Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Ganduri bune de Sarbatori pentru forumisti (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5173)

cristiboss56 16.04.2009 22:04:51

Sărbători fericite tuturor forumiștilor !

Multă lumină să aveți în suflete voastre ! Să vă dea Bunul Dumnezeu toate cele cu folos , sănătate , bucurii și multă liniște în viața voastră. Iertare celor pe care i-am mâhnit prin cuvintele mele . Cu mult drag. Cristian

silverstar 16.04.2009 22:10:38

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 129017)
Multă lumină să aveți în suflete voastre ! Să vă dea Bunul Dumnezeu toate cele cu folos , sănătate , bucurii și multă liniște în viața voastră. Iertare celor pe care i-am mâhnit prin cuvintele mele . Cu mult drag. Cristian

[COLOR=green]Mai devreme, pe Antena 3, era o întrebare: Ce i-ați cere lui Dumnezeu dacă v-ați întâlni cu El? Frumos, nu-i așa? Eu i-aș cere liniște sufletească. Mulți nici nu știți cât e de valoroasă...[/COLOR] :53:

ory 16.04.2009 22:44:39

Stiu Silvia cat este de valoroasa linistea sufleteasca,iar eu nu as cere altceva decat liniste sufleteasca si sanatate(deseori este una si aceiasi).
Asa sa ne ajute Dumnezeu!!!

podolski_2 17.04.2009 00:22:48

Mai este putin pana la Inviere si va cobora Lumina la noi, la ortodocsi.
Sa ne pregatim de ea, sa o primim pe ea si sa ne bucuram de ea.

Nu este dumnezeu mai mare ca Dumnezeu nostru!
Am intrat in Vinerea Mare si curand ne vom desfata inimile in Lumina Sfanta, Hristoase Doamne, Bucuria si Viata noastra.
Intru Tine suntem VII.

Bucura-ti-va drepcredinciosilor crestini! Bucura-tiva cu Sfintii si cu Cerurile toate!
A Ta este slava Hristoase Dumnezeule, Adevaratul Dumnezeu, Cel ce ai patimit si inviat din morti, pt noi, pt noi , pt noi!!!!!!!!!!

cristiboss56 17.04.2009 00:26:30

Citat:

În prealabil postat de podolski_2 (Post 129054)
Mai este putin pana la Inviere si va cobora Lumina la noi, la ortodocsi.
Sa ne pregatim de ea, sa o primim pe ea si sa ne bucuram de ea.

Nu este dumnezeu mai mare ca Dumnezeu nostru!
Am intrat in Vinerea Mare si curand ne vom desfata inimile in Lumina Sfanta, Hristoase Doamne, Bucuria si Viata noastra.
Intru Tine suntem VII.

Bucura-ti-va drepcredinciosilor crestini! Bucura-tiva cu Sfintii si cu Cerurile toate!
A Ta este slava Hristoase Dumnezeule, Adevaratul Dumnezeu, Cel ce ai patimit si inviat din morti, pt noi, pt noi , pt noi!!!!!!!!!!

Și tot noi . . . . , Il răstignim zi de zi , prin gândurile și faptele noastre ! ! ! ! ! ! !

smaranta 17.04.2009 08:35:57

[COLOR=#2982b6]http://www.crestinortodox.ro/trimite...itari-de-paste[/COLOR]

ioan_si.atat 17.04.2009 09:47:29

Paste fericit!

Intrucat nu voi mai intra pe acest forum aproape o saptamana, profit de aceasta ocazie pentru a ura tuturor forumistilor "Paste fericit si La Multi Ani !"

Desi nu sunt membru al forumului decat de cateva luni, vreau sa va multumesc tuturor pentru toate postarile voastre, deoarece este cate ceva de invatat din fiecare postare si de la fiecare din voi.

Va doresc, pe aceasta cale, ca lumina Invierii Domnului sa va calauzeasca sufletul pe drumul spre mantuire, sa va bucurati din plin de minunatele sarbatori pascale alaturi de cei dragi.
Dumnezeu sa va binecuvanteze !

Ioan.

ory 18.04.2009 10:34:13

Va doresc SARBATORI CU BUCURIE!,Sfanta Inviere sa va invaluiasca simtirile in lumina,in nadejdea tamaduirii neputintelor,sa va permiteti a zambi in orice moment pentru ca Acest Sacrificiu Suprem nu a fost facut nicidecum in zadar,a fost facut pentru ca noi sa fim izbaviti,sa fim fericiti...
Sa nu deznadajduim nici o clipa,fiindca toate au un rost si toate ne sunt date cu o intelepciune de netagaduit,confirmand in fiecare moment prin fragilitatea noastra aceasta obscura pronie.
Invatati de undeva Condacul Invierii cantat pe glasul al 5-lea,este extrem de frumos si de sugestiv.

silverstar 18.04.2009 22:11:57

[SIZE=3][COLOR=green]Sărbători fericite și, pentru miezul nopții, [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=green]Christos a înviat![/COLOR][/SIZE]

silverstar 18.04.2009 22:16:29

Urare de Paști

[COLOR=green]Acum am primit-o și doresc s-o împart cu Dvs.[/COLOR]

Iepuri veseli si zglobii,
Oua rosii, bucurii,
Miei cu zurgalai la gat
Sa va tina de urat!

Pastele cu sanatate,
Zile sfinte, luminate,
Iar pe masa romaneasca
Pasca dulce sa domneasca!

Si cum postu-i pe-ncheiate
Aveti grija la bucate
De nu le udati cu vin
S-ar putea sa fie-un chin!

Soarele sa va-nsoteasca,
Bucurie-n casa voastra,
Sa petreceti fericiti
Alaturi de cei iubiti!

Un inger bland din cer coboara,
Se roaga-n taina,apoi zboara
De-acolo sus el ne trimite:
Un zambet bland, o raza calda
Si trei cuvinte:
[COLOR=red]Hristos a inviat![/COLOR]

[COLOR=black]Familia Anghel: Liliana si Dan-Gabriel[/COLOR]

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:27:06.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.