MadalinaM |
20.09.2009 17:44:19 |
Citat:
În prealabil postat de Simona-Marilena
(Post 167352)
Am fost la biserica, m-am linistit...Mi-a zambit atat de larg un copilas de 7 anisori....nu stiu...m-a incalzit zambetul acela...am realizat cand am venit de la biserica ca sunt atatia oameni care ma iubesc si ca atunci cand am probleme si cred ca sunt singura, El e mereu cu mine...l-am sunat pe prietenul meu, nu a raspuns dar, nu stiu, am inceput sa rad cand am vazut ca-mi inchide...e suberb sa poti rade atunci cand toate merg prost...Multumesc din tot sufletul tuturor. Dumnezeu sa fie cu noi cu toti, in inimile noastre!
|
Vezi, copilasul acela nu astepta nimic in schimb de la tine dar el ti-a inseninat ziua..e f.bine ca ai avut profunzimea de a-i vedea zambetul. Si de ce sa meraga prost? De fapt, a mers chiar bine :) Eu una zic sa nu-l mai suni, lasa sa te caute el. Iubirea sincera pentru o fata/baiat e un sentiment minunat, care nu vine cand ne dorim noi ci cand vrea Dumnezeu si indraznesc sa spun ca e adevarata doar o singura data in viata, nu asa oricand.
Cand am vazut prima oara topicul asta nu-mi venea sa cred ca esti trista, adica esti asa tanara si frumoasa caci tineretea e ea insasi frunoasa, poti sa faci de toate si tu esti trista?Si referitor la asta, imi spunea o doamna de 83 de ani azi la biserica ca ea e fericita atata timp cat poate sa merga, sa-si faca de mancare, sa citeasca si sa inteleaga ceea ce citeste...eu zic sa luam aminte caci are dreptate.
Capul sus, draga mea, caci ai o viata intrega inainte!...Cum zice la Ecclesiast: este vreme sa iubesti, este vreme pentru toate caci toate au timpul lor potrivit.
Doamne ajuta!
|