![]() |
azi a ajuns miru lui Sf NECTARIE la spital la ei
da ,DUMNEZEU a fost bun cu mine si cu ajutorul unei femei extraodinare am reusit sa iau mir de la SF.NECTARIE,si acatistu,icoana si cartea SF NECATARIE TAMADUITORUL sa le-o duc la spital azi,de azi noapte se simte mai rau,nu se mai da jos din pat,face crize de sufocare f grele,abia mai urineaza,multumesc tuturor pentru rugaciunile si sfaturile voastre,o sa va tin la curent cu ce se intampla cu ei caci eu tin legaturapermanent prin telefon cu sotia lui CATALINA,multumesc din toata inima
|
Minunata initiativa!Ma alatur si eu voua in aceasta seara la ora 22.
Cu noi este Dumnezeu! |
multumesc si eu si Catalina
multumesc tuturor pentru invataturi si rugaciunea voastra,si eu si ea ne vom ruga pentru toti sa aveti sanatate si binele ce il faceti sa se intoarca insutit la voi
multumesc din tot sufletul o sa va tin zilnic la curent cu starea lui o zi buna tuturor langa voi am invatat ca inca sant oameni multi credinciosi si de ajutor la nevoie sarumana |
noi vesti despre Constantin
Azi l-au externat din pacate spre a sfarsi pe perna lui,eu voi lipsi pana duminica de pe forum dar voi fii langa ei si voi cu rugaciunile mele
Doamne ajuta !Doamne milueste-ne! |
Citat:
Dumnezeu sa usureze suferinta amandurora! AMIN |
Da poate avea grija bine catalina
DA,Catalina poate avea grija de el,are 40 de ani,e o femeiie puternica ce a luptat enorm pentru sanatatea lui,medici au spus ca nu mai apuca luni,deci fiind ultima lui dorinta sa moara pe perna lui ,lundu-l acasa i-o implineste.poate mai reusesc sa intru si zilele astea 5 min aici spre a va dea vesti sau trimite prin cineva,
Doamne ajuta!Doamne milueste-ne pe noi si pe robii tai Constantin si Catalina! |
Dumnezeu sa le ajute, asa cum stie El mai bine!
|
Citat:
(spun cu ravna fiindca spre rusinea mea de cate ori ma apuc seara a citi acatistul ma apuca o moleseala si efectiv nu pot tine ochii deschisi.. cu mare greutate reusesc a duce la bun sfarsit.. ispitele, ispitele!!) |
:2::2: Imi pare tare rau pentru suferintele lor. Dar Dumnezeu stie mai bine, sa fim convinsi ca tot ce se intampla, se intampla doar cu voia Lui. Ma rog sa le aline Dumnezeu durerile, sa-i dea lui Constantin timp pentru pocainta, iertare si mantuire. Sa-l ajute Maica Domnului si sfantul Nectarie cu rugaciunile lor. :6:
|
Citat:
Sigur daca mai vrea cineva sa zicem cu totii. Rugaciunea zisa de mai multe persoane e foarte importanta. In particular cred ca multi zic insa nu ar strica sa zicem cu totii. Cum credeti poate gresesc. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:06:57. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.