Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Homosexualitatea (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5043)
-   -   Lesbiencele vor putea avea copii biologici (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3084)

cristiboss56 11.02.2008 22:08:57

Citat:

În prealabil postat de erzbet
Citat:

În prealabil postat de cristiboss56
Citat:

În prealabil postat de veilur
Si totusi eu nici acum nu inteleg cum oare doua femei sa se inmulteasca cu sperma tot din coloana lor vertebrala?? ???
Dar tot nu cred tampenia asta, mai degraba ar fi o stire care sa ne agite pe noi degeaba, dar daca va fi posibila pana la urma acesta metoda nou descoperita, va spun de pe acum ca imi pare rau pentru copiii din viitor ce vor creste cu doua mame sau cu doi tati!

Vor fi suflete pierdute din start. Surogate . . . . .

Nu inteleg cum puteti afirma asa ceva, si cum puteti judeca voi sufletele altora. Ca daca e sa privim mai logic, numai Dumnezeu da viata nu? Iar faptul ca permite o asemenea metoda de a procrea(altfel nu s-ar putea, fara voia lui, nu?) inseamna ca tot creatia lui e; daca nu e cu voia Domnului, inseamna ca nu e atotputernic, deci nu e Dumnezeu. Si o dam in altele. Cum e deci?

Toate aceste monstruozitati sunt venite de la diavol. Dumnezeu a lasat barbatul si femeia intru inmultirea noastra in Sfanta Taina a Cununiei. Cum poti gandi asa de stramb ? Toate aceste nenorociri sunt indreptate impotriva Creatiei Lui Dumnezeu sunt hulitoare de Dumnezeu, fiind pacate strigatoare la cer . Cum poti fi deacord cu lucrarea slinoasa si marsava a diavolului. Oare in asa hal am orbit ?

SylverCheetah53 12.02.2008 22:15:43

Dese ori am impresia ca nu prea le meritam pe femei, asa ca daca s-ar descurca si fara noi, ar fi foarte interesant.:D

IOV 13.02.2008 11:49:07

Cred ca teoretic e posibila metoda. Insa femeile nu au cromozom sexual Y, deci copii vor fii toti fetite. Inchipuiti-va o lume populata numai de femei:D.
Cred ca "descoperirea" asta e mai grosolana decat darwinismul. Pana unde poate ajunge oare sfidarea fata de Dumnezeu?!

veilur 13.02.2008 22:11:27

Nu exista limite in progresul stiintei tehnice si medicale, cu cat trec anii, cu atat oamenii de stiinta vor descoperi mai multe tehnologii, care pe de o parte va fi benefic, dar pe alta va fi dezatru, pentru ca la un moment dat aproape tot ce se descopera, se cam intoarce impotriva umanitatii intr-un fel sau altul, sau deviaza de la firesc...

cristiboss56 13.02.2008 22:40:26

Citat:

În prealabil postat de IOV
Cred ca teoretic e posibila metoda. Insa femeile nu au cromozom sexual Y, deci copii vor fii toti fetite. Inchipuiti-va o lume populata numai de femei:D.
Cred ca "descoperirea" asta e mai grosolana decat darwinismul. Pana unde poate ajunge oare sfidarea fata de Dumnezeu?!

Aici este problema ! Nu pe Dumnezeu il sfidam , ci pe noi insine. Totu-i ca un bumerang. Uitati-va cum toata nesabuinta noastra , a oamenilor, a intors pe dos toata Planeta si propria lucrare pare sa fie la inceput, pentru ca de sfarsit nu stiu daca se va sfarsi in vreun fel. Stiinta a ajuns la un punct periculos de perversv si de dracesc, in care toate valorile se inverseaza.

viviana 15.02.2008 09:31:56

Citat:

În prealabil postat de oni91
Daca in viitor toate femeile o sa faca asa dupa aia o sa dispara barbatii de pe fata pamantului si daca o sa li se faca dor de barbati nu o sa mai aiba de unde sa ii ia:D....si mai e ceva:daca dispar barbatii, nu o sa mai aiba cine sa fie antihrist...deci tot raul spre bine:D;)!

POATE ASA NE MAI RESPECTA SI BARBATII:)SI INTELEG UNII DIN EI, ROSTUL NOSTRU PE ACEST PAMANT...MACAR SA II MAI SPERIEM...

cristiboss56 15.02.2008 10:46:52

Sa-mi fie iertat, dar respectul si dragostea trebuie sa fie reciproca . Barbatul nu ar gresi, daca femeia n-ar gresi si invers. Si fara de pacat nimeni nu e, sau poate nu stiu eu aici pe forum o fi poate cineva si daca este, il rog sau o rog sa -si dea numele ca sa luam exemplu. Apoi sa nu uitam care este cea mai josnica si cea mai veche "meserie ", ocupatie din lume si cine o practica, deci cine ispiteste continuu. Deci si prin urmare feminismul exagerat nu-si are rostul, draga Viviana.

cristiboss56 15.02.2008 10:48:05

Sa-mi fie iertat, dar respectul si dragostea trebuie sa fie reciproca . Barbatul nu ar gresi, daca femeia n-ar gresi si invers. Si fara de pacat nimeni nu e, sau poate nu stiu eu aici pe forum o fi poate cineva si daca este, il rog sau o rog sa -si dea numele ca sa luam exemplu. Apoi sa nu uitam care este cea mai josnica si cea mai veche "meserie ", ocupatie din lume si cine o practica, deci cine ispiteste continuu. Deci si prin urmare feminismul exagerat nu-si are rostul, draga Viviana, draga ony si mai stiu eu cine.

erzbet 15.02.2008 14:19:28

Citat:

Sa-mi fie iertat, dar respectul si dragostea trebuie sa fie reciproca . Barbatul nu ar gresi, daca femeia n-ar gresi si invers. Si fara de pacat nimeni nu e, sau poate nu stiu eu aici pe forum o fi poate cineva si daca este, il rog sau o rog sa -si dea numele ca sa luam exemplu. Apoi sa nu uitam care este cea mai josnica si cea mai veche "meserie ", ocupatie din lume si cine o practica, deci cine ispiteste continuu. Deci si prin urmare feminismul exagerat nu-si are rostul, draga Viviana.

Si acea meserie practicata de femei ar mai fi existat daca nu existau "cumparatori"?

cristiboss56 15.02.2008 15:29:27

Citat:

În prealabil postat de erzbet
Citat:

Si acea meserie practicata de femei ar mai fi existat daca nu existau "cumparatori"?

Cumparatori nu ar mai fi existat ,daca ispita si pacatul curvasariei nu ar mai fi fost si culmea vanzatoarele se vor legalizate ! Aici este durerea si culmea impertinentei in pacat.

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:55:54.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.