Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   CE TREBUIE SA FACA BOR? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3803)

cozia 30.05.2008 20:12:49

Care stat?, cel in care traiesti si care prin aderarea la UE a acceptat legislatia care include si catolicizarea si ecumeni...cizare biserici ortodoxe...acel stat!, sper ca ti-am raspuns la intrebare....

justiniann 30.05.2008 20:39:30

Ce relevanta are varsta?BOR,din pacate accepta tacit.si nu inteleg de ce.nu am vazut pe nimeni din BOR sa protesteze la mizeriile si dejectile din UE.ai vazut vreun protest serios,cozia draga?si imi spui de stat?fi serios,frate.varsta?in jurul lui 30.

cozia 30.05.2008 22:14:30

Citat:

În prealabil postat de justiniann
BOR,din pacate accepta tacit..ai vazut vreun protest serios,cozia draga?si imi spui de stat?

Pai de ce accepta tacit , tocmai din cauza presiunilor politice si a DIRECTIEI de inspiratie politica in care ne miscam cu totii de-a valma, indiferent daca vrem sau nu vrem.

cozia 30.05.2008 22:54:42

Ca Biserica nu ai putere executiva cind vine vorba de asa ceva:

“Să nu primești nici o învățătură greșită sub pretextul dragostei!” sau demistificarea ecumenismului (din Razboi I Cuvint)

sau

1. Ecumenismul: o creație a papismului și a protestantismului, care ascunde înstrăinarea de Adevărata Biserică

deoarece ca tarisoara mica nu ai cum sa cistigi aceasta lupta daca nu ai guvernul si statul care sa fie de partea ADEVARULUI. Ei au puterea de a face ceva concret, insa nu pot, nu au voie si deci ne ramine Dumnezeu cu Mila Sa..
este ca si cum ai incerca sa cumperi o cladire la o licitatie plina de miliardari, tu fiind cu 5 lei in buzunar. Te strivesc toti ca pe o musca

justiniann 30.05.2008 22:54:43

oricum,adevarata credinta nu va dispare.ne vom lupta-vorba cuiva-si cu pretul vietii.merita.esti de acord,cozia draga?

cozia 30.05.2008 23:01:10

Da, numai ca Hristos cind a spus ca " “Biserica Mea nici porțile iadului nu o vor birui” (Matei 16,18)
Din istoria VT si NT putem trage concluzia ca Biserica de care vorbeste Hristos poate sa aibe si 10 oameni pe TOT GLOBUL, pentru Iconomia Dumnezeiasca este deajuns!..undeva scrie ca si doi 2!!! daca vor ramine la Infricosata A doua Venire, telul a fost atins!!!!!!
adica cu doi a inceput cu doi va termina!

...tu realizezi ce inseamna asta?...o sa fie prapad

cozia 30.05.2008 23:03:01

2, adica un episcop si un mirean

mirelat 31.05.2008 06:47:54

Citat:

În prealabil postat de Carmen-Sylva
Ne rugam pentru sufletul nostru, pentru a ne apropia de Dumnezeu. Banii se castiga prin munca. Multi, putini, nu conteaza. Nu-mi place asocierea asta dintre bani si rugaciune. Nu-mi place nici cand aud oameni ca-i cer lui Dumnezeu lucruri lumesti:castiguri la loto, examene luate, casatorie, bani, masina, casa, noroc, fericire, pedepsirea dusmanilor si multe alte prostii...
Eu vreau doar mai multa credinta, mai putine pacate si daca se poate... sa-mi lase timp pentru indreptare...

:) foarte frumos si sanatos gandesti, felicitari!

cozia 03.06.2008 15:58:20

Citat:

În prealabil postat de justiniann
oricum,adevarata credinta nu va dispare.ne vom lupta-vorba cuiva-si cu pretul vietii.merita.esti de acord,cozia draga?

da, asa este frate justiniann, Adevarul nu va dispare si sa ne rugam pentru a fi intariti sa ne putem pastra curatenia si astfel puterea de a il recunoaste.

ioanda 23.01.2010 00:50:56

Citat:

În prealabil postat de justiniann (Post 75397)
CE ATITUDINE TREBUIE SA IA BOR ASTAZI,CAND MAJORITATEA OAMENILOR SUNT INNEBUNITI DE PROBLEME SI DE LIPSA BANILOR?

Dar de cand este problema banilor o prioritate de viata crestina in fata lui DUMNEZEU???
FIUL LUI DUMNEZEU nu avea nici cont in banca, nici portofel si nici nu plangea ca l-a trimis Tatal Sau in lume fara avere.

Ora este GMT +3. Ora este acum 11:35:50.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.