Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   La Multi Ani! admin-Adrian (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=4402)

tabitha 21.02.2014 20:30:32

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 551747)
Ei, hai, Mirela! Nu vinde castraveti gradinarului! Nu stiai de Tudor, dar stiai ca s-a retras de circa 6 ani...
In general ma gandesc inainte de a scrie si nu obisnuiesc sa fac lucruri care nu au sens si care nu dau nici un rezultat.

Ceea ce am spus eu are logica. Am vazut ca nu a postat de 6 ani, de aceea am zis ca s-a retras.

Miha-anca 21.02.2014 20:45:30

Citat:

În prealabil postat de mirela.t (Post 551749)
Ceea ce am spus eu are logica. Am vazut ca nu a postat de 6 ani, de aceea am zis ca s-a retras.

Ceea ce nu are logica, este ca ai sarit ca arsa... Sau are o logica...
Faptul ca Tudor nu a postat de mai multi ani, nu e sub nici o forma o dovada ca el nu mai e pe forum.

tabitha 21.02.2014 20:49:42

n-am sarit ca arsa, doar te-am bagat in seama si ti-am raspuns la mesaj. dar in fine, am sa incerc sa evit "greseala" asta pe viitor.

Miha-anca 21.02.2014 20:54:06

Citat:

În prealabil postat de mirela.t (Post 551756)
n-am sarit ca arsa, doar te-am bagat in seama si ti-am raspuns la mesaj. dar in fine, am sa incerc sa evit "greseala" asta pe viitor.

DA, chiar asa sa faci, cand practic nu ai nimic de spus! Multumesc!

ovidiu b. 21.02.2014 22:22:24

Veșnica replică de doi bani. Mai schimbă placa.

Parascheva16 22.02.2014 00:43:33

In Romania ninge cu zapada chimica. Oamenii rai fac experimente pe Romania. Putini stiu de razboiul psihotronic. :51:

Yasmina 22.02.2014 23:30:04

Citat:

În prealabil postat de Parascheva16 (Post 551780)
In Romania ninge cu zapada chimica. Oamenii rai fac experimente pe Romania. Putini stiu de razboiul psihotronic. :51:

Unde?Cine ? Ce?
De unde stii acestea? Da-ne si nou sa citim ...
De ce neaparat li s-au pus pata pe Romania? Cumva povestea aia ca sunt romanii credinciosi si smeriti mai ceva decat orice natie sub soarele asta?

Eu as zice ca ultimele stiri sunt cele din Ukraina,oamenii mor...noua oare ne pasa?

Parascheva16 25.02.2014 22:28:47

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 551852)
Unde?Cine ? Ce?
De unde stii acestea? Da-ne si nou sa citim ...
De ce neaparat li s-au pus pata pe Romania? Cumva povestea aia ca sunt romanii credinciosi si smeriti mai ceva decat orice natie sub soarele asta?

Eu as zice ca ultimele stiri sunt cele din Ukraina,oamenii mor...noua oare ne pasa?

Wow. Era o gluma. Ma mir ca ai luat asa in serios. :))

Mi s-a parut ca merge cu ideea ca e ceva ciudat ca raspunde Tudor si defapt e ptr. Admin, si de unde stie Mirela etc.

Miha-anca 25.02.2014 22:40:10

Citat:

În prealabil postat de Parascheva16 (Post 552272)
Wow. Era o gluma. Ma mir ca ai luat asa in serios. :))

Mi s-a parut ca merge cu ideea ca e ceva ciudat ca raspunde Tudor si defapt e ptr. Admin, si de unde stie Mirela etc.

Sa intelegem, Parascheva, ca tu raspunzi celor care te felicita de ziua ta, punand-o pe secretara sa transmita multumiri si sa se semneze cu numele ei in contul tau?!?
Chiar ma mir ca lumea nu pricepe ceva, ce e cu adevarat ciudat.
Si in cazul cand regele, sau o personalitate politica, sau un director, sau oricine altcineva, au de trimis un mesaj in numele lor, dar nefiind de fata semneaza o alta persoana, si atunci aceasta din urma se semneaza "pentru" cutare, nu "in loc de" cutare.

Parascheva16 25.02.2014 23:30:04

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 552274)
Sa intelegem, Parascheva, ca tu raspunzi celor care te felicita de ziua ta, punand-o pe secretara sa transmita multumiri si sa se semneze cu numele ei in contul tau?!?
Chiar ma mir ca lumea nu pricepe ceva, ce e cu adevarat ciudat.
Si in cazul cand regele, sau o personalitate politica, sau un director, sau oricine altcineva, au de trimis un mesaj in numele lor, dar nefiind de fata semneaza o alta persoana, si atunci aceasta din urma se semneaza "pentru" cutare, nu "in loc de" cutare.

Nu. Voriam doar sa mai destind atmosfera. Prea sunteti asa serioase. :)

Ora este GMT +3. Ora este acum 22:02:23.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.