![]() |
Citat:
|
De meditat la cateva versete biblice pe tema extraterestrilor
Matei, 24,31: Și va trimite pe îngerii Săi, cu sunet mare de trâmbiță, și vor aduna pe cei aleși ai Lui din cele patru vânturi, de la marginile cerurilor până la celelalte margini.
Marcu 13,27: Și atunci El va trimite pe îngeri și va aduna pe aleșii Săi din cele patru vânturi, de la marginea pământului până la marginea cerului. Ioan 10,16: Am și alte oi, care nu sunt din staulul acesta. Și pe acelea trebuie să le aduc, și vor auzi glasul Meu și va fi o turmă și un păstor. |
Parerea mea este ca extraterestri sunt creatia omului.De parca o fi greu sa-i faca..Vedeti filmul Ingerul difgital!!
Eu una nu am nici o indoiala in privinta asta,chiar cred ca sunt creati de una din marile puteri ale lumii.Se pot crea oameni,d-apai monstruleti din aia |
Citat:
|
Citat:
Merci. |
Citat:
Pai,daca tu crezi in Dumnezeu si esti un adevarat crestin atunci omul este cel mai important lucru de pe Pamant.Omul este minunata creatie a lui Dumnezeu,cea mai reusita si implinita asa scrie in cartile religioase. |
Citat:
Nu inteleg ce vrei sa zici cu au fost vazuti in secolul xx dupa razboiul mondial:confused: |
Citat:
|
Citat:
Fii tare, cu credina si smerenie!!! Crede numai in Evanghelie si in Sf.Treime! Sper ca stii Simbolul Credintei: ACEEA UNA SA CREZI!!! |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:14:02. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.