![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Nu stiu situația natalității în Kosovo, dar populatia albaneza a devenit majoritara datorita epurarii etnice practicate de Imperiul Otoman, incepand cu rascoala sarbilor din sec. al XVIII-lea. Sarbii au fost fie omorati, fie fortati sa emigreze, pe parcursul secolului urmator. |
Citat:
Dar din pacate, nu ar avea prea mare efect, pentru ca multe femei s-ar duce sa avorteze in tarile invecinate. Doar o interdictie la nivel european ar putea rezolva problema. |
Citat:
|
Citat:
|
si in comunism era interzis,si femeile tot faceau.multe o fac din cauza lipsei de bani,aici ar trebui incurajate de stat,altele o fac din frica de societate:cum sa fac un copil din flori?ce va spune lumea?aici si noi suntem un pic vinovati....nu?prin atitudine...
|
Citat:
|
Citat:
Chiar de curand in China (in anumite regiuni) femeia este supusa sterilizarii SI NU BARBATUL pentru a limita numarul de nasteri. In India femeile sunt sustinute de sot si familie sa faca avort daca fatul este de sex feminin pentru ca nu au bani sa le dea zestre femeilor la maritis, in Arabia Saudita, Iran si alte cateva tari musulmane extremiste femeia este pur si simplu un obiect (femeia este pedepsita pentru faptul ca a fost violata). HRISTOS a cerut sa arunce cu pietre in femeia care a pacatuit cu desfranarea DOAR CELOR FARA DE PACAT, ne-a cerut sa URAM PACATUL dar sa ii iubim pe pacatosi, sa ne ajutam sa mergem pe calea cea DREAPTA impreuna si nu sa aratam cu degetul. Mai precis sa constientizam ce inseamna AVORTUL, dar sa nu aruncam judecati nesabuite ca de vina e femeia sau barbatul. TOTI SUNTEM DE VINA - SOCIETATEA daca o femeie s-a decis sa ucida un viitor bebelus nevinovat sau barbatul a indemnat la avort. Daca barbatii si femeile ar fi mai responsabili, daca NOI am fi mai responsabili nu s-ar mai fi ajuns aici. Daca am taia raul de la radacina eliminand de pe un forum crestin discutii de genul: "pot dormi cu iubitul in acelasi pat", sau e permis sarutul" sau tot felul de subiecte puerile si s-ar da raspunsuri clare si concise, poate si noi vom ajuta multi indivizi debusolati. DAr cand si noi insine suntem debusolati...ce putem sa le mai cerem celor care fac/indeamna la avort. Ce putem sa facem...sa dam sfaturi dar sa NU JUDECAM ca nu suntem mai presus. |
buna seara, am citit tot ce s-a postat, sunt impotriva avortului! raspicat! ati vazut filmul recent premiat al lui Mungiu ,,4 luni, 3 sapt,si 2 zile?,, cutremurator! pe mine m-a marcat f tare....sa-l vedeti...trista dictatura ,constarangerea nu mai spun...si totusi atunci erau interzise avorturile,si cate femei au murit...deci si atunci femeile recurgeau la asta...tot stam si aruncam cu noroi ba in barbati, ba in femei, dar fratilor trebuie dusa o adevarata camppanie,realizati? nimeni nu se implica , si noi aici , facem polemica, suntem doar demagogi,nimic altceva...constiinta trebuie trezita fratilor, duse campanii in sate ,in comune, despre CUVANTUL LUI HRISTOS, preotii sa discute cu enoriasii lor ...noi aici doar incercam marea cu degetul, dar clar EU SUNT IMPOTRIVA AVORTULUI,si pe multe prietene le-am sfatuit sa lase bebelusii, si cred ca in cateva cazuri, fara mandrie ,sunt acolo niste copilasi care s-au nascut si cu ajutorul meu...:)
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 21:13:00. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.