Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca
ha ha ha!! m-ai facut sa rad!!! sincer.. vorbele astea le-am auzit si eu. explicatii cretine venite de la cei care cauta stupide explicatii la ceva ce nu are scuza....cat despre bani nu imi pare rau.. sunt un om generos de felul meu... preferam insa sa ii dau unui sarac decat sa se imbuibe.......
|
Nu prea se vede o atitudine crestina in ceea ce spui ,"explicatie cretina".
Daca esti asa de generoasa poti sa dai si la saraci si la manastire ,daca vrei pomenire.
Eu am fost la sf.man.Sihastria vara trecuta.
Am mancat si am stat acolo doua zile fara sa dau un ban.Si in aceeasi perioada s-au perindat pe acolo cel putin vreo doua sute de persoane.
De unde crezi ca iau acei calugari bani sa ne hraneasca?
Mai sunt manastiri care nu au tarife fixe ,nu te obliga nimeni sa pomenesti daca ti se pare scump.
Deci eu dau 10 ron pt.un acatist si mai primesc si raspuns de la staret cu multumiri.Asta prin posta ,pe cheltuiala manastirii.
E adevarat ca am fost la o man.in judetul meu si am intrebat ,mi-a spus 1000 lei vechi pentru un nume pe zi ,deci 4 lei noi pentru 40 de zile pt.o persoana.
Mi s-a parut mult si nu am dat.
Fiecare e liber sa dea cat vrea ,si daca stau si ma gandesc bine ,acea manastire era formata din vreo 10 calugari ,majoritatea f.batrani si aveau nevoie de bani pt.a plati oameni pt.diferite munci.
In afara de asta ,sunt praznice unde mesele sunt gratuie ,de unde bani.
Inainte de a face astfel de afirmatii mai ganditi ce scrieti.