Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Crucea lui Iisus sa intre in tine! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7210)

Radu32 16.05.2010 19:46:31

Citat:

În prealabil postat de florisca (Post 168524)
Ciudat titlul,nu?ei,bine,e solutia la problemele unui grup restrans de oameni: a celor atacati in vis de duhurile necurate.problema grea,greu de administrat!am vazut ca pe forum sunt cateva persoane care au acesta problema.o am si eu,de 8 ani,mereu sunt atacata in vis de diavoli in diverse feluri,Dumnezeu mi-a dat si arme sa ma apar:palmele mele!in vis, intind mainile spre orice agresor si puterea ce imi iese din maini ii paralizeaza!uneori,insa,palmele mi se lovesc de un bloc de energie negativa emanata de ei,f puternica,si ma trezesc amortita!vara asta,insa,mi s-a infundat!s-a schimbat registrul atacului!s-a trecut la artileria grea!era dimineata si dormeam si visam ca peste mine erau 4 draci,care nu testau legea gravitatiei pe orizontala,ci ma strangeau de gat!si am inceput sa ma rog,sa scot din sac toate rugaciunile stiute!rugaciunea Tatal nostru pentru ei era o boare de vant,n-au reactionat nicecum!am zis atunci:''lumina lui Dzeu sa intre in voi''!nimic!si nu stiu cum m-am dat jos din pat,in vis,cu un drac incolacit in jurul taliei,cu labele in jurul gatului!se tinea zdravan baiatul!l-am dat jos de pe mine si am sa va descriu cum arata,ca sa satisfac curiozitatea lui silverstar,care se intreba intr-un post cum arata dracii!era mic,ca un caine mediu ca dimensiune,cu blana negru-maro,si avea niste colti de vreo 30 decm,cu care ar fi vrut sa ma rezolve,de nu ma dadeam jos din pat!deci am scapat cu viata,stiam in vis ca visez si ca trebuie sa ma trezesc,ca de nu,e ultimul somn pe pamant!si apoi au inceput gandurile:cu ce formula ii pot invinge?la o sapt dupa faza asta,visez ca sunt in pat,pe spate si simteam o forta peste mine!am inceput sa zic iar setul de rugaciuni uzuale,dar,nici o reactie!incepuse deja acea energie sa intre in mine,si nu m-am opus,caci voiam sa vad la ce formula cedeaza!a intrat destul de mult,timp in care am spus tot felul de combinatii cu conotatii crestine!si cand am ajuns la ''CRUCEA LUI IISUS SA INTRE IN TINE!'',a iesit din pieptul meu acea forta ce intrase in mine!si atunci,indraznesc a crede ca aceasta formula reprezinta o problema ptr draci,ii cam pune pe fuga,si ca sa ii pun si mai mult pe fuga,am postat aceste randuri ptr cei ca si carmenutza05,dar si altii,care au probleme asemanatoare!incercati aceasta formula,nu pierdeti nimic,si nu faceti nimic rau,doar e vorba de crucea lui Iisus!problema e foarte serioasa,poti sa nu te mai scoli in urma acestor atacuri!atat!si sa nu aveti parte de asa ceva!cu siguranta iar o sa-mi faca freza in vis ptr ca am divulgat arma ce ii invinge,dar mi se rumpe,tocmai ptr ca acum am cu ce sa le inchid gura!

Nu ar trebui mai degraba la asemenea cosmaruri sa incerci si sfatul unui medic psihiatru sau psihanalist ? E un sfat prietenesc care poate sa te ajute ! Dumnezeu sa te ajute sa scapi de astfel de vise,insa, s-ar putea sa fi facut ceva in trecutul tau,si acuma constiinta nu-ti da pace...

mishi55 16.05.2010 20:14:18

Citat:

În prealabil postat de kiralina (Post 248927)
explica-mi cum te poti apara cand se pune ceva pe spatele tau cand dormi ,si tu,culmea,mai poti simti si asta?cum?esti la cheremul acelei entitati.eu am avut cateva episoade scurte,cum au venit,asa s-au dus!posibil sa fi fost ingaduite pentru un proces de cunoastere,altfel,ar fi continuat,ca la catisma!nu va doresc sa dormiti si sa simtiti un bolovan pe voi!nu v-ati gandit niciodata ca dracii incearca uneori sa faca mai mult decat le este permis?

De aparat, in sensul de lupta fizica, nu ai cum. Te agati cu gandul de rugaciune, de o icoana, ceri cu disperare (chiar si in gand, ca de obicei nici sa strigi nu poti) ajutor de la Maica Domnului, de la Domnul, de la un sfant la care ai evlavie... Te agati cu gandul de ajutorul pe care stii ca il vei primi, ca Domnul nu te lasa...

Cat despre faptul ca dracii incearca uneori sa faca mai mult decat le este permis - oho! ba bine ca nu! Dar tu chiar crezi ca L-ar putea insela pe Domnul? Ei au putere numai cat li se ingaduie. Atat! Ar face ei mai mult, dar n-au cum! nu pot face, asta e!
Puterea lor e nelimitata doar asupra celor care li s-au supus de buna voie, care au facut legamant, care fac cele ale diavolului, care lucreaza cu el (farmece, vraji, ghicitorii, si altele, multe); au putere asupra celor care si-au vandut sufletul pentru a castiga ceva.

In rest, chiar si cei mai slabi in credinta, avem ajutor de la Domnul, avem mila Lui, numai sa cerem si sa o facem cu tot sufletul!
In ce ma priveste, nu ma bizui ca as putea lupta: ma bizui ca voi avea ajutor! Asa cum s-a si intamplat, si nu o data.

colaps 16.05.2010 20:28:16

Citat:

În prealabil postat de mishi55 (Post 248953)
Asa cum s-a si intamplat, si nu o data.

Ai avut si tu asemenea episoade?

mishi55 16.05.2010 20:57:38

Citat:

În prealabil postat de colaps (Post 248957)
Ai avut si tu asemenea episoade?

Da!
S-a intamplat sa am o data o mare cadere din credinta. Si am umblat o vreme in ratacire. Dar s-a intamplat ca am avut parte de mila lui Dumnezeu, si oameni de suflet, crestini, m-au scos din ratacire, m-au ajutat sa-mi vad caderea si, atunci cand, iesind din "groapa" si realizand cat de rau gresisem, am cazut in alta - in disperarea ca greseala mea nu poate fi iertata... Atunci au fost aproape de mine, m-au "purtat" inapoi in biserica, m-au sustinut.
Dupa marturisirea pe care o facusem, dupa lungile discutii cu preotul si cu alti crestini din biserica, urma sa mi se faca o slujba de intoarcere in biserica. Parca traiam un vis.
Ei, si in aceasta perioada, in care asteptam sa mi se faca acea slujba, am avut "vizite", pentru ca, repet, diavolul nu renunta usor la prada pe care a avut-o in gheare.
Nu vedeam nimic, dar auzeam si simteam. Era o prezenta de intuneric. Noaptea, simteam cand venea, pentru ca ma cuprindea o groaza de nedescris in cuvinte. Am cunoscut senzatia parului ridicandu-se in cap (ceea ce crezusem, pana atunci, ca e doar o figura de stil din carti)... Apoi, se intampla sa ma trezesc cu acea greutate pe piept, apasandu-ma, sufocandu-ma, nelasandu-ma sa ma misc macar un pic. Am cerut sfat. S-au rugat pentru mine. Cu doua zile inainte de acea slujba, seara, a venit iar - dar a avut grija sa-si faca aparitia cat mai inspaimantator pentru mine: simteam cum mi se racesc mainile (de spaima), auzeam apropiindu-se... simteam neputinta de a ma mai misca. Iar punctul culminant a fost atunci cand am auzit (in minte, in gand, nu in urechi!) cum spune: "Am venit sa te omor!" Bineinteles ca ma ingrozisem! Nu cred ca mai actionam atunci rational, cred ca mai degraba instinctual, dar ma rugam in gand, chinuindu-ma sa strig si nereusind... intr-un tarziu, am simtit cum incep iar sa ma misc, cum pot sa respir, cum mainile isi pierd raceala. In sfarsit, cam astea au fost, atunci.

colaps 16.05.2010 21:14:24

Citat:

În prealabil postat de mishi55 (Post 248977)
Da!
S-a intamplat sa am o data o mare cadere din credinta. Si am umblat o vreme in ratacire. Dar s-a intamplat ca am avut parte de mila lui Dumnezeu, si oameni de suflet, crestini, m-au scos din ratacire, m-au ajutat sa-mi vad caderea si, atunci cand, iesind din "groapa" si realizand cat de rau gresisem, am cazut in alta - in disperarea ca greseala mea nu poate fi iertata... Atunci au fost aproape de mine, m-au "purtat" inapoi in biserica, m-au sustinut.
Dupa marturisirea pe care o facusem, dupa lungile discutii cu preotul si cu alti crestini din biserica, urma sa mi se faca o slujba de intoarcere in biserica. Parca traiam un vis.
Ei, si in aceasta perioada, in care asteptam sa mi se faca acea slujba, am avut "vizite", pentru ca, repet, diavolul nu renunta usor la prada pe care a avut-o in gheare.
Nu vedeam nimic, dar auzeam si simteam. Era o prezenta de intuneric. Noaptea, simteam cand venea, pentru ca ma cuprindea o groaza de nedescris in cuvinte. Am cunoscut senzatia parului ridicandu-se in cap (ceea ce crezusem, pana atunci, ca e doar o figura de stil din carti)... Apoi, se intampla sa ma trezesc cu acea greutate pe piept, apasandu-ma, sufocandu-ma, nelasandu-ma sa ma misc macar un pic. Am cerut sfat. S-au rugat pentru mine. Cu doua zile inainte de acea slujba, seara, a venit iar - dar a avut grija sa-si faca aparitia cat mai inspaimantator pentru mine: simteam cum mi se racesc mainile (de spaima), auzeam apropiindu-se... simteam neputinta de a ma mai misca. Iar punctul culminant a fost atunci cand am auzit (in minte, in gand, nu in urechi!) cum spune: "Am venit sa te omor!" Bineinteles ca ma ingrozisem! Nu cred ca mai actionam atunci rational, cred ca mai degraba instinctual, dar ma rugam in gand, chinuindu-ma sa strig si nereusind... intr-un tarziu, am simtit cum incep iar sa ma misc, cum pot sa respir, cum mainile isi pierd raceala. In sfarsit, cam astea au fost, atunci.

Si de cand ai inviat in dreapta-credinta, ai mai avut asemenea atacuri ?

Catisma 16.05.2010 21:14:47

Asa este.

Citat:

În prealabil postat de mishi55 (Post 248953)
De aparat, in sensul de lupta fizica, nu ai cum. Te agati cu gandul de rugaciune, de o icoana, ceri cu disperare (chiar si in gand, ca de obicei nici sa strigi nu poti) ajutor de la Maica Domnului, de la Domnul, de la un sfant la care ai evlavie... Te agati cu gandul de ajutorul pe care stii ca il vei primi, ca Domnul nu te lasa...

Cat despre faptul ca dracii incearca uneori sa faca mai mult decat le este permis - oho! ba bine ca nu! Dar tu chiar crezi ca L-ar putea insela pe Domnul? Ei au putere numai cat li se ingaduie. Atat! Ar face ei mai mult, dar n-au cum! nu pot face, asta e!
Puterea lor e nelimitata doar asupra celor care li s-au supus de buna voie, care au facut legamant, care fac cele ale diavolului, care lucreaza cu el (farmece, vraji, ghicitorii, si altele, multe); au putere asupra celor care si-au vandut sufletul pentru a castiga ceva.

In rest, chiar si cei mai slabi in credinta, avem ajutor de la Domnul, avem mila Lui, numai sa cerem si sa o facem cu tot sufletul!
In ce ma priveste, nu ma bizui ca as putea lupta: ma bizui ca voi avea ajutor! Asa cum s-a si intamplat, si nu o data.

Sunt de acord cu tine, mishi. Lupta nu e meritul nostru, căci dacă ne atribuim ceva în sensul ăsta, si asta e o înselare. Lupta si ajutorul sunt numai la Dumnezeu si în el trebuie să avem toată nădejdea, nu în noi, oricât de putin ne-ar fi frică sau am crede noi că putem să facem.

Căci „fără de Mine nu puteti face nimic”.

Doamne-ajută si multă credintă tuturor celor care se confruntă cu astfel de probleme. As propune ca pe măsură ce pătim lucrurile astea, să postăm mesaje prin care să ne tinem la zi, ca să putem afla cât si cum a mai avansat fiecare; asa cum a făcut si florisca, putem învăta unii de la altii si chiar dacă uneori solutiile si situatiile nu sunt identice, poate găsim ceva folositor în aceste experiente.

Spor pe Cale să avem cu totii. Numai bine.

Catisma 16.05.2010 21:25:09

Identic

Citat:

În prealabil postat de mishi55 (Post 248977)
se intampla sa ma trezesc cu acea greutate pe piept, apasandu-ma, sufocandu-ma, nelasandu-ma sa ma misc macar un pic... ma rugam in gand, chinuindu-ma sa strig si nereusind... intr-un tarziu, am simtit cum incep iar sa ma misc, cum pot sa respir.

Asa este. De câte ori n-am avut incidente din astea...

Catisma 16.05.2010 21:26:10

Corect!

Citat:

În prealabil postat de The_Fallen (Post 248912)
Voi chiar credeti ca diavolul, un inger cazut, vine sa te stranguleze??Nu cumva da si cu piciorul, in stil de kung fu?Este ridicol sa crezi ca te lupti cu diavolul fizic, precum in bar cand e de scandal, mai ales ca fiind inger ar putea sa crape muntii in doua daca ar fi lasat.

Vorbesti direct din Sfintii Părinti. Adevărat este!

Catisma 16.05.2010 21:27:16

:-))))

Citat:

În prealabil postat de kiralina (Post 248929)
catisma,ai auzit solutia?aspirina,fata mea!ce rugaciuni,ce post?

Cu tot necazul, hai că în seara asta m-ati făcut să râd... :-)))

mishi55 16.05.2010 21:31:32

Citat:

În prealabil postat de colaps (Post 248986)
Si de cand ai inviat in dreapta-credinta, ai mai avut asemenea atacuri ?

O vreme, destul de lunga, nu s-a mai intamplat. Chiar era uimitor de "liniste".
Apoi, sporadic, se intampla sa ma trezesc cu greutatea pe piept, dar senzatia de teama parca nu mai era chiar atat de puternica; intr-un fel ciudat, ma temeam, dar, in acelasi timp, stiam ca se va termina, ca voi iesi, ca voi respira. Sau ma trezeam cu senzatia de imobilizare, fara greutate pe piept, dar fara posibilitatea de a misca mana pentru a ma inchina. Ma incordam din toate puterile, fara vreun folos. Dar gandul "urla" dupa ajutor. Si, pe cat puteam, faceam cruce cu limba. Uneori puteam chiar sa "soptesc" rugaciunea.
Deci, rar de tot, dar s-a mai intamplat.

Ora este GMT +3. Ora este acum 22:10:23.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.