![]() |
toti avem virtutii
Vad ca au raspuns mai multi barbati.dumnezeu ne-a inzestrat pe toti cu virtutii dar trebuie sa le stim valorifica .nu trebuie sa ne subestimam ca si acesta este un pacat.fiecare rugaciune spusa din tot sufletul chiar daca suntem obositi face mai mult decat vorbe multe spuse in vant.cum s-a spus fara serviciu nu putem sata ,afara nu putem locui,dar trebuie sa avem din fiecare cate ceva,ca sa putem valorifica acel talant care l-am primit in dar .bunul dumnezeu sa ne ajute sa ne putem duce credinta la bun sfarsit ,si daca vedem pe cineva suferind s-au in lipsuri sa-i ajutam si sa nu uitam ca si aceste fapte ne duc spre mantuirea sufletelor .amin
|
Citat:
Cred ca e o exagerare totusi...Sunt atatea lucruri difuzate la tv care sunt mult mult mult mai nocive decat fotbalul... |
Citat:
|
La patimi as putea sa insir si eu destule, chiar prea multe; dar la virtuti a trebuit sa dau cautare si am dat peste acest frumos cuvant al Pr. Calistrat de la manastirea Vladiceni:
" virtutile teologice sunt: Credinta, Nadejdea si Dragostea. Iar virtutile cu care ne nastem duhovniceste in Hristos prin stari de inalta traire interioara sunt: barbatia, dreptatea, cumpatarea, intelepciunea". http://www.bzi.ro/Despre-adevarata-b...-I_A86713.html |
...
Citat:
|
Citat:
Daca jocurile si sporturile ar fi considerate dracesti, nu ar mai da sf. Pavel exemple din sporturile din vremea lui pentru lupta ascetica (luptatorii care alergau, se ungeau cu ulei etc). |
Citat:
|
..
Dar jocurile olimpice un erau cu omarat oameni, dar erau tot in cinstea dracilor. si asa au luat nastere toate sporturile din ziua de azi.
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 21:17:50. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.