Noesisaa |
11.12.2008 14:31:07 |
Acum vreo doua saptamani raftul cu ciocolata de post amaruie ( si cu aroma de portocale ) de la Kaufland era gol-golut. S-au vandut toate. Din fericire dupa o vreme au adus din nou ciocolata. :D
Pe mine ma cheama Cristina. Un nume foarte frumos care imi place, si nu l-as schimba. Singurul lucru care nu mi-a placut, si nici nu prea imi place nici acum, dar m-am invatat, este ca mai tot timpul orinde eram mai erau macar 2 alte fete de varsta mea pe care le chema tot Cristina. Se pare ca numele era foarte popular numele asta la fetitele nascute cand m-am nascut eu. :D
A, si altceva ce nu imi placea cand eram copil: nu aveam ziua numelui, asa cum sora-mea, Maria, avea sau cum alti copii aveau. Degeaba imi spunea mie mama ca ziua numelui meu este de Craciun cand Hristos s-a nascut. :D Mai tarziu pe la 10 ani am citit intr-o volum de Vietile Sfintilor pe care l-am gasit la bunici despre Sf Mucenita Cristina si mi s-a umplut sufletul de bucurie. Si mai tarziu am aflat si de Duminica Tuturor Sfintilor.
Am o prietena, din Republica Moldova, pe care o cheama Florentina. Asta doar in buletin. La botez preotul, un preot asa, mai dintr-o bucata pentru care se pare ca sarbatoarea Floriilor nu era asa de importanta, le-a spus nasilor si parintilor ca Florentina nu e nume crestinesc, si a botezat-o pe fetita Vasilica. :D Asa ca e Florentina in fata lumii si Vasilica in fata lui Dumnezeu.
|