![]() |
Citat:
|
sarut mainile
parintele stie situatia mea am fost la slujba cu toti si mia spus doamna de la lumanari ca spovedeste apoi si nu are timp am sa merg diseara la biserica
|
bine, deci ai sa vii deseara cu informatii noi. noi intelegem sit ta, daca nu intelegeam nu eram aici sa vb cu tine dar si tu trebuie sa intelegi ca rugandu-te de noi si nedand nici o inf exacta, o adresa, un cont nu avem cum sa te ajutam.
|
sarut mainile
acum merg la preot nu vam spus dar este vecin cu mine si vb dumnealui sami dea numarul pentru al suna dumneavoastra sa vb cu el si un numar de con vil dam maine pentruca merge sotul azi sa faca nu am avut pana acum mai vb pe seara va multumesc ca ma ajutati sa trec de aceasta situatie grea dumnezeu sa va ajute
|
Citat:
Doamne ajuta! |
Citat:
|
sarut mainile
nu a spovedit a fost la o femeie care era mai in varsta era ceva urgent asa am inteles am la preot il gheama jecu sebastian si apartine de parohia cei trei ierarhi si a spus savina cineva trimis de dumneavoastra sa vada cazul nostru la fata locului nr de telefon nu il poate da dar asteapta pe cineva daca aveti pe acest forum din tulcea si cu dumnealui vor veni la mine nu da nr pentruca a zis asta ar insemna sa fie sunat intruna pe cand cineva trimis este altcevapoate confirmaaltfel daca aveti pe cineva in tulcea este mai usor ramane decizia dumneavoastra este maiusor il puteti cauta pe preotul jecu sebastian parohia cei trei ierarhi tulcea
|
Citat:
|
sarut mainile
am auzit foarte bine cand a zis ca are de spovedit
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:20:23. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.