![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Multi oameni isi traiesc o parte din viata ca sa-si faca greu de suportat cealalta parte a vietii.
|
Citat:
|
De fapt mie nu imi place sa beau. A trebuit sa imi pun fanta in loc de bere ca am participat la un picnic in strainatate cu personalitati si acei tineri au stat pana la 3 noaptea, ca bautura a fost gratis. Si mi-au mai si spus a doua zi ca pe mine nu m-au prea vazut la picnic...
|
Elena, daca cei tineri nu stiu sa se opreasca din baut, crezi ca va conta pentru ei ca ai baut un pahar? Pentru ei existi doar daca bei pana nu mai poti. Asa ca in astfel de situatii e bine sa fii altfel, sa nu bei, pentru ca si ei sunt altfel. Asta nu inseamna ca sunt impotriva sa bei putin vin. Dar e bine sa bem cu masura, nu peste masura, pentru ca altfel ne vom rani si nu vindeca, prin darurile creatiei.
|
Citand pe Mirela "o doamna este doamna in orice imprejurare " .Unei femei ii sta bine cu capul pe umeri si cu mintea limpede ,dealtfel si barbatului .Numai ca anturajul si asa zisii "prieteni" contribuie din plin si treptat , treptat devii o victima sigura a alcoolului . Alcoolul face din cel mai bun om o fiara atunci cand e consumat in exces .Consider ca poti merge oriunde la orice petrecere si atata timp cat mintea ti-e limpede nu conteaza ce spun "ceilalti ",pentu ca tu nu esti ca ei ,iar ei nu sunt ca tine !
|
Imparatia Cerurilor trebuie castigata "cu sila, cu lupta sau cu razboi", in functie de diferitele traduceri accesibile romanilor, dar in nici un caz nu scrie in Scriptura ca in Rai se intra baut. Spun asta, pentru ca fiecare zi trebuie traita ca fiind ultima. Si sa faci din ziua de azi o mare betie, cred ca e un lux prea mare fata de o vesnicie.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 22:20:31. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.