![]() |
Fratilor!Un lucru e clar!Adam si Eva au fost scosi afară din dulceata Raiului prin amăgirea vicleanului prin mâncare,nu?Să nu-mi spună cineva că postul rânduit de dreapta noastră si apostolească Biserică nu-si are rostul!!!.Că nu-l tinem noi,ori nu-l tinem cum trebuie,aia e altceva,dar.....sa nu-mi spună mie cineva că trebe ignorat ori că nu facem vrun păcat dacă îl ignorăm.Dacă suntem bătrâni,ori bolnavi,o fi altceva,dar,să nu ne amăgim cu ideile sectare.Multumesc,Doamne ajută!
|
timotei 4:1. Dar Duhul grăiește lămurit că, în vremurile cele de apoi, unii se vor depărta de la credință, luând aminte la duhurile cele înșelătoare și la învățăturile demonilor,
2. Prin fățărnicia unor mincinoși, care sunt înfierați în cugetul lor. 3. Aceștia opresc de la căsătorie și de la unele bucate, pe care Dumnezeu le-a făcut, spre gustare cu mulțumire, pentru cei credincioși și pentru cei ce au cunoscut adevărul, 4. Pentru că orice făptură a lui Dumnezeu este bună și nimic nu este de lepădat, dacă se ia cu mulțumire; 5. Căci se sfințește prin cuvântul lui Dumnezeu și prin rugăciune. oprirea de la porca fost pentru evrei nu si pentru noi.numai mohammed opreste de la porc(,,invataturile demonilor,,) |
Apoi a zis Dumnezeu: "Iată, vă dau toată iarba ce face sămânță de pe toată fața pământului și tot pomul ce are rod cu sămânță în el. Acestea vor fi hrana voastră." (Facerea 1, 29)
Porcul nu cred ca e nici iarba nici pom cu smanta in el :D (scuze da trebuia sa zic) |
Citat:
"15. Nu este nimic din afară de om care, intrând în el, să poată să-l spurce. Dar cele ce ies din om, acelea sunt care îl spurcă. 16. De are cineva urechi de auzit să audă. 17. Și când a intrat în casă de la mulțime, L-au întrebat ucenicii despre această pildă. 18. Și El le-a zis: Așadar și voi sunteți nepricepuți? Nu înțelegeți, oare, că tot ce intră în om, din afară, nu poate să-l spurce? 19. Că nu intră în inima lui, ci în pântece, și iese afară, pe calea sa, bucatele fiind toate curate. 20. Dar zicea că ceea ce iese din om, aceea spurcă pe om. 21. Căci dinăuntru, din inima omului, ies cugetele cele rele, desfrânările, hoțiile, uciderile, 22. Adulterul, lăcomiile, vicleniile, înșelăciunea, nerușinarea, ochiul pizmaș, hula, trufia, ușurătatea. 23. Toate aceste rele ies dinăuntru și spurcă pe om." Legea Vechiului Testament nu mai e in vigoare de 2000 de ani. Dupa parerea mea, acesta a fost pastrat in Biblie ca referinta - e greu de inteles Noul Testament fara sa cunosti pe cel vechi. Isus a fost vestit de proorocii Vechiului Testament, David, din neamul caruia venea El, e din Vechiul Testament, etc. |
Citat:
|
cred ca e prea mult spus "Vechiul Testament este abrogat"... sa zicem mai bine ca noua crestinilor ni s-a dat o Lege noua - Noul Testament - iar acolo unde acesta este in contradictie cu VT, atunci NT primeaza. ptr crestini.
|
Citat:
|
Citat:
Mirelat a raspuns perfect... ca de la inceput pana la sfarshit e valabil... asha mi se pare shi mie... asha ca cod_gabriel n-ash vrea sa te clatesc cu indreptari de la starea ta, dar nu sunt acolo legi lumeshti care se abroga... este mult mai mult, iar cei ce se smeresc+ il vor Cunoashte... |
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 08:45:10. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.