![]() |
Dumnezeu sa va intareasca in lupta voastra Costel, ca usor nu este, mai ales ca este o lupta dusa la deal.
Doamne Ajuta! |
Citat:
nu stiu ce sa zic, dar cum a mai spus cineva pe forum, nu mai stiu cine :D, o femeie trebuie sa se gandeasca ce vrea, cariera sau familie...iar cine reuseste sa le imbine pe amandoua...bravo lor |
Citat:
|
poi cu cat rabda mai multe umilintze shi ocarari de la sotz sau de la gLume cu atat se face mai placuta lui Dumnezeu shi nu slavei gLumii... ca nici copii nu trebuie sa faca neaparat ci sa aiba Barbatul pe cineva langa el nu ca sa desfraneze ci sa nu fie singur... atat... ???
|
Nici nu stiu cum sa va spun ana, maria sau gabriela? Ca sa nu gresesc voi face apel la un singur cuvant - anamariagabriela. Probabil v-ati inscris asa pentru ca faceti prea multe lucruri. Glumesc. Nu sunt de acord cu afirmatia: "O femeie trebuie sa le faca pe toate si cariera si casa si copii." E de dorit. Dar nu le poate face bine pe toate. Cat despre a spune: "Ca stai acasa si cresti copii sunt mofturi", mi se descopera ca sunt unii care nu stiu cat de important este ca un copil sa fie insotit permanent de zambet si de adevaratele cuvinte. Iar de zambet si de cuvinte nu ai nevoie o data si gata. A pleca de langa copil imi da senzatia ca nu mai ai ce-i spune copilului, ca ai epuizat totul. Cred ca am ajuns foarte saraci in acte de daruire. Am ajuns sa credem ca 2 ore langa copil sunt de ajuns ca el sa creasca cum trebuie.
|
daca familia isi permite,ar fi mai bine ca femeia sa se ocupe de casa si copii si daca vrea sa-si gaseasca ceva lejer de facut.dar cum la noi situatia este grea,e cam greu sa tii o familie pe un singur salariu de nimic.
|
Citat:
|
Nu e adevarat, dupa o anumita varsta un copil nu are nevoie "sa fie insotit de zambet si de adevaratele cuvinte" in permanenta cum spune Costel. Stim cu totii, cred, de copii dadaciti, de copii care sunt tot timpul infofoliti si protejati de mame, bunici, etc care, cu o dragoste de closca, nu isi scapa odorul din ochi nici o clipa. Vai, saracii copii, ajung invalizi din punct de vedere social, dar si sufletesc.
Eu cred ca o mama este indispensabila copilului 24 de ore in primii cativa ani de viata. Cand copilul incepe sa mearga pe picioarele sale, cand merge la gradinita si la scoala pur si simplu supravegherea continua 24 de ore din 24 este nociva. De aceea e bine ca mama sa aiba si altceva de facut in afara de copii, fiindca altfel devine fie mult prea stresata si irascibila, fie se ataseaza bolnavicios de copii (sau copiii de ea). In mod obisnuit o femeie poate si sa mearga la serviciu, si sa mearga la sedintele cu parintii, si sa il ajute pe cel mic la lectii, si sa discute cu copilul. Si bineinteles, sa nu uitam ca tatal ar trebui sa fie si el la fel ca si mama langa copil, si sa o ajute pe ea in treburile gospodaresti. Pur si simplu nu cred ca familie formata din copii, o mama care tot timpul roboteste prin casa, si un tata care lucreaza de dimineata pana seara, ca nici nu il mai vad copii cand vine de la lucru este buna. |
Nu faceam referire la a avea un pisalog langa tine, Noesis. A sta si mai tarziu langa copil nu echivaleaza cu a sta langa el asa cum o faceam in primii ani ai lui. Dar noi, nu stim sa stam langa altii, pentru ca nu stim sa stam in noi insine, suntem doar risipitori.
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 14:22:03. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.