Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   ce nume v-ar fi placut sa aveti? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=4942)

ory 18.11.2008 21:52:53

Este si ciocolata de post,in genere cea neagra...este preferata mea,in acest sens nu diferentiez postul,nu suport ciocolata cu lapte.Asa ca merge!

Tia 19.11.2008 08:34:34

Si merge chiar bine. Poate cu o aroma de portocale sau menta, Yummy.:43:

tigerAvalo9 19.11.2008 10:03:31

Citat:

În prealabil postat de Tia (Post 101246)
Si merge chiar bine. Poate cu o aroma de portocale sau menta, Yummy.:43:

Menta?43

Ciocolata calda cu aroma de portocale???

Noesisaa 11.12.2008 14:31:07

Acum vreo doua saptamani raftul cu ciocolata de post amaruie ( si cu aroma de portocale ) de la Kaufland era gol-golut. S-au vandut toate. Din fericire dupa o vreme au adus din nou ciocolata. :D

Pe mine ma cheama Cristina. Un nume foarte frumos care imi place, si nu l-as schimba. Singurul lucru care nu mi-a placut, si nici nu prea imi place nici acum, dar m-am invatat, este ca mai tot timpul orinde eram mai erau macar 2 alte fete de varsta mea pe care le chema tot Cristina. Se pare ca numele era foarte popular numele asta la fetitele nascute cand m-am nascut eu. :D

A, si altceva ce nu imi placea cand eram copil: nu aveam ziua numelui, asa cum sora-mea, Maria, avea sau cum alti copii aveau. Degeaba imi spunea mie mama ca ziua numelui meu este de Craciun cand Hristos s-a nascut. :D Mai tarziu pe la 10 ani am citit intr-o volum de Vietile Sfintilor pe care l-am gasit la bunici despre Sf Mucenita Cristina si mi s-a umplut sufletul de bucurie. Si mai tarziu am aflat si de Duminica Tuturor Sfintilor.

Am o prietena, din Republica Moldova, pe care o cheama Florentina. Asta doar in buletin. La botez preotul, un preot asa, mai dintr-o bucata pentru care se pare ca sarbatoarea Floriilor nu era asa de importanta, le-a spus nasilor si parintilor ca Florentina nu e nume crestinesc, si a botezat-o pe fetita Vasilica. :D Asa ca e Florentina in fata lumii si Vasilica in fata lui Dumnezeu.

Noesisaa 11.12.2008 14:38:08

Ah, si am uitat.

Mi s-a spus ca atunci cand m-am nascut si afland ca sunt fetita au vrut sa imi puna numele Maria, dupa bunica materna. Dar bunica a spus ca nu, ca asta e nume batranesc, sa gaseasca si ei, cei tineri, un nume mai tineresc. :D Pana ce a venit sora-mea si-a schimbat parerea.

Daca eram baiat mi-au spus ca mi-ar fi pus numele Simeon.

maniucu 11.12.2008 16:06:31

mi-ar fi placut f mult Ecaterina, daca o sa am o fetita numele asta o sa i-l pun. :1:

tigerAvalo9 11.12.2008 21:27:27

Citat:

În prealabil postat de maniucu (Post 104009)
mi-ar fi placut f mult Ecaterina, daca o sa am o fetita numele asta o sa i-l pun. :1:

si pe baiat il va chema?...

maniucu 11.12.2008 22:07:16

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 104047)
si pe baiat il va chema?...

[SIZE=3]Stefan sau Serafim :1:[/SIZE]

veilur 11.12.2008 23:37:08

Port numele primului mucenic si suna bine, mie-mi place si nu mi-a parut rau niciodata ca il am.

ioanhodean 12.12.2008 00:09:29

eu sunt IOAN si imi place acest nume foarte mult..
altfel nu stiu cum mi ar fi picat alt nume dar ioan suna bine pe mine..
cand eram mic vroiam alt nume..dar acu nuu:D

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:58:02.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.