Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Reguli generale de utilizare a forumului (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=502)
-   -   Declararea apartenentei religioase (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6133)

cristiboss56 30.04.2009 21:41:19

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 132535)
Ideea este a înțelege ce am scris ! Este atât de greu ? Ce vrei să înțelegi ?

Eu m-am referit strict la atei, nu la alte religii și în nici un caz la catolici. Ce este atât de greu să respecti cele două sau trei topice create special pentru astfel de discuții ? E greu, atât de greu de înțeles ? ? ?

cristiboss56 30.04.2009 21:48:20

Citat:

În prealabil postat de Maria-Raluca (Post 132532)
Mi se pare normal ca fiecare sa isi dezvaluie apartenenta religioasa...Totusi suntem pe un forum ortodox si cei ortodocsi au dreptul sa stie care sunt ortodocsi si care catolici sau de alte religii....(ortodoxa)

Da Raluca, așa este ! Oare după o zi de muncă , nu ne mai putem permite să intrăm pe un forum Ortodox și să dicutăm despre Învățăturile Sfinților Părinți, despre Sfânta Scriptură, despre bucuriile și tristețile noastre, ci trebuie să stăm în discuții sterile si in polemici cu ateii si cei fără Dumnezeu ? Așa este Raluca, și-ți dau dreptate pe deplin !

Trandafir_Alb 30.04.2009 22:16:03

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 132536)
Bășcălie ? ? ?

Nu, deloc bascalie, nu am intrat pe forum sa rad de altii....nu inteleg te de ce te ataci asa repede, daca ideea e sa taci pe forum, asa am sa fac daca deranjez cu replicile mele!

Tot respectul!

cristiboss56 30.04.2009 23:23:56

Citat:

În prealabil postat de Trandafir_Alb (Post 132549)
Nu, deloc bascalie, nu am intrat pe forum sa rad de altii....nu inteleg te de ce te ataci asa repede, daca ideea e sa taci pe forum, asa am sa fac daca deranjez cu replicile mele!

Tot respectul!

Și eu cu tot respectul , nu am înțeles replica ta , adresată lui Raluca ? ( adică : îmi vine să plâng )

Trandafir_Alb 30.04.2009 23:34:54

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 132566)
Și eu cu tot respectul , nu am înțeles replica ta , adresată lui Raluca ? ( adică : îmi vine să plâng )

Adica m-a intristat replica ei...eu consider ca toti suntem egali indiferent ca avem religia x sau rangul y in societate...mi s-a parut ca "pluteste-n aer" ideea ca ortodocsii sunt mai "calificati" decat altii.
Nu am sa mai postez aici ca nu mai sa supar pe cineva nu vreau.

Trandafir_Alb 30.04.2009 23:40:20

...numai, pardon

Anca-Miha 01.05.2009 00:40:30

Citat:

În prealabil postat de Trandafir_Alb (Post 132569)
Adica m-a intristat replica ei...eu consider ca toti suntem egali indiferent ca avem religia x sau rangul y in societate...mi s-a parut ca "pluteste-n aer" ideea ca ortodocsii sunt mai "calificati" decat altii.

Dar nu te mai supara asa repede, Roza Alba, ca nu ai deranjat. Chiar mi-a placut ca te intereseaza adevarata credinta. Mai rar oameni ca tine!

patinina34 01.05.2009 01:43:02

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 132537)
Ți se par constructive discuțiile cu ateii la nesfârșit despre Lumina Sfântă, ce ei o ignoră, o iau în bășcălie și multe alte sminteli, ce nu duc la nimic bun și la nici un rezultat ?

Nu Cristi, si tu ai dreptate, insa ceea ce voiam sa spun, este faptul ca fiecare are un drept uman recunoscut d elumea intreaga de a discuta.

Daca anumite ID-uri nu convin, ei totusi pot posta, chiar nefiind ortodocsi, deoarece acest forum este deschis, dupa cite am inteles eu pina acuma.
Cei din secte, sau ateii, pot sa posteze atita timp cit acest forum are un regulament.
Regulamentul exista, deci eu nu prea vad problema aici.

Exista topicuri unde ei nici macar nu intra deoarece sint pentru ortodocsi doar.
Daca te uiti la topicuri pentru sectari de ex, vei obesrva ca tot ortodcosii sint cei care le-au deschis, deci inseamna ca nevoia de comunicare totusi exista.

Daca este un grup restrans care vrea sa discute doar despre probleme ortodoxe, nu cred ca cineva obliga aici pe nimeni sa intre pe acel topic.

Deci, sincer nu prea inteleg problema...
Ma iertati fratilor daca am gresit, insa cam asa vad eu.:25:

Hector 01.05.2009 10:50:29

Citat:

În prealabil postat de Trandafir_Alb (Post 132569)

Nu te supara. Nu superi pe nimeni. Nu cred ca s-a suparat cineva. Cum am mai zis si cei de alte religii sunt ,,calificati" sa vorbeasca. Ortodocsii pot invata cate ceva si de la ei, chiar si de necrestini (spun din experienta proprie)

cristiboss56 01.05.2009 11:00:41

Citat:

În prealabil postat de Hector (Post 132661)
Nu te supara. Nu superi pe nimeni. Nu cred ca s-a suparat cineva. Cum am mai zis si cei de alte religii sunt ,,calificati" sa vorbeasca. Ortodocsii pot invata cate ceva si de la ei, chiar si de necrestini (spun din experienta proprie)

Chiar de ne mai mâhnim puțin, important să știm să depășim momentul.

Ora este GMT +3. Ora este acum 17:33:10.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.