Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Cere este opinia ta despre USA ? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3945)

ancah 03.07.2008 00:43:09

...sau mai bine nu, veilur, caci ti se face parul maciuca citind pe aceasta tema...

tigerAvalo9 03.07.2008 14:43:00

Citat:

În prealabil postat de veilur
Daca spuneam ca sunt americanii, poate ca nu mai intreba nimeni nimic.
Nu trebuie sa dau explicatii si nici nu ma obosesc, stiti si voi prea bine, dar va faceti ca nu stiti. Aveti net, informati-va, nu stau acum sa scriu despre treba asta.

S-a dovedit ca U.S.A este cea mai puternica tara din toate pctele de vedere.

cristiboss56 03.07.2008 16:22:54

Citat:

În prealabil postat de Eutifiev_EMI
Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9
USA sprijina foarte mult Romania,am o parere buna...nu cred ca trebuie sa influenteze religia legaturile dintre state....

Totul este cu un scop si acesta este ECUMENISMUL .

Domne, ecumenismul asta a devenit o obsesie un fel de bau-bau. Cum o intorci , cum o invarti, tot de ecumenism dam. Sa nu exageram mai mult decat trebuie !

adrian010155 03.07.2008 19:13:54

Este util sa facem o diferenta intre populatiile care traiesc in spatiul USA si administratia acelei tari. Populatia este alcatuita din oameni normali, cu calitati si defecte, cu aspiratii si neampliniri, cu bucurii si necazuri.

mirelat 03.07.2008 20:01:51

si sa nu uitam ca bunastarea unei tari se datoreaza in primul rand administratiei!

cozia 03.07.2008 21:10:45

concluziile trase din aprecieri la modul general(gen SUA, sau Romania, Budism, hinduism, yoga, catolicism, etc) sunt aberatii.De regula oamenii vorbesc fara sa aibe nici un habar despre detalii. Nu totul este o erezie. Omul este o fiinta foarte complexa si nu se stie cine si de unde se va mintui.

Discutiile la modul ABSOLUT in orice subiect este foarte aberant si plin de minciuna. Lucrurile se discuta in detaliu cu rabdare si dragoste, intelegere, nu militant

cipriang 16.07.2008 17:49:52

personal sunt foarte circumspect in ceea ce priveste USA si NATO si chiar UE...nu am incredere deloc in toate astea

TFL 16.07.2008 17:59:36

Citat:

În prealabil postat de veilur
Evreiii conduc lumea din punct de vedere economic si politic.

inca o dovada ca Dumnezeu isi respecta promisiunile fata de "poporul ales".....chiar daca ai i-au intors spatele

achimovjan 16.07.2008 18:06:03

Citat:

În prealabil postat de dragomirna
Ideea e nu sa ne fie frica, ci sa stim ce se intampla, sa deschidem ochii asupra faptului ca marile puteri vor "binele" omenirii doar pt interesul propriu si cu scopuri obscure... Noua ordine mondiala nu e o nascocire a unor minti bolnave care vor doar sa bage teroarea in oameni... Dar noi ce putem face, decat sa ne vedem de ograda noastra. Sa-i oprim nu putem, pt ca asa a lasat Dumnezeu. Noi sa ne vedem de credinta.

Eu apreciez la americani faptul,ca desii au putere,nu uzeaze gratuit de ea.Ma gandesc ca daca musulmanii ar avea atata putere,ar fii vai de noi.dar asta se dovedeste faptului ca sunt crestini,in marea lor majoritate.

7th_Brigade_TzHL 18.07.2008 23:05:37

Parerea mea despre USA: buna, insa..

"Puterea corupe, puterea absoluta corupe absolut" (Lord Acton)

Solomon 30
8. Prefacatoria si cuvantul mincinos indeparteaza-le de la mine; saracie si bogatie nu-mi da, ci da-mi painea care-mi este de trebuinta,
9. [color=green]Ca nu cumva, saturandu-ma, sa ma lepad de Tine si sa zic: "Cine este Domnul?"[/color] [color=blue]Ca nu cumva, saracind, sa ma apuc de furat si sa defaim numele Dumnezeului meu.[/color]

Moralitatea acolo ii in declin din pacate... ca urmare a faptului ca ei se ingrasha si uita de Domnul

Un lucru bun care il are USA totusi, este faptul ca ii generoasa donand bani si ajutand diverse tari cum ar fi Egipt, Israel etc.

Ora este GMT +3. Ora este acum 07:09:03.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.