![]() |
Citat:
Daaaaaa, am inteles raspunsul tau tot atat de clar precum urmatoarele"versuri": Pe strada Sfantul Spiridon/ trecea la deal un car cu fan/ Daca spuneai ca mai iubesti/ De ce m-ai luat de la Galati?:4: PS.In caz ca nu ai citit toate postarile topicului, am specificat sursa(Pelerinul roman) tocmai ptr ca Fani intreba de asta, cu cateva postari in urma. Apropo, suntem off topic |
Citat:
Mihai nu trebuie pomenit din moment ce a trecut la cele vesnice la varsta de 5 ani. Uite ca familia are sigur un sfintisor in Cer care-L va ruga pe Dumnezeu sa-i aduca si pe ai lui langa el. |
Citat:
|
Citat:
|
inainte obisnuiam sa arunc vina pe D-zeu pt ceea ce ni se intampla noua ,si cand am avut acel necaz ,care ne-a lasat cu sechele ,DAR ...e doar vina noastra ! in cazul spus de tine hmiron e vina tatalui care s-a urcat la volan beat ! cu copilul si sotia in masina ? cum a putut sa faca asta ? de ce nu s-a urcat singur si a trebuit sa ia un inocent cu el ,culmea fiul lui ! D-zeu nu e vinovat de greselile noastre ! trebuie sa ni le asumam : el s-a urcat beat ,a condus cu viteza si a platit pentru imprudenta lui ! D-zeu sa ii ierte ! saracutzul copilas ,si saracutza mama copilului ,cata durere !
sotul meu fiind autopsier este o fire puternica (nu bea deloc ,desi autopsierii sunt etichetati betivi) ,dar atunci cand a vazut un bebelus mort ,a fost impresionat ! cand a venit acasa imi povestea trist ce urat este sa vezi o manutza de om fara viata ! |
Of, of... de fiecare data ne gandim numai la noi, cei care ramanem aici... cum o sa rezistam pierderii, ce sa facem fara persoana care a murit... dar cui ii pasa de sufletul celui caruia a murit? Daca Dumnezeu a hotarat asa, stie el motivele lui. Poate ca lor le e bine acolo, in ceruri, si noi ne plangem neputintele...
|
Citat:
Citat:
Vei avea ocazia sa-I ceri socoteala Lui Dumnezeu pentru tot ce te deranjeaza. Probabil ca la Judecata Dumnezeu ne va da mai intai noua cuvantul, in caz ca avem ceva de spus. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:26:51. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.