Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5028)
-   -   In comuniune cu Roma si Constantinopolul (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3979)

sofiaiuga 23.06.2008 17:19:11

Citat:

În prealabil postat de PadreCory
Cum poate sa doreasca comuniunea cu Bisericile catolice orientale fara a avea implicit comuniune cu Roma.Nici o Biserica catolica orientala nu vrea sa abandoneze comuniunea cu Succesorul lui Petru.

PAI CE AU FOAT GRECO-CATOLICII INAINTE DE A FI racolati DE PAPALITATE??!! aU FOST PAREMI-SE ORTODOCSI SIpoate ca nu ar strica sa ia aminte si greco-catolicii si numai ei despre ceea ce spune SF. IOAN in APOCALIPSA;[color=red]VEZI DE UNDE AI CAZUT SI TE INDREAPTA CA NU AM GASIT DESAVIRSITE FAPTELE TALE INAINTEA MEA.[/color]Am citat din memorie

dorstor 24.06.2008 00:19:22

Ce Tampenie! papa de la ....Succesorii sfantului Petru sunt toti arhierei din lume in mod egal!mai cauta padre la Sf Ciprian si mai invata cat de cat teologie adevarata nu luciferologie!

PadreCory 24.06.2008 21:15:58

Pozitia Constantinopolului este desigur ambigua in povestea cu "unitatea duala".

emanuel2007 24.06.2008 21:26:27

mai omule , pai patr constantinopolului vrea sa va faca un bine si se jerfeste pe sine pentru voi , iar voi drept rasplata aruncati cu praf in ochii lui ... dupa ce ca face " pe dracu in patru " pentru voi si isi risca si pozitia de patriarh si mantuirea pentru curu vostru , voi spuneti despre el ca este ambiguu , ca sa va scoateti pe voi ca fiind curati , voi care sunteti niste eretici vai de capu vostru ... si vine ortodoxul cu credinta curata si se smereste in fata voastra si se umple de tarana , iar voi aruncati cu murdarie in fata lui ca sa iesiti voi care sunteti niste eretici ca fiind curati ... ce sa mai zici de asa nesimtire ?
Doamne miluieste ...
nu este nimica ambiguu , dar mintea voastra este ambigua ...

PadreCory 24.06.2008 21:43:37

Daca greco-catolicii voiau comuniunea cu ortodoxia nu preferau sa devina martiri in perioada comunista.Greco-catolicii vor fi in comuniune cu ortodocsii numai cand Bisericile ortodoxe vor reface comuniunea cu Roma!

cozia 24.06.2008 22:12:30

care martiri?...noi recunoastem numai martirii declarati de BO printr-o cercetare amanuntita nu cei care au fost manipulati de fortele de ocupatie spirituala din Occident

PadreCory 24.06.2008 22:21:24

As vrea sa vad cine neaga martirajul Episcopilor greco-catolici si a atator preoti ,calugari,calugarite si laici care in perioada 1948-1989 nu si-au abandonat credinta.

cozia 24.06.2008 22:35:18

BOR-ul, prin faptul ca nu-i aminteste la Slujbe, ...

emanuel2007 24.06.2008 22:55:36

am spus eu bine : pe catolici nu ii va smeri decat al treilea razboi mondial ... asa de mandri sunt ... mandrie luciferica nu omeneasca , frate ... auzi , mai au si martiri de acuma ... au ei martiri cand or fi teroristii musulmani mucenici ... adica niciodata ...

PadreCory 24.06.2008 23:02:06

Nu pot decat sa ma rog ca Dumnezeu sa va lumineze mintea si sufletul si sa nu va mai "hraniti" doar cu o ura anticatolica viscerala.

Ora este GMT +3. Ora este acum 21:32:31.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.