Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Umanitare (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5050)
-   -   Doi oameni au nevoie de rugaciunea voastra (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=4804)

mara2008 29.10.2008 18:35:33

azi a ajuns miru lui Sf NECTARIE la spital la ei

da ,DUMNEZEU a fost bun cu mine si cu ajutorul unei femei extraodinare am reusit sa iau mir de la SF.NECTARIE,si acatistu,icoana si cartea SF NECATARIE TAMADUITORUL sa le-o duc la spital azi,de azi noapte se simte mai rau,nu se mai da jos din pat,face crize de sufocare f grele,abia mai urineaza,multumesc tuturor pentru rugaciunile si sfaturile voastre,o sa va tin la curent cu ce se intampla cu ei caci eu tin legaturapermanent prin telefon cu sotia lui CATALINA,multumesc din toata inima

laraG 29.10.2008 19:13:26

Minunata initiativa!Ma alatur si eu voua in aceasta seara la ora 22.
Cu noi este Dumnezeu!

mara2008 30.10.2008 05:38:29

multumesc si eu si Catalina

multumesc tuturor pentru invataturi si rugaciunea voastra,si eu si ea ne vom ruga pentru toti sa aveti sanatate si binele ce il faceti sa se intoarca insutit la voi
multumesc din tot sufletul
o sa va tin zilnic la curent cu starea lui
o zi buna tuturor
langa voi am invatat ca inca sant oameni multi credinciosi si de ajutor la nevoie
sarumana

mara2008 30.10.2008 18:52:03

noi vesti despre Constantin

Azi l-au externat din pacate spre a sfarsi pe perna lui,eu voi lipsi pana duminica de pe forum dar voi fii langa ei si voi cu rugaciunile mele
Doamne ajuta !Doamne milueste-ne!

MarinaAlca 31.10.2008 03:35:45

Citat:

În prealabil postat de mara2008 (Post 98457)
Azi l-au externat din pacate spre a sfarsi pe perna lui,eu voi lipsi pana duminica de pe forum dar voi fii langa ei si voi cu rugaciunile mele
Doamne ajuta !Doamne milueste-ne!

Multumim Mara ptr vesti.. intr-adevar e trist ce se intampla.. vroiam sa te intreb daca asta a fost dorinta familiei de a fi externat sau doctorii au decis asa... am stat si eu la reanimare si am vazut persoane care au fost tinute acolo pana in ultima clipa, desi se stia ca nu mai au sanse de insanatosire.. dar erau mult mai bine ingrijiti decat ar fi putut fi acasa.. li se facea toaleta aproape zilnic, erau monitorizati..injectii in caz de nevoie, perfuzii etc oricum, se vedea ca exista bunavointa din partea cadrelor medicale... ca au facut totul ptr a usura suferinta pacientului.. dar asa?? acasa?? poate Catalina, o femeie fragila sa aiba singura grija de el???
Dumnezeu sa usureze suferinta amandurora! AMIN

mara2008 31.10.2008 03:42:09

Da poate avea grija bine catalina

DA,Catalina poate avea grija de el,are 40 de ani,e o femeiie puternica ce a luptat enorm pentru sanatatea lui,medici au spus ca nu mai apuca luni,deci fiind ultima lui dorinta sa moara pe perna lui ,lundu-l acasa i-o implineste.poate mai reusesc sa intru si zilele astea 5 min aici spre a va dea vesti sau trimite prin cineva,
Doamne ajuta!Doamne milueste-ne pe noi si pe robii tai Constantin si Catalina!

mirelat 31.10.2008 03:51:22

Dumnezeu sa le ajute, asa cum stie El mai bine!

MarinaAlca 31.10.2008 04:15:55

Citat:

În prealabil postat de mara2008 (Post 98502)
DA,Catalina poate avea grija de el,are 40 de ani,e o femeiie puternica ce a luptat enorm pentru sanatatea lui,medici au spus ca nu mai apuca luni,deci fiind ultima lui dorinta sa moara pe perna lui ,lundu-l acasa i-o implineste.poate mai reusesc sa intru si zilele astea 5 min aici spre a va dea vesti sau trimite prin cineva,
Doamne ajuta!Doamne milueste-ne pe noi si pe robii tai Constantin si Catalina!

Deci, daca timpul estimat este atat de scurt, atunci trebuie sa continuam cu ravna a citi acatistul Sf Nectarie ptr robii lui Dumnezeu Constantin si Catalina
(spun cu ravna fiindca spre rusinea mea de cate ori ma apuc seara a citi acatistul ma apuca o moleseala si efectiv nu pot tine ochii deschisi.. cu mare greutate reusesc a duce la bun sfarsit.. ispitele, ispitele!!)

ionela7 31.10.2008 12:52:11

:2::2: Imi pare tare rau pentru suferintele lor. Dar Dumnezeu stie mai bine, sa fim convinsi ca tot ce se intampla, se intampla doar cu voia Lui. Ma rog sa le aline Dumnezeu durerile, sa-i dea lui Constantin timp pentru pocainta, iertare si mantuire. Sa-l ajute Maica Domnului si sfantul Nectarie cu rugaciunile lor. :6:

podolski_2 31.10.2008 20:58:58

Citat:

În prealabil postat de MarinaAlca (Post 98505)
Deci, daca timpul estimat este atat de scurt, atunci trebuie sa continuam cu ravna a citi acatistul Sf Nectarie ptr robii lui Dumnezeu Constantin si Catalina
(spun cu ravna fiindca spre rusinea mea de cate ori ma apuc seara a citi acatistul ma apuca o moleseala si efectiv nu pot tine ochii deschisi.. cu mare greutate reusesc a duce la bun sfarsit.. ispitele, ispitele!!)

Nu prea suntem organizati.

Sigur daca mai vrea cineva sa zicem cu totii. Rugaciunea zisa de mai multe persoane e foarte importanta.

In particular cred ca multi zic insa nu ar strica sa zicem cu totii. Cum credeti poate gresesc.

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:06:57.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.