![]() |
Citat:
|
Deschideti Biblia la prima pagina si vedeti la versetul 29 ce este bun si placut lui Dumnezeu sa mancam:
<< Apoi a zis Dumnezeu: "Iată, vă dau toată iarba ce face sămânță de pe toată fața pământului și tot pomul ce are rod cu sămânță în el. Acestea vor fi hrana voastră. >> Albinutele saracutele aduna samanta ierbii de pe fata pamantului, de la Dumnezeu fiind invatate sa faca asta, pentru folosul nostru, si rezulta probabil cel mai sanatos aliment din cate exista pe lumea asta, singurul care nu se strica indiferent de conditiile de pastrare, indicat in zeci si sute de afectiuni si boli... Si voi ziceti ca nu e de post?! Apoi domnilor, sa nu mancati miere in post daca asa credeti. Dar sa nu mai spuneti si altora, ci tineti pentru voi. |
Citat:
[COLOR=green]Mierea de albine mi-a redat sanatatea si pofta de viata atunci cand am fost la mare greu. De atunci, de prin anii '80, anual consum cam 15 kg de miere. Si-i multumesc lui Dumnezeu pentru aceste minunate creaturi ale sale.[/COLOR] :57: |
Citat:
Am specificat de la inceput ca "abuzul"de miere este daunator,iar eu am facut abuz o perioada,fapt pentru care am constatat ca ceva nu este in regula. Este posibil Anca,ca si alti factori sa fi determinat starile de anxietate(le-am numit astfel dupa cercetari medicale teoretice,nu cu,consultul medicului),insa cu siguranta a contribuit si consumul excesiv de miere,mai ales pe stomacul gol.Poate ca si cafeaua reprezinta un real factor nociv.Eu,oricum nu consumam cine stie ce cafea,mai mult ma strambam,o beam foarte slaba,duuulce si cu mult lapte. Sa nu uitam ca mierea reprezinta in sine un energizant. Nu stiu ce a fost,dar stiu ca de cand nu mai folosesc miere ma simt mult mai bine.Cat despre mierea care devine toxica in combinatie cu lichidul fierbinte,aceasta este o certitudine,am ascultat si la o emisiune medicala... |
Citat:
Este o legatura între alimentatie si starea psihica dar nu în sensul în care spun medicii (care cred ca psihicul e ceva chimic) ci în sensul ca senzatiile fizice provocate de diverse alimente îti influenteaza starea psihica. |
vsovi, regnurile nu sunt impartite dupa ochi, sunt impartite dupa unitatea de baza a vietii, celula. Iar intre celula animala si cea vegetala exista diferente fundamentale.
|
Citat:
|
"ci în sensul ca senzatiile fizice provocate de diverse alimente îti influenteaza starea psihica."
- ma scuzi, dar asta poate sa o spuna si un copil, cu atat mai mult un doctor, si practic ai spus : "psihicul e ceva chimic" - diferite reactii chimice produc diferite stari (hormonii, etc), si in functie de acestea, starea noastra e influentata (bucurie, calm, anxietate, frica, etc) deci te-ai contrazis. Alimentele influenteaza "starea de spirit", dar mai puternica e starea de spirit asupra materiei, astfel ca gandurile, cu energiile lor subtile, remodeleaza materia, si ii da valoarea/importanta care o dorim. Mierea... e buna, ca orice lucru, folosit in doze optime; poate fi medicament sau otrava. Dar nu e un furt cand o luam de la albine ? |
Citat:
din pacate nu cred ca un medic îti va veni cu lucruri simple si adevarate. Nu m-am contrazis, am spus ca medicii zic ca psihicul e chimic, nu ca eu cred asta. Eu cred ca nu e chimic. Nu pot influenta cu psihicul ceva, te pot feri de pacate alegând cu ajutorul ratiunii si al liberului arbitru, dar ideea ca psihicul are nu stiu ce puteri miraculoase e o gogorita. Animalele nu au suflet deci nu e un furt dar trebuie sa ne purtam fata de ele si fata de toata materia neînsufletita cu grija, fiindca tot ceea ce facem trebuie sa fie dupa voia lui Dumnezeu si în slujirea lui Dumnezeu nimic nu are importanta mica. |
Acum, daca prin psihic te referi la subconstient, creierul arhaic, se poate spune ca poate face "minuni".
"Suntem ceea ce gandim" se refera la faptul ca ideile dominante, repetate, ajung in subconstient si ne programeaza pentru succes/esec. Cancerul se activeaza prin activarea unor gene (prin stres, (auto)sugestii negative, etc). La fel de bine, aceste gene se pot dezactiva. Sunt destul cazuri de vinderi "miraculoase" de cancer. E pur si simplu reprogramarea corpului, a subconstientului, care inca e putin studiat, cel putin oficial. Probabil, in mod normal, va veti intreba de ce cercetatorii daca au descoperit lucruri interesante despre om, si capacitatile sale de vindecare, programare a destinului, de ce nu le fac publice. Buna intrebare. E simplu raspunsul : cu cat anumite grupuri de persoane detin suprematia tehnica si a informatiei, cu atat controleaza mai usor populatia. Cum ar fi sa se scoata nu stiu ce carte cu leacuri la indemana oricui, sa zicem doar pentru bolile obisnuite, simple? Cine ar avea de suferit, si cine de castigat? Pai, industria farmaceutica, in primul rand. De ce sa nu dam bani grei pentru medicamente, pentru energie toata viata, chiar daca sunt alternative? ... |
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:20:46. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.