theodor |
24.09.2006 22:04:48 |
Citat:
În prealabil postat de pagan
Am citit pe acest topic aberatii de ma doare capul . De la faptul ca organele genitale au doar utilizarea sexuala de reproducere ( nu suntem animale domnilor ) pana la faptul ca daca copilul este bolnav sa il nastem . Nu stiu cati din cei care zic asta stiu ceea ce zic ... din punctul meu de vedere e mult mai important pentru un parinte sa faca ceea ce trebuie in cazul asta ( adica avort ) decat sa nasca un copil care sa se chinuie toata viata . Nici eu nu sunt de acord cu avortul dar in unele cazuri consider ca e binevenit . De exemplu nu stiu cati stiti de pe forumul asta de sarcini extrauterine . Bunica mea era sa moara din cauza asta pentru ca nu vroia sa faca avort ca il considera un pacat . Nu stiu daca Dumnezeu asta si-ar dori ... ca un copil sa traiasca tot restul zilelor in suferinta datorita unei oarecare boli genetice . Sunt deschis la orice comentarii pe tema asta . Salutare si fie ca Dumnezeul vostru sa fie cu voi si sa va lumineze calea ...
|
Bineinteles, nu suntem animale, suntem oameni si trebuie sa ne satisfacem nevoile asa-zise "fiziologice" - afla ca sunt oameni care se pot lipsi de asa ceva si ar trebui luati ca exemplu, nu ca exceptie. Stiu ca exista boli genetice, dar trebuie sa-ti iubesti copilul neconditionat, cu sau fara boli, si in plus nimeni nu are dreptul sa hotarasca viata sau moartea unui om.
Avort = crima. Se pune intrebarea daca vrei sau nu sa omori un om. Femeia ce a murit din cauza unei sarcini este considerata martira, pentru ca a preferat sa moara decat sa omoare.
Doar pentru ca e vorba de un om ce nu se poate apara nu inseamna ca avem dreptul asupra vietii lui.
In trecut sclavii care erau bolnavi sau pe moarte erau lasati sa moara, sau chiar erau executati, iar cand e vorba de propriul copil.... unde e umanismul acela la care faceai referire cand ziceai ca: "nu suntem animale domnilor". Sigur, suntem oamnei cand avem nevoi, cand avem obligatii... pas.
|