![]() |
Citat:
|
Dese ori am impresia ca nu prea le meritam pe femei, asa ca daca s-ar descurca si fara noi, ar fi foarte interesant.:D
|
Cred ca teoretic e posibila metoda. Insa femeile nu au cromozom sexual Y, deci copii vor fii toti fetite. Inchipuiti-va o lume populata numai de femei:D.
Cred ca "descoperirea" asta e mai grosolana decat darwinismul. Pana unde poate ajunge oare sfidarea fata de Dumnezeu?! |
Nu exista limite in progresul stiintei tehnice si medicale, cu cat trec anii, cu atat oamenii de stiinta vor descoperi mai multe tehnologii, care pe de o parte va fi benefic, dar pe alta va fi dezatru, pentru ca la un moment dat aproape tot ce se descopera, se cam intoarce impotriva umanitatii intr-un fel sau altul, sau deviaza de la firesc...
|
Citat:
|
Citat:
|
Sa-mi fie iertat, dar respectul si dragostea trebuie sa fie reciproca . Barbatul nu ar gresi, daca femeia n-ar gresi si invers. Si fara de pacat nimeni nu e, sau poate nu stiu eu aici pe forum o fi poate cineva si daca este, il rog sau o rog sa -si dea numele ca sa luam exemplu. Apoi sa nu uitam care este cea mai josnica si cea mai veche "meserie ", ocupatie din lume si cine o practica, deci cine ispiteste continuu. Deci si prin urmare feminismul exagerat nu-si are rostul, draga Viviana.
|
Sa-mi fie iertat, dar respectul si dragostea trebuie sa fie reciproca . Barbatul nu ar gresi, daca femeia n-ar gresi si invers. Si fara de pacat nimeni nu e, sau poate nu stiu eu aici pe forum o fi poate cineva si daca este, il rog sau o rog sa -si dea numele ca sa luam exemplu. Apoi sa nu uitam care este cea mai josnica si cea mai veche "meserie ", ocupatie din lume si cine o practica, deci cine ispiteste continuu. Deci si prin urmare feminismul exagerat nu-si are rostul, draga Viviana, draga ony si mai stiu eu cine.
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:55:54. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.