![]() |
interpretezi ce scriu dupa propriile tale fixuri. Nu am scris nicaieri ca stiinta descopera Adevarul. Stiinta a descoperit unele lucruri care erau deja si a creat altele folosind ceea ce a descoperit. Folosesti telefnul mobil? Crezi ca ti l-a trimis vreun inger din rai?
|
Stiinta e lucrarea de amagire îngaduita de Dumnezeu.
Nu are sens sa te opui folosirii tehnicii fiindca nimic nu e spurcat în sine. Asta nu înseamna ca folosirea nelimitata e permisa, ca în orice, tot ce nu e facut pentru Hristos e facut împotriva Lui. |
Am si eu o intrebare pt Traditie...tu daca (Doamne fereste) ai afla ca ai o boala grea care totusi poate fi tratata de medici nu te-ai duce la doctor ci te-ai duce doar la biserica asteptand sa faca Dumnezeu o minune?poate Dumnezeu nu are aceste intentii cu tine si vrea sa te vindeci ca toti oamenii prin medicina daca aceasta poate face ceva si doar in cazul in care doctorii nu mai pot face nimic ar trebui sa astepti o minune;)...altfel e ca si cum ai profita de mila lui Dumnezeu.Si mai e ceva:nu te-ai gandit niciodata ca Dumnezeu face minuni prin oameni(doctori)?Nu ai auzit niciodata din gura unui doctor "Dumnezeu a facut o minune...existau sanse minime de vindecare" dupa ce au salvat un pacient?
|
Nu am reguli fixe si nimic nu se întâmpla decât din iconomia lui Dumnezeu, astfel ca în orice situatie exista o cale de a face voia Lui. De obicei ma calauzesc alegând acea varianta care împiedica mai putin rugaciunea.
Nu am mai avut probleme de sanatate de multi ani, doar raceli si nu am apelat la medicamente. "Dumnezeu a facut o minune...existau sanse minime de vindecare" este o proba a nebuniei de care sufera medicii, crezând ca trupul uman e o alcatuire de atomi, ba înca una pe care ei o pot repara. |
dap,ultima data cand am avut probleme serioase de sanatate,un medic chiar a reusit sa ma trateze.aplicand medicamente.bine ca nu s-a gandit sa se roage.
|
Citat:
|
si nu uita ce au zis Sfintii Parinti ca lucrurile cu anevoie de inteles penrtu om nu treebuie interpretate gresit, pt ca poty sa te afli in tabara care lupta impotriva lui Dumnezeu.
|
Este fals ca materia ar fi suportul existentei si ca ar avea legi de functionare si existenta de sine statatoare.
Curentul electric nu exista. Nu am negat ca credinta e necesara, sunt de parere ca e necesara, dar nu este ea obiectivul vi cunoasterea reala a lui Dumnezeu. De ce sa fie Tainele o piedica, unde am zis eu asta? Ca vezi celule sau omuleti, care e diferenta? Bineînteles ca diavolul nu vrea sa se dea de gol, prima lui grija e sa nu stie oamenii ca el exista si ca este autorul lucrarilor pe care le face. Medicina se bazeaza pe obserbarea fenomenelor materiale, care sunt iluzii. Stiinta nu descopera adevarul fiindca materia nu este adevarul. Din felul cum vorbesti se observa ca tu crezi ca exista niste taine ale existentei pe care stiinta le reveleaza. Deci pentru tine adevarul, adica ceea ce exista, este materia, nu Dumnezeu. Iata de ce e antihristica aceasta credinta. |
Citat:
Cunosti tu vreun Sfânt care sa se fi ocupat cu cercetarea lumii materiale? Ce roada duhovniceasca aduc astfel de preocupari? |
adica pt tine materia este o iluzie?? parac teoria asat am ami auzito la unii care ziceau ca Hristos nu sa intrupat si ca nu a avut trup si ca materia este rea in sine si ac Mantuitoru nu a vrut sa se arate ca Om, parca suna a EREZIE
:hmmm: |
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:39:34. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.