![]() |
Citat:
|
Citat:
Eu nu cred ca vor exista probleme din partea ei. Sau la ce te gandesti ca ea are experienta si tu nu? Relatiile biologice sunt in proportie de 70% instinctuale asa ca nu ai de ce sa iti faci griji ca nu o sa mearga din acest punct de vedere (daca la asta te gandesti). Eu sunt sigura ca ea e foarte fericita ca a putut gasi un baiat care sa o iubeasca si sa o accepte, chiar daca a gresit candva. Iubeste-o si lasa-te iubit. Dumnezeu sa va ajute si sa va vegheze dragostea! |
Citat:
Bine bine dar in cazul tau fatuca era mai mult cu cel cu coada decat cu cele sfinte asa ca..................e scuzabila situatia. Insa in cazul acesta fata e cum mai rar gasesti. Ideea e ca mi se pare ca si el o place dar nu e buna domnule ca nu e asa un pic mai ..... Ce e mai rau e ca el stie ca ea e topita dupa el si se joaca cu ea, adica e un fel de du-te incolo vino incoace lasa-ma si nu-mi da pace. Si stii ce e mai rau, asta pt ea, e ca el e primul de care se indragosteste. Iar el ........ ce sa mai zic de el e baiat bun dar nu se face asa........ Ea interaba permanent de ce el se uita asa de insistent la ea si adevarul e ca o pierde din priviri cand se intalnesc, e asa ceva de genu te seduc din priviri. Pai nu se face asa, si el o sa mai iasa si preot. Nush cum se face dar numai cazuri de acestea am vazut pana acum. El viitor preot si cu o afinitate deosebita pentru sexul frumos! cat despre "Este o mare durere sa iubesti si sa nu fi iubit dar e o nenorocire si mai mare sa fi iubit cu patima cand nu iubesti" nu cred ca pe el il afecteaza prea tare sau eu stiu daca o soarbe din ochi... cine stie ce e in inima lui - cert e ca e imbecil asa cum ai zis si tu. Sa ii lumineze Dumnezeu sufletul si ochii ca nu prea cred eu ca daca o sa scape ocazia acum cat o are la indemana o sa i se mai iveasca alta. Dumnezeu iti da dar in traista nu iti pune. |
Citat:
|
Citat:
Sunt in ceata! Ce e culmea? ca ea e topita dupa el si el stie acest lucru? sau faptul ca el o sa iasa preot si se joaca cu ea? |
Citat:
|
Doamne ajuta!
Nu e el baiat rau... dar.........dar el spune ca nu ii da sperante......insa ...... Hai mai bine sa iti spun una; ea si un domn pe care amandoi il cunosc, domnul il cheama si incearca sa faca conversatie in trei, vb ei ce vb acolo si la final el spune: hai ca tre sa plec asa ca va pup pe amandoi pe dumneavoastra(adica pe domn) va pup pe obraz iar pe tine (adica pe donsoara)pe gurita; ei cum sa nu creada saraca fata ca vrea ceva de la ea...... eu cand am auzit am zis ca o sa ii fac ceva, ca Doamne am o fire cam apriga! Asta a fost una din numeroasele intamplari Nu vreau sa se creada ca el e omu negru dar parerea mea e ca un viitor preot tre sa fie un pic mai serios, nu sa o soarba din priviri si sa faca astfel de afirmatii. Imi cer scuze ca am deviat de la subiectul topicului. |
Draga Casiana, esti sigura ca este viitor preot?? sau doar student la Teologie? Pentru ca nu toti teologii ajung preoti.
Oricum, inteleg ca fata e prinsa rau in mreje si poate incerci sa o sfatuiesti sa nu-l mai vada pentru o vreme, dar mai ales sa nu-si mai faca ganduri cu si despre el. O fi el barbat bine si poate viitor preot (?!) dar e prea neserios. Doamne ajuta sa-i cada fetei panza de pe ochi! Mirela |
Doamne ajuta!
Din cate stiu eu el e ipodiacon..... Am sfatuit-o sa nu il mai vada si asa a facut dar a dat din greseala de el si am crezut ca o sa faca infarct....... s-a inrosit,a inceput sa tremure...... nu stiam ce se intampla cu ea........ Si culmea dupa ce a ametit-o bine, a zis ca el se insoara.......... Oricum imi este tare mila de ea Povestea e foarte incurcata........... Daca imi permiti am sa iti scriu pe privat poate ma ajuti tu sa ii dau niste sfaturi ca sincer eu am devenit neputincioasa in fata acestei situatii........... poate si din cauza faptului ca eu sunt confidenta ei. Insa pt asta am nevoie de permisiunea ta sa iti scriu pe privat si sa iti rapesc timpul cu intreaga poveste. Oricum am abuzat destul de acest topic postand lucruri care nu au legatura cu tema pusa in discutie. |
livadarufelix, si eu am fost la un moment dat intr-o situatie in care ca si tine eram asa de bulversat in legatura cu o prietena incat nu stiam ce sa mai fac... Am mers la o biserica ortodoxa sa il intreb pe preot. In biserica insa nu l-am gasit pe preot, dar am gasit un diacon pe care l-am intrebat de parinte in vederea unui sfat, si care mi-a spus: "De ce vrei sa ceri sfat? Nu ti-a raspuns deja Iisus". La aceste cuvinte eu am raspuns: "Ba da cred ca mi-a raspuns, dar nu imi vine sa cred ca acesta este raspunsul" (in legatura cu ea). El mi-a raspuns: "Poi cum...".
livadarufelix, daca tu inca mai ai neclaritati, trebuie sa astepti pana iti va veni a crede ca raspunsul lui Iisus este intr-adevar autentic. Trebuie sa nu te grabesti, sa stai si sa te lamuresti. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:47:26. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.