea ce este el, ca ai ceva si de la el. Ar trebui sa parasesti sentimentele puternice pe care le ai acum, ca sa poti gandi clar.

el 03.01.2008 17:39:13

Citat:

În prealabil postat de Z.Lidia
Sa-mi dau si eu cu parerea: daca fata aceea a plecat asa, fara motiv, doar ca si-a terminat studiile si nu a mai avut nevoie de tine, inseamna ca nu te iubea. Bine ca ai scapat de ea, ca oricum nu ti-ar fi fost alaturi la greu. Nu ai nevoie de asemenea persoane langa tine, oricum. Cred ca nimeni nu are nevoie de asemenea persoane alaturi.
Cand va veni timpul, va trebui sa te implici in alta relatie. Daca vei hotara sa faci ceva cursuri de exemplu, poate vei cunoaste persoane noi, poate vei gasi ceea ce cauti. Nu e imposibil.
Despre tatal tau, e ceva diferit. Ma intreb daca mama ta nu cumva te-a luat drept confident sa-ti spuna cat de greu i-a fost cu tatal tau si sa te faca sa-ti insusesti furia dansei. Se potriveste cu ideea ca si-a cerut iertare inainte sa moara. poate pentru asta si-a cerut iertare.
Orice ai face, exista legatura de sange intre tine si tatal tau. Oricat de ticalos ar fi, intuiesc ca tu esti varianta mai buna a ceea ce este el, ca ai ceva si de la el. Ar trebui sa parasesti sentimentele puternice pe care le ai acum, ca sa poti gandi clar.

Nu, mi-a cerut iertare din cauza asta ci pt ca ma lasa singur cu toate greutatile pe cap si mai ales cu bani putini. (pt ca stiu prietene de ale ei care au confirmat acelasi lucru ca o insela si o batea, deci nu are cum toata lumea sa minta ca nu are nimik de castigat).In legatura cu fata respectiva ea a jucat teatru foarte mult , de fapt ea nu ma iubea dar facea in asa fel incat sa cred acest lucru si mai ales ca sa-si atinga scopul propus. Ceea ce caut eu acum este : o fata la locul ei si sa ma iubeasca.

Z.Lidia 03.01.2008 20:04:19

Pai,imi confirmi, nu am zis ca nu ar fi adevarat ca se purta urat tatal cu mama ta, dar cu tine cum se purta? In clipe cand nu era beat si cand nu te repezeai tu sa iti descarci sentimentele pe el, daca au fost asemenea clipe?
Ce a fost intre tatal si mama ta banuiesc ca nu e asa simplu: a fost o vreme cand s-au iubit si ai aparut tu, apoi s-a intamplat ceva si nu s-au mai inteles. A trecut destul timp, poate si tatal tau s-a schimbat. Ai reactionat bine, aparand-o pe mama ta de el, cat a fost in viata, Dumnezeu s-o odihneasca, dar acum furia aceea, tie nu iti face bine.

Ora este GMT +3. Ora este acum 10:24:35.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.