Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Credeti in destin? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3708)

Dia20_diana 22.05.2008 22:22:07

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9
pai cele care nu s-au implinit nu au dezlegat corect catrenele cei ce s-au ocupat cu asta ,stii ca el a scris incurcat in catrene etc..

Acele catrene nu explica un singur eveniment din viitor, ci mai degraba evenimentele care s-au succes dupa Nostradamus pana azi se pot identifica cu catrenele, se regasesc in ele, dar acele catrene nu fac diferenta clara si nu prezic fiecare eveniment in parte.

pacifistul 23.05.2008 13:53:46

are dreptate diana. noi incercam sa gasim intamplarile ce s-au petrecut in catrene... este ca la acele teste de psihologie, in care fiecare vede in acele pete de cerneala ce vrea sa vada... fiecare interpreteaza ceva anume, in functie de personalitatea sa. asa si aici, unii spun ca a prezis nu stiu ce eveniment, dar altii spun ca nu e corect, ci alt eveniment a fost prezis s.a.m.d. asa ca nu e ceva cert, nu e ceva sigur. daca ar fi existat destin ar fi venit unul si ar fi spus: maine tu o sa mori calcat de o masina. iar tu orice ai fi facut, tot ai fi murit calcat de o masina pt ca asa ti-a fost scris. ori asta e o absurditate. as putea sa srau f bine inchis in casa toata ziua, si nu m-ar mai calca nicio masina.:D

tigerAvalo9 23.05.2008 20:49:41

am o intrebare,de ce a scris in catrene si nu normal?

costel 23.05.2008 21:32:07

Nu suntem sub puterea destinului, caci acest lucru nu ne-a fost dat de Dumnezeu, dimpotriva, traim, gandim, simtim dupa cum vrem si nu dupa cum ne dicteaza destinul.

Dia20_diana 23.05.2008 22:29:13

Citat:

am o intrebare,de ce a scris in catrene si nu normal?

pentru ca atunci nu ar mai fi fost asa de interesante prezicerile lui, nu s-ar mai fi chinuit nimeni sa le desluseasca si astfel sa-l faca cunoscut, opinia mea :D

tigerAvalo9 24.05.2008 14:06:26

:Dpai da,dar sunt multe catrene care nu sunt intelese..

Dia20_diana 25.05.2008 15:12:10

si vor fi intelese dupa ce se vor mai petrece niste evenimente...bineinteles ca atunci oamenii vor cauta din nou printre catrenele lui si sigur vor gasi ei ceva :)

tigerAvalo9 25.05.2008 15:59:22

a prezis cred evenimentele de la 11 septembrie..

sofiaiuga 25.05.2008 16:53:43

Citat:

eu cred ca exista destin...

crezi f. bine ,draga:),iar delimitarea de liberul arbitru se face prin ASCULTAREA de duhovnic,caci liberul arbitru poate fi sub influenta unei forte bune [inger pazitor]sau forte rele [ingerul satanei],fiecare stind pe cite un umar al nostru ,ne influenteaza liberul arbitru ,adica ceea ce numim noi astfel Libertatea noastra ,ca sa ia drumul unei gindiri in conformitate cu voia lui Dumnezeu ,tre sa fie supravegheata ca sa zic asa prin sfatul unui duhovnic ,de care tre sa ascultam Asa ca si tu intreaba pe duhovnicul tau ,cum am facut si eu ,despre destin si liberul arbitru,:satisfied:ca noi cei de aci de pe forum mai putem gresi in parerile noasre ,desi rasp par a fi f.convingatoare.

tigerAvalo9 25.05.2008 22:42:57

daca nu credeti in destin atunci ce se intampla cand cineva prezice ceva si se intampla chiar au fost cazuri...

Ora este GMT +3. Ora este acum 04:49:16.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.