cristina2012 |
11.08.2009 11:48:47 |
Citat:
În prealabil postat de archanghel
(Post 159553)
Cind m-am casatorit cu ea,ea insasi era intr-o stare proasta,lua pastile de calm/somn/psihicul ei era demolat,prezenta stari de isterie daca vroiam sa merg la mama,se punea in usa sa nu plec.Era o frica paranoica irationala,in mod sigur.Cam dupa un an si-a mai revenit.
|
Primul an de casnicie e adesea foarte greu, e anul in care invatam sa traim in doi... uneori e mult mai greu decat ne-am imagnat. Poate daca nu as fi avut duhovnic si eu as fi luat pastile si cine stie pe unde as fi ajuns si daca am fi ajuns sa implinim anul atunci (si 12 ani in curand). Ea sarmana nu avea niciun sprijin... Nici tie nu iti era usor.
Si ma intreb: de ce era isterica, care era suferinta ei, de ce ii era frica? Si de ce te duceai la mama daca ea nu voia? Ar fi trecut timp si ar fi dorit singura sa mearga... Dumnezeu adesea ne schimba gandurile, mai crestem si noila minte...
Citat:
(Post 159553)
Cind m-am despartit de fosta prietena,simptomele erau rele si-mi era rau si cum v-am scris,din cauza acelui rau,m-am casatorit.Acum,pe linga acel rau,am mai mostenit ceva,si descriu mai detaliat: Accelerari bruste de puls,modificari subite de respiratie si inca ceva maruntisuri care ,inainte de casatorie nu erau.Biblia graieste :sa nu te impreunezi cu desfrinate caci formezi un singur trup...si inca...stai/cauta doar pe cei de-o credinta cu tine (nu e mo-ta-mo).Deci,in mod cert,in trupul meu spiritual/energetic sau numiti-l cum vreti,s-au transmis,in timp,porcariile de care suferea,care,prin viata desfrinata ce a dus-o pina la mine,s-au acumulat,in ea.
|
Ai dreptate. In trupul ei si prin trupul ei si in al tau si-au facut loc urmele desfranarii. Dar prin spovada si impartasanie se curta totul. Daca tu te spovedesti si te impartasesti nu are cum sa se pastreze aceste urme si sa lucreze raul in tine.
Si as mai vrea sa iti spun ceva: aproape intotdeauna cand unul dintre soti greseste cu ceva, o parte din vina (macar una mica) o are si celalat. Gandeste-te bine unde e "buba".
Citat:
(Post 159553)
Pai Dumnezeu ma iubeste cu o asemenea gelozie ca-ci ma vrea numai pentru EL.TREBUIA sa UIT de datorie,pentru ca PRIMA DRAGOSTE ESTE DUMNEZEU.Si ea era o PIEDICA (nu merge la biserica,nici ea nici fosta soacra care mi-a facut ochi dulci) nu se roaga (ma rugam everyday).Eh,astea le trag ACUM.
|
EA ERA O CRUCE! Daca ai fi privit-o asa atunci, tot ceea ce ai fi facut ar fi avut SENS. Ea, sotia ta legiuita, ar fi fost o scara pe care te-ai fi apropiat de Dumnezeu.
Citat:
(Post 159553)
Dar tot binele din acest rau este intelepciunea.Si capacitatile care,in urma rugaciunilor,s-au dezvoltat si,zic eu,ma vor ajuta sa ma curatesc.
|
Parerea mea este ca suferinta ta vine din faptul ca tu nu iti intelegi trecutul, nu te-ai impacat cu experienta prin care ai trecut. Ai nevoie sa prinzi sensul care ti-a scapat pana acum. Si gandeste-te daca problema nu este undeva mult mai adanc, poae chiar in copilarie... Abia dupa ce vei intelege tot, apoi vei ierta tot, vei putea merge mai departe fie spre o alta casnicie, fie spre manastire.
|